Ketchapp tarzı oyun yapmak

neverexisted

Kayıtlı Üye
Yaptigi oyunlar pek fazla grafik ve kod gerektirmiyor adam otursa bi oyunu 1 haftada yazar ve bu adam aylık 100 bin $ dan assagi kazanmiyordur . Türkçe kaynak olsa düşünmeden baslardim oyun geliştirmeye

Hırs yaptıran ve reklamı iyi yapılan oyunlar her zaman kazandırır.

offf off :)

adamlar spam yapar gibi oyun yapıyor :D

İlerde inş Ketchapp yarısının yarısı oluruz.Çabalamaya devam

Radara girdi açılın :D

hahahahhahahaha :D Yok yani Ketchapp bana gore bu sektoru cozmus bi şirket adamlar koca studyo kurmus hazır oyun alacak halleri yok :D oyunlar çoğu buildbox ile yapılma buildbox'un resmi sitesine bakıcak olursanız orda hep reklamları tanıtımları var genelde o çoğu siteler ketchapp'dan özenteliyip yapıyorlar yoksa adamlar bu kadar tutulabılırmı :D :D :D

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Hırs yaptıran ve reklamı iyi yapılan oyunlar her zaman kazandırır.

Kesinlikle mantık hırs yaptırıcak ama sıkmıcak oyun yaptırmak veya yapmak ketchapp bunu çok iyi yapıyor valla adamları her oyunu bağımlılık yapıyor :D

bu herifler plugin kullanıyorlardır muhtemelen...

kraloyun gibi sitelerden oyun bulup uyarlasak telif fln olurmu bunlarda da dert almıyalım başımıza :D

yannız buildbox çok hoşuma gitti kurcalıcam biraz bakalım :D

Clash Of Clans oyunu günlük 1.500.000 $ üstü kazanıyor sıfırları yazarken içim gitti :D

mobil oyunla pek aram olmadıgından ilk kez duyuyorum ketchapı bunların olayı buildbox mı oyleyse eğer kurcalıyalım biraz

Sanal bilgisayara mac kurup oyun yazılmıyor. Mac probook Türkiye'de 7200 Tl.
Oturup sanal bilgisayar ile ancak sözlük vs programlar yazıyorum.Bu işlerle uğraşmak isteyipde swift diline merakı olanlarla ios için ortak bişeyler zorlayabiliriz.

Tamamen bana ait olan buildbox ile yaptıgım oyun ketchapp oyunlarını andırıyor bıraz :D reklam yapsaydım bırseyler olurdu :D

İmssible Ufo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri