sıgara ıcmeyınce felaket ıstahım acılıyo her konuda x2 oluyosun,
iştah açılıyor ve daha çok yemek yiyorsunuz normal olarak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sıgara ıcmeyınce felaket ıstahım acılıyo her konuda x2 oluyosun,
114 kiloyum bende napıcaz bilmiyorum![]()
iştah açılıyor ve daha çok yemek yiyorsunuz normal olarakpeki hocam başka kilo almaya yönelik birşeyler yaptınız mı ? 19 yaşındayım çocuk gibi gösteriyorum
kılo 5 yas yaslı gosterır dıyolar ,benim sana tavsiyem 3 ogune 2 ara ogun koy,2 ara öğünde kuruyemıs ve meyve ye.patlamıs mısır,muz,fındık badem gibi seyler ye,vucud gelıstırmeye basla bence
Teşekkür ederim hocam şu paket de bitsin bırakacam![]()
![]()
1,72 boy 60 kilodayım bir 5 kilo alsam süper olcakta bu sigara mereti yüzünden bir türlü kilo alamıyorum.
benim boyda 1.72-1.75 arası (tam emin degilim ama o arada işte) kilo da 64-65.fakat tek kötü taraf göbek çıktı
onu halletmek gerek
![]()
boy aynı kilo da yaklaşık nasıl göbek oluyor biz de abi![]()
kiloyu direk göbekten almışım demekki.göbek gitse,3-5 kilo daha aşagısı olucak heralde
![]()
Abi kilo normal bak daha fazla verirsen sıska gibi oluyor ama yapacam baklava olmassa şekarpare devam![]()
ben şu youtube işinden önce 55 kiloydum,herkes dalga geçerdi arkadaş biraz yemek ye bu ne hal diye.sonra toparladım,genel olarak.yani kilo normale geldi ama işte göbek var,onu halletmek gerekuyku düzensiz,yeme-içme düzensiz,spor yaptıgımız yok.bu olanlar normal yani ama bi çaresine bakmak gerek işte.
benim boyda 1.72-1.75 arası (tam emin degilim ama o arada işte) kilo da 64-65.fakat tek kötü taraf göbek çıktı
onu halletmek gerek
eve koşu bandı aldım,spor bisikleti aldım ama kullanamıyorum bi türlü.bisikletin pedalını kırdım,yoksa kullanıyordum onu.koşu bandıda elektrik yakar şimdi hiç gerek yok,çıkar dışarda yürürüm diyorum ama yürümüyorum tabi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.