Kilo alamamaktan yana şikayetim var !

abi kilo demek hastalık demek yaa. ne işin var kiloyla boşver :D boy:181 kilo :96 :) göstermiyorum ama gayet pişmanım yani :D

abi kilo demek hastalık demek yaa. ne işin var kiloyla boşver :D boy:181 kilo :96 :) göstermiyorum ama gayet pişmanım yani :D

Fazla zayıflıkta hastalık hocam :) Temmuzdaki kilom 56 boy 184.Şimdi 67 oldum çok şükür. 75e kadar gitsin böyle.Ne var ne yok yiyorum :D

şey var 3 kglık hardline başlangıc olarak onları önerir misiniz yoksa kesin kilo almak istiyorsan şunu al dediğiniz hangisidir

Hocam saçma sapan ürünlere o kadar para verme.Alacağın toz 1-3 kilo olur öldüm desen 100 TL'dir.Vereceğim ürünü alıp süt ve şekerle karıştırıp tüketin.Şaka değil 25 Kg ve fiyatı makul.Ürünün %98i karbonhidrattır.Bilen çok yoktur o yüzden ilk defa görüyor olabilirsiniz.

Maltodekstrin - 25kg Çuval | Gidahammaddeleri.com

Hocam saçma sapan ürünlere o kadar para verme.Alacağın toz 1-3 kilo olur öldüm desen 100 TL'dir.Vereceğim ürünü alıp süt ve şekerle karıştırıp tüketin.Şaka değil 25 Kg ve fiyatı makul.Ürünün %98i karbonhidrattır.Bilen çok yoktur o yüzden ilk defa görüyor olabilirsiniz.

Maltodekstrin - 25kg Çuval | Gidahammaddeleri.com

açıkcası çok hoşuma gitti ama çin üretimi sağlıklı mıdır ayrıca diğer piyasalarda 1-3 kilo bu fiyata iken bu neden 25 kilosu 100 lira çuvalla satıyor adamlar ve siz bunu kullandınız mı kilo aldırır mı gerçekten bu ? :D

[MENTION=21803]kingapo01[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] boyum 180 kilo 78. Kilo almaya ihtiyacım olmadığı için kullanmadım tabi ki.Ama kullanan tanıdıklarım oldu.%98 i karbonhidrat olduğu için mükemmel sonuç veriyor.Fiyatına bakmayın piyasadaki karbonhidrat tozlarının içinde bundan var jelatini basıp 250 TL ye satıyorlar.Karışım için önerim; 1 yemek kaşığı Maltodekstrin büyükçe bir bardak süte karıştırılır ve içine nesquik ya da bol şeker atılır. (şeker önemli çünkü kilo aldırır.) Denemek isteyen arkadaşlar ortak danaya girin.5 er kiloyu zincir şeklinde birbirinize gönderin.Hem herkes 1 kargo parası ödemiş olur hem maliyet düşer hem de 5 kişi denemiş olur.

Hocam aynen senin durumundaydim, 2 ay boyunca yatmadan once haslanmis patates yedim yatmadan once cozdum, metobolizmam hala hizli ama mide genisledigi icin 2 senedir de eski kiloma dusmedim, bu arada benim boy 1.96 kilom o sirada 70-75 degisiyordu su anda 90-95 degisiyor.

[MENTION=21803]kingapo01[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] boyum 180 kilo 78. Kilo almaya ihtiyacım olmadığı için kullanmadım tabi ki.Ama kullanan tanıdıklarım oldu.%98 i karbonhidrat olduğu için mükemmel sonuç veriyor.Fiyatına bakmayın piyasadaki karbonhidrat tozlarının içinde bundan var jelatini basıp 250 TL ye satıyorlar.Karışım için önerim; 1 yemek kaşığı Maltodekstrin büyükçe bir bardak süte karıştırılır ve içine nesquik ya da bol şeker atılır. (şeker önemli çünkü kilo aldırır.) Denemek isteyen arkadaşlar ortak danaya girin.5 er kiloyu zincir şeklinde birbirinize gönderin.Hem herkes 1 kargo parası ödemiş olur hem maliyet düşer hem de 5 kişi denemiş olur.

bu ürün kafama yattı ben şu an tek derdim ölümüne kilo almak o yüzden bence bunu kullanmakta fayda var + 25 Kg hocam bu bize ne kadar sürede ne kadar kilo aldırır 3 kiloluk piyasadaki 150 200 tllik şeyler 5 10 kilo aldırıyor mesela 1 ayda 10 kilo aldırır mı ? + Bunun ölçeğini biz belirliceğiz değil mi mesela 1 yerine 2 ölçek 2 bardak sütle karıştırıp içsem işler hızlanmış olur ? forumda benden başka arkadaşım var mı bunu kullanmayı düşünen 2 mizde sipariş verelim sonuçları yazalım hem yoldaş oluruz birbirimize

aslında site olsun çuvalla satılması olsun kafa karıştırıcı ama :D

bu ürün kafama yattı ben şu an tek derdim ölümüne kilo almak o yüzden bence bunu kullanmakta fayda var + 25 Kg hocam bu bize ne kadar sürede ne kadar kilo aldırır 3 kiloluk piyasadaki 150 200 tllik şeyler 5 10 kilo aldırıyor mesela 1 ayda 10 kilo aldırır mı ? + Bunun ölçeğini biz belirliceğiz değil mi mesela 1 yerine 2 ölçek 2 bardak sütle karıştırıp içsem işler hızlanmış olur ? forumda benden başka arkadaşım var mı bunu kullanmayı düşünen 2 mizde sipariş verelim sonuçları yazalım hem yoldaş oluruz birbirimize

aslında site olsun çuvalla satılması olsun kafa karıştırıcı ama :D

Günde 3 kez 1-2 yemek kaşığı şeklinde tüketin.Mass garnier ya da weight garnierler ile aynı oranda faydası olacaktır.Tek eksiği içerisinde protein olmayışıdır onu da süt ile kapatacaksınız zaten.Süt haricinde günlük öğünlerde yumurta,peynir gibi besinler tüketilmelidir.Proteinsiz karbonhidrat hiç bir işe yaramaz unutmayın.

Son düzenleme:
68 kiloydum 2 senedir spor yapıyorum 87 kiloya çıktım ( yağsız kas kütlesi ) 6-7 kutu 5 kiloluk kilo aldırıcılar kullandım köpek gibi yedim diyebiliriz sonuçtan gayet memnunum :)

Önceliğin bir spor salonuna yazılıp düzenli ve bilinçli olarak çalışmak olsun gerisi gelir

87 kilo yağsız kas kütlesiyse, kemikleri, yağı, organları vs. katınca 200 oluyorsundur heralde. :D

boy um yine az ama idare ediyorum 1.78
18 yaşındayım kilom ise hep fix hiç tartıda 60 göremedim 57 58 arasında gidip geliyor..

Metabolizmamda hızlı yani lise çağında öğrenciyim bütün gün evde bulmaca çözecek kadar boş olamıyorum bazen para gerekiyor ekstra işlere felan gidiyorum hafta sonları ve iştahlıyımdırda yani yemek yemeği severim. ama Doktor tanıdıklara sordum vucüt endeksimin düşük olduğunu ve boy unuz 1.78 ise 78 kiloya gelmeniz gerektiğini söyledi İnternette 3-5 ilaç gördüm gainmax bombax vb kilo almaya yardımcı ilaçlar kullananımız veya tecrübesi olan var mı acil kilo almam lazım artık bunun farkına vardım geceleri yemek ye gibi önerileri de denedim afedersiniz ama gece kalkıp 1 ekmek yiyip yatsam dahi vucüdüm eritiyor bana şekilli veya şekilsiz kilo aldıracak birşeyler lazım göbekte hatta afedersiniz kıçımda bile birikse kilo almaya razıyım çok zayıfım öyle

Gainmax sporcu gıdalarıdır her gün düzenli olarak spor yapmanı gerektirir, düzenli spor olmadan sakın kullanma hatta bir fitness antrenorunden destek al.

kilo alamamak kilo vermekten daha zordur. bol spor (kardio değil)çok aşırı yemek. az hareket bol uyku.

[MENTION=21803]kingapo01[/MENTION] ben asla ve asla kilo alamam diyordum 65 kilo civarında iken. mayıs ayında.
2 ay öncesinden (mart gibi) balık yağı almıştım. Gerçi benim amaç unutkanlık için idi. Aynı zamanda balık yağı kilo almada da çok yardımcıdır. Neyse işte, balık yağı 2 veya 3 ay sonra etkisini gösterdi bende. 2 sefer kullanmıştım iki seferde de herkes kilo aldığımı belirtmişti. Şimdi 73- 74 kilo arasındayım. Balık yağı sağlıklıdır, ucuzunu alma.

40 gün boyunca burger dükkanında çalıştım. günde en az 240 gram et yerdim patates cabası. Onun da biraz etkisi oldu sanırım. Ama hareket olması gerek kilo için. Evde oturup yağ yapamazsın bence. Vücudunu da sağlıklı tutmaya bak, fiziğini bozma genç yaşta; abur cubur çözüm değil.

boy um yine az ama idare ediyorum 1.78
18 yaşındayım kilom ise hep fix hiç tartıda 60 göremedim 57 58 arasında gidip geliyor..

Metabolizmamda hızlı yani lise çağında öğrenciyim bütün gün evde bulmaca çözecek kadar boş olamıyorum bazen para gerekiyor ekstra işlere felan gidiyorum hafta sonları ve iştahlıyımdırda yani yemek yemeği severim. ama Doktor tanıdıklara sordum vucüt endeksimin düşük olduğunu ve boy unuz 1.78 ise 78 kiloya gelmeniz gerektiğini söyledi İnternette 3-5 ilaç gördüm gainmax bombax vb kilo almaya yardımcı ilaçlar kullananımız veya tecrübesi olan var mı acil kilo almam lazım artık bunun farkına vardım geceleri yemek ye gibi önerileri de denedim afedersiniz ama gece kalkıp 1 ekmek yiyip yatsam dahi vucüdüm eritiyor bana şekilli veya şekilsiz kilo aldıracak birşeyler lazım göbekte hatta afedersiniz kıçımda bile birikse kilo almaya razıyım çok zayıfım öyle

aklıma ılk gelen sıgara.ben 173 boy,52 kılo ıdım.sıgarayı bıraktım 74 kılo oldum ve suan basladım 64 dustum.1 senedir body gıdıyorum.tekrar bırakıp kas olarak kılo almayı dusnuyorum.yanı sıgara ıcıyosan bırak

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

bu arada proteın tok tutar.proteın kendı basına kılo yapmaz.gunluk kalori ihtiyacından fazlası kıloya donusur.yanı yemeden kılo alamazsın.

sporcu ek besınlerını fazla kullanırsan karacıgerı bozarsın.karacıgerde yaglanma ve sıvılcelenme olur.kendımden bılıyorum.

spora gıtmeden bence kullanma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri