Kilo alıp verme (başarı hikayem)

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
1.65 boy 65 kilo nasıl vericez bunu babam daha cok ye boyun uzar diyor boyumu nasıl uzatıırm ?

kilo almanın en iyi yolu paran var cebinde git geceleri kızarmış tavuk ,çikolata, abur cubur şeyler ye bir ay icinde gelip Allah Razı Olsun diceksin .

Ben 1.82 boy kilo 68 80 olmak istiyorum fakat istahim yok önerebilir misiniz birseyler

boy 174 (son 2 yılda 20 cm uzadım)
kilo 50-55

bi oturmada 2 ekmek yiyorum her öğün ama kilo yerinden oynamıyor :D

boy 1,80 kilo 80-85 arası gidip geliyorum çok şükür rahatsız olduğum yerim yok gibi bişey fakat 80 i geçmemek istiyom , fitnessa gidiyodum üni.de süper olduydu vücut mecburen bıraktım şimdi 2 3 kilo aldım o bile belli ediyo kendini hemen, inş askerde veririm

Kilo alamıyorum diyen arkadaşlar için günlük bütün köfte ekmek yiyin 2 ay bunu düzenli yapın sonra kiloya bakın kesin çözümdür. 6 ay önce 62 kiloydum ilk 3 ayda 102 kilo oldum şimdi de vermeye çalışıyorum olmuyor :D

o değilde bende protein tozu(büyük boy 2 aylık olanlardan)+ bcaa var, kanalla takas yaparım. isteyen olursa özelden yazsın istanbul içi elden teslim ederim. sadece 1 hafta kullandım.

ARkadaşlar Bende kilo alamıyorum nasıl alırım ya . boyum uzun fizigimde var ama KAS yapmak için istiyorum . bide şu baldırdaki yagları nasıl eritiriz :D koşunca sallanıyor bi an kötü oluyorum :D

kısayım ben kısa:) 1.79

Komik olacak ama bende 25 yaşına kadar 52 ile 49 arası git gel yaptım.. Sonra nette bir yazı okudum sabah ve akşam 20 adet bebe bisküvisiyle bebe maması yapıp yiyin diye.. Koskoca ben bu yaşta bebek gibi mama yedim ve şuan 60 kiloyum.. Haftada 1 ayda 4 kilo alabileceğine garanti veririm.. Yalnız göbek yapıyor onuda eritirsin bi şekilde.. :D Bıraktım yemeyi sabit kaldı kilom 1 senedir 60-58 arası oynuyor artık. i am very happy :D

kısayım ben kısa:) 1.79

sende ingilizce vardı galiba:

Underweight less than 18.5
Normal 18.5 to 24.9
Overweight 25 to 29.9
Obese 30 or greater

Your BMI is 16.2

What you can do
Being underweight may weaken your immune system and put you at risk of osteoporosis. Ask your doctor what you can do to achieve a healthier weight or to address unexpected weight loss. For better health:

Embrace healthy eating by choosing a variety of nutrient-rich foods, including fruits, vegetables and whole grains and energy-dense foods like olive oil, nuts and dried fruits.

Eat between-meal healthy snacks — whole-grain crackers and nuts, for example — to increase calories.

Exercise. Your doctor may recommend strength training to promote lean muscle development and increase your weight in a healthy way.

fazla söze gerek yok bi doktora görün chek up yaptır ilk önce bence.

1.65 boy 65 kilo nasıl vericez bunu babam daha cok ye boyun uzar diyor boyumu nasıl uzatıırm ?

kilo almanın en iyi yolu paran var cebinde git geceleri kızarmış tavuk ,çikolata, abur cubur şeyler ye bir ay icinde gelip Allah Razı Olsun diceksin .

hocam hala zamanın var uzar biraz daha boyun;)
tavsiyem bol protein ama ole protein tozundan değil orji peynir süt falan ben tibbi mümessillik yapıyorum bi çocuk gelişim uzmanıyla konuşmuştum bi ara,bu konu üzerine araştırmalar var protein falan candır fakat şunu da diyim aileden gelmiyorsa diyede sonuna ekledi genetik faktör önemli....:eek:

bu arada "kimbu adam" yorumunu sonradan okudum protein tozunada sözüm yok tabi kimsenin ekmiğine mani olmayalım:D:D

Son düzenleme:
Komik olacak ama bende 25 yaşına kadar 52 ile 49 arası git gel yaptım.. Sonra nette bir yazı okudum sabah ve akşam 20 adet bebe bisküvisiyle bebe maması yapıp yiyin diye.. Koskoca ben bu yaşta bebek gibi mama yedim ve şuan 60 kiloyum.. Haftada 1 ayda 4 kilo alabileceğine garanti veririm.. Yalnız göbek yapıyor onuda eritirsin bi şekilde.. :D Bıraktım yemeyi sabit kaldı kilom düşmüyorum da.. i am very happy :D

aslına bakarsanız şu cicibebeleri severim güzel tadları oluyor:) fakat ben işim gereği günde en az 10 saat ayakta duran ve sürekli koşuşturan bir adamım. son 1 ay içerisinde inan günde 2 ögün yemek yedigimi hatırlamam:)

hani aparatifler dışında. oda 1 pogaca felandır.

ilaç kullanmayı sevmem.. tavsiye edenler oldu koşarak uzaklaştım.

yatmadan önce yemek yemek olayınıda denedim, uyuyamıyorum yemek yedikten sonra.

sanırım benim sorunum farklı, mesela et yemem gerektigini söylediler ama , genel olarak olmasada kısmen vejeteryanım diyebilirim, kırmızı eti hiç sevmem, tavuk etinide yılda 2 kere yersem yerim.

hayatım ögrenci evinde geçti, yeni evliyim, yemek yapmayı bilen yok evde:D

sende ingilizce vardı galiba:

Underweight less than 18.5
Normal 18.5 to 24.9
Overweight 25 to 29.9
Obese 30 or greater

Your BMI is 16.2

What you can do
Being underweight may weaken your immune system and put you at risk of osteoporosis. Ask your doctor what you can do to achieve a healthier weight or to address unexpected weight loss. For better health:

Embrace healthy eating by choosing a variety of nutrient-rich foods, including fruits, vegetables and whole grains and energy-dense foods like olive oil, nuts and dried fruits.

Eat between-meal healthy snacks — whole-grain crackers and nuts, for example — to increase calories.

Exercise. Your doctor may recommend strength training to promote lean muscle development and increase your weight in a healthy way.

fazla söze gerek yok bi doktora görün chek up yaptır ilk önce bence.

check up yaptırdım. hatta yılda 1 kez yaptırmam zaten şart şu anda, bu konuyu detaylı incelemelerini istemiştim, en sonunda sigaraya bağladı ama öyle tiriyaki felanda degilim.:)

sonuc olarak cok saglıklı oldugum hatta , sürekli kan bağışlamam gerektigi konusundada bi ton tavsiye almıştım.:D

Son düzenleme:
sıgarayı bırakıp 52den 74 cıktım,sıgaraya tekrar basladım 61 dustum suan 70 olmayı hedeflıyorum :) 2 senedır body yapıyorum,bruce lee gıbı fizik oldu 0 yağ :)

Hocam sigarayı hemen bırakayım o zaman ya :) çevremdeki insanlar uçup gideceksin demezler mi bide :(

aslına bakarsanız şu cicibebeleri severim güzel tadları oluyor:) fakat ben işim gereği günde en az 10 saat ayakta duran ve sürekli koşuşturan bir adamım. son 1 ay içerisinde inan günde 2 ögün yemek yedigimi hatırlamam:)

hani aparatifler dışında. oda 1 pogaca felandır.

ilaç kullanmayı sevmem.. tavsiye edenler oldu koşarak uzaklaştım.

yatmadan önce yemek yemek olayınıda denedim, uyuyamıyorum yemek yedikten sonra.

sanırım benim sorunum farklı, mesela et yemem gerektigini söylediler ama , genel olarak olmasada kısmen vejeteryanım diyebilirim, kırmızı eti hiç sevmem, tavuk etinide yılda 2 kere yersem yerim.

hayatım ögrenci evinde geçti, yeni evliyim, yemek yapmayı bilen yok evde:D

Bilemiyorum ben kendimi gördüm sizde, az çok tahmin edebiliyorum yani. Bende yemek yemem doğru düzgün ama bu meret işe yaradı ve sizede önermek istedim.. Çevrem bisküviyi kime alıyosun dediğinde evde bebek var ona diye kıvırıyordum :D

Bilemiyorum ben kendimi gördüm sizde, az çok tahmin edebiliyorum yani. Bende yemek yemem doğru düzgün ama bu meret işe yaradı ve sizede önermek istedim.. Çevrem bisküviyi kime alıyosun dediğinde evde bebek var ona diye kıvırıyordum :D

ya ben onu zevkle yerim , tavsiyen için sagol hani bi yararı olmasa bile, tadı güzelliginden yenir o:) deniyecem .

kilo verme konusunda eşim idolüm.ama doktor kontrolünde tabi ve abuk sabuk şeyler yemeden ve içmeden sadece yeme tarzını değiştirip diyete uyarak 6 ayda 16 kilo verdi
72 den 56 ya bursada olup kilo sıkıntısı olan varsa hekimin ismini verebilirim doktor bu işi biliyo...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri