Kilo alıp verme (başarı hikayem)

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
114 kiloyum bende napıcaz bilmiyorum :D

Ben hem yiyeyim, hem hareket etmeyeyim, hem de kilo vereyim istiyorum. Ama olmuyor. 75 kiloyum ve boyum 1.63 :D

iştah açılıyor ve daha çok yemek yiyorsunuz normal olarak :D peki hocam başka kilo almaya yönelik birşeyler yaptınız mı ? 19 yaşındayım çocuk gibi gösteriyorum

kılo 5 yas yaslı gosterır dıyolar ,benim sana tavsiyem 3 ogune 2 ara ogun koy,2 ara öğünde kuruyemıs ve meyve ye.patlamıs mısır,muz,fındık badem gibi seyler ye,vucud gelıstırmeye basla bence

kılo 5 yas yaslı gosterır dıyolar ,benim sana tavsiyem 3 ogune 2 ara ogun koy,2 ara öğünde kuruyemıs ve meyve ye.patlamıs mısır,muz,fındık badem gibi seyler ye,vucud gelıstırmeye basla bence

Teşekkür ederim hocam şu paket de bitsin bırakacam :D :D

6 yıldır içiyorum hocam bir türlü bırakamadım inşallah bırakacağım ya

1,72 boy 60 kilodayım bir 5 kilo alsam süper olcakta bu sigara mereti yüzünden bir türlü kilo alamıyorum.

benim boyda 1.72-1.75 arası (tam emin degilim ama o arada işte :D) kilo da 64-65.fakat tek kötü taraf göbek çıktı :p onu halletmek gerek :( eve koşu bandı aldım,spor bisikleti aldım ama kullanamıyorum bi türlü.bisikletin pedalını kırdım,yoksa kullanıyordum onu.koşu bandıda elektrik yakar şimdi hiç gerek yok,çıkar dışarda yürürüm diyorum ama yürümüyorum tabi :D

Abi kilo normal bak daha fazla verirsen sıska gibi oluyor ama yapacam baklava olmassa şekarpare devam:D

ben şu youtube işinden önce 55 kiloydum,herkes dalga geçerdi arkadaş biraz yemek ye bu ne hal diye.sonra toparladım,genel olarak.yani kilo normale geldi ama işte göbek var,onu halletmek gerek :) uyku düzensiz,yeme-içme düzensiz,spor yaptıgımız yok.bu olanlar normal yani ama bi çaresine bakmak gerek işte.

ben şu youtube işinden önce 55 kiloydum,herkes dalga geçerdi arkadaş biraz yemek ye bu ne hal diye.sonra toparladım,genel olarak.yani kilo normale geldi ama işte göbek var,onu halletmek gerek :) uyku düzensiz,yeme-içme düzensiz,spor yaptıgımız yok.bu olanlar normal yani ama bi çaresine bakmak gerek işte.

Aynen abi askerden geldiğim de 55 falandım sonra aldım şükür 68 im şuan daha çıkmıyor :)
Youtube deki çalışmaları yapsak ne kadar etkisi olur ki

benim boyda 1.72-1.75 arası (tam emin degilim ama o arada işte :D) kilo da 64-65.fakat tek kötü taraf göbek çıktı :p onu halletmek gerek :( eve koşu bandı aldım,spor bisikleti aldım ama kullanamıyorum bi türlü.bisikletin pedalını kırdım,yoksa kullanıyordum onu.koşu bandıda elektrik yakar şimdi hiç gerek yok,çıkar dışarda yürürüm diyorum ama yürümüyorum tabi :D

Hahahaha süpermiş fatih hocam o kadar masrafa gir spor yapma olmadı şimdi.
Yt den vakit bulursan kendine bi program yap günlük bir saat civarı 15 dk koşarsın gerisi mekik şınav kol vs sonra kaslı resimleri buraya koymayı unutma :D

Bende de aynı sorun var , göbek olmasının benim için tek sebebi Çok yemek değil, karbonhidrat.Diyet yaptım 66'dan 60'a düştüm göbekten 1 gram yağ gitmedi:) Spor şart , yürüyüşle olacak şeyde değil bence.

Ben de kilo alamıyorum boyum 1.87 ama iş kiloya gelince bir türlü bi istikrar sağlıyamıyorum çokta bir şey değil bi 10-12 kilo alsam mutlu olucam ama olmayınca olmuyor demek ki

arkadaşlar genç insanlar için yürümek yeterli değildir.Koşarak spor yapacaksınız kendinizi çok fazla ypratmadan.Sürekli zaman geçtikçe tempo arttıracaksınız.Birazda yediklerinize dikkat ettinizmi iş bitti demektir.

valla spora geçen sene başladım 92 kilodan 74 e geldim :) hala devam ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri