kiliste 2 şehidimiz var arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her devrimci nasıl anarşist olabilir bu ülkeyi kuran MUSTAFA KEMAL ATATÜRK en büyük devrimcidir ! Öyle devrimler yapmıştır ki bi milletin şahlanmasına vesile olmuştur. saçma sapan cümlüler kurmayın

Şurdan da devrimlerin bi çoğunu görebilirsiniz :

https://tr.wikipedia.org/wiki/Atatürk'ün_Devrimleri

Devrim ne demek bilmiyorsanız insanların görüşlerini karalamayın.

Her devrimci nasıl anarşist olabilir bu ülkeyi kuran MUSTAFA KEMAL ATATÜRK en büyük devrimcidir ! Öyle devrimler yapmıştır ki bi milletin şahlanmasına vesile olmuştur. saçma sapan cümlüler kurmayın

Şurdan da devrimlerin bi çoğunu görebilirsiniz :

https://tr.wikipedia.org/wiki/Atatürk'ün_Devrimleri

Devrim ne demek bilmiyorsanız insanların görüşlerini karalamayın.

düşüncelerimi destekler nitelikte bir paylaşım olmuş ;)

İşte bu ülke sizin gibi düşünenler yüzünden bu halde. Neden biliyor musunuz ? Klavye başından ahkam kestiğiniz için bordo bereli tabirini kullandım ve avatarımda ne var bi dikkatli bakar mısınız rica etsem. Çiçek fırlatan bir genç. İşte ön yargılarınız yüzünden bu haldeyiz. Bordo bereli dedi bize, avatarı da manidar zaten kesin terörist :) Ön yargılarınızı yıkın hocam zira size bir şey kazandırmaz. Aynı şeyler sizin için de geçerli [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] . Siz şu forumu dahi bilmezken ben buradaydım. Herkes beni ve yanlış bir adam olmadığımı bilir. Ha unutmadan [MENTION=14449]erbay52[/MENTION] ne heval olunsun ne gerilla ne de bordo bereli, sadece insan olunsun hocam. Ölen herkese hüznümüz aynıdır. Askere de polise de Suruç katliamındaki gençlere de. Hüznümüz aynı olduğu an belki bu dünya değişir. Lütfen cevap yazmayın. Konuşmak, tartışmak isterseniz skype adresim krykmsl Saygılarımla

Yazılarını okuyunca kusura bakma ama ortaokuldan yeni çıkmış gençliğe yeni adam atan birisi ile konuştuğumu hissediyorum. Şayet biraz mantıklı ve gerçekçi yaklaşırsan olaylara benim gibi herkes düşünmüş olsa zaten ne pkk ne de diğer terör örgütlerini burada konuşma gereği duymaz. Çünkü böyle birşey olmaz. Kabullenmen gereken şu gerçeği de unutma pkk ve yandaşları özgürlük adı altında bir toprağı kan dökerek bölmeye çalışması hiç bir zaman sempatik görülmeyecektir. Barış barış diyenler seçimlerin hemen ertesi günü meydan okuduğunu da unutmadık.

Avatar konusuna gelince de çocuk değiliz lütfen birbirimizi kandırmayalım. Ben sana kürt ya da terörist demedim tanımadan da demem. Ancak şu var ki elindeki çiçek ama yüzündeki maske. Buradaki çelişkiyi görmeyecek kadar kimse kör olamaz. Orada ince ayrıntı safsatalarına da girmeyelim lütfen. Ayrıca devrimden konuşacaksak tarihe bakarsak orada gerçek devrimi göreceğiz.

Kusura bakma amacım suçlamak ya da bir takım yanlış benzetmeleri yitmek değil seni ancak paha biçemeyeceğimiz bu vatana da saygısızlık etmeyelim. Hangi siyasi partiler kimlerin elini öpüyor hepimiz çok iyi biliyoruz. Hala anlamayan varsa kusura bakmasın bütün işi gücü bırakıp burada her şeyi tek tek anlatamam.

Son düzenleme:
An itibariyle Diyarbakır Licede bir askerimiz şehit edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun.. ALLAH devletimize zeval vermesin. Teröre ve destekçilerine Lanet olsun. Kimin içinde zerre kadar teröre ve terör örgütlerine karşı iyimserlik varsa Ramazan-ı şerifin ardından iki bayram arası şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yerle yeksan olur İNŞALLAH..

Milletin huzurunu bozanlara, devletine, askerine, polisine,VATANINA zarar verenlere, anaların gözlerini yaşlı bırakanlara, çocukları öksüz bırakanlara, cesurca savaşmayıp haince pusu kuranlara, korkaklara, vatanını satanlara, ülke karışık haldeyken kendi çıkarını düşünenlere, gerçek kürt halkını utandıranlara aldıkları her nefesi haram et yarabbim.

Son düzenleme:
beyaz toros'un yollara dönme vakti geldi.

a_90060248955b786fa60079.jpeg

allah rahmet eylesin yine bir şehit daha verdik :(

An itibariyle Diyarbakır Licede bir askerimiz şehit edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun.. ALLAH devletimize zeval vermesin. Teröre ve destekçilerine Lanet olsun. Kimin içinde zerre kadar teröre ve terör örgütlerine karşı iyimserlik varsa Ramazan-ı şerifin ardından iki bayram arası şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yerle yeksan olur İNŞALLAH..

Askerliğimi Lice de yapmıştım gerçekten berbat biryerdir. Bütün Türk Milletinin başı sağolsun.

Başımız sağolsun, Allah şehit ailelerinin yardımcısı olsun...

Allah CC. Mekanlarını cennet eylesin kalanlara sabır versin....:(

Şu Şehit haberlerini paylaşmasanız zaten ortalık gergin her yerde aynı haberler iyice sitres oldum:mad: buraya gırıyorum bısıler okumaya ya cok bos seyler yada uzucu bır haber gozunuzu seveyım

gene 3 şehit edilmiş dünde 1 asker 1 polis 1 şehit edilmiş ne oluyor ya :(

bunlar ne yapıyorlar böyle bir haftada bu kaçıncı şehit ? bu hükümetinde Allah belasını versin be kardeşim ellerine yüzlerine bulaştırdılar işi olan yine garibana oluyor çıkıp liseli gibi atar yapıyorlar daha pkkya bir tane operasyon yapmadınız adamları şehri ele geçirmiş taksimde bile yürüyüş yapıyorlar davutoğlu çıkıyor yine bir şeyler sallıyor hiç bu kadar öfkelenmemiştim ciğerimizi yakanların Allah belasını versin

Yüz verirsen olacağı bu.Bunların kökünü kazımadan bize rahat yok.Bunlara eğer kim 1 gram sempati besliyorsa Allah onun da belasını versin.

TSK, PKK'YI F16'LARLA BİTİREMEZ.PKK'YI BİTİRECEK OLAN TEK ŞEY 1993 MODEL BEYAZ TOROSLARDIR..

image00168.jpg

bitirin şunların kökünü yeter artık be. allah topunuzun bin belasını versin

Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin durumu içler acısı.Ülkeyi ne hale getirdiler sadece yazık diyorum..

Offf okudukça üzülüyorum.Bu ülke için şehit olan askerlerimiz bari kemiklerini sızlatmayın ne olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri