Kim bu Flagçılar (Kategori Mafyası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmm bana da bir kategori verdiler bende o kategoride flag atıyorum. Evet haklısınız. Zaten daha inanmassın 5 dakika önce yazdığım mesaj skype'de
aynen bu yöndeydi. Burada açılan konu ve yazılan mesajların çoğu yönetimi işaret etmeye çalışmak ve alttan alta laf sokmak. Başka birşey değil diye mesaj yazdım. Biliyorum çünkü, tanıyorum artık insanları.
Neyse yazacak bir şey bulamıyorum artık size.
Çıkış'a basıp çıkmakta özgürsünüz.
Bu adi yakıştırmadan sonra sizi uzaklaştırmaya bile gerek duymuyorum

yakıştırmıyorum ben gerçekten. sadece yüzünüze karşı söylemek istedim ve bir kanı değil şüphe olarak söyledim. Kanı olsaydı adi diyebilirdiniz. Ayrıca çıkış yapmak gibi bir derdim yok. kimsenin tapulu malı değil onca insanın emeği, paylaşımı var.

Ben açık söylüyorum beni ve benim gibileri salak yerine koyanlara kim oldukları önemli degil benim şüphelndigim kişiler olsada kesin deliller olmadan itham altında bırakmam kimseyi,ama savaşssa savaş meydan bura bakalım sonu ne olacak.
sizin güvendiginiz daglar varsa bizimde yüregimiz var....

Hocam konu boyunca hangi tarafta olduğunuzu anlamadım :D cümleleriniz çok uzun ve anlam karmaşası yaşıyorum :D
Çok sinirlisiniz ondan oluyor galiba

isterseniz çok ağır eleştirin isterseniz banlayın ne yaparsınız yapın bence kulis yapmaktan iyidir. flagçıların bu forumdan olduğundan şüpheleniyorum belki de ben yanlış kanıya vardım ama siz yönetimden de şüpheleniyorum

Size diyecek bir şey yok. Artık o kadar kendinizi aştınız ki ayağınız taşa takılsa bizden bileceksiniz. Ayrıca forumda flagcıdan çok ne var? Biz boşunamı kanal paylaşımlarını vs. yasaklıyoruz?
Ben seni [MENTION=9224]mNote[/MENTION] havale ediyorum.

mNote pm atmışsınız cevap gelmemiş. Sence bunun sebebi yoğunluk olabilir mi? Cevap gelmediyse diğer yöneticilere pm atmayı deneseydin.

tamamm şimdi bu ban yedi ya herkezi talan eder herkeze flag atar :D

Bana gelen bir pm den dolayı konuyu açtırdım mNote admine.

Şimdi canınız yanmış bunun farkındayım.Sizler gibi zamanı gelince bizlerinde herkesinde canı yanıyor.Gerçekden flag olsun sahte telif olsun bazen gına getiriyor ve delirtiyor adamı.Ama kendi canınız yandığında işin içinden çıkmak için yönetime suç atmayın.

Senin kanalına yönetim niye flag atsın.Sen kimsin kanalın kim..

Ayrıca madem yönetim bu işi iyi biliyor flag atıyor daha 2 gün yada 3 gün önce mNote un niye 80 kanalı birden falgdan kapatıldı.Hatta en son kanalı bugün gitmişti.

Yönetim atıyor diyen canı yanan kardeşlerim abilerim,şu flag atan ***** cocuklarını bulunda bizde gerekeni yapalım.Ama saga sola bunlar yapıyordur şu yapıyordur dersen o olmaz işte.

Hem niye yönetim,neden yönetim aklınıza geliyor.Ytpara yönetimi Parselledimi Youtubeyi ?

Kanalınız kapanır yönetimden,flag gelir yönetimden,telif gelir yönetimden.Kardeşim youtube un sahibi yönetimmi ? Sizimi takip ediyor yada her kategoriyi bilipde o kategorilerimi parselliyor.Ayıp yani bun uyazarken insan biraz utanır.

Burda kac zaman sahte teliflerle uğraştık uğraşıyorlar.Birlik olup sahte telif yedinizde karşılık veriyoruz.Ama canınız yandığında boş boş yönetime varacak kadar hakaret yada çamur at izi kalsın ayağı yapıyorsunuz.

3 kuruşu gören kendini youtubeun prensi zengini sanıyor,Flag telif yeyincede agzından geleni esirgemiyor.

Önce elinizi vicdanınıza koyun öyle suçlayın sağı solu.

Bana görede Flagı atan sensin.Sen attınki karşılığını aldın.Bende böyle düşünüyorum.Benim flagla işim olmaz ben yapmam etmem işlerinide geç.Çok gördüm ben öyle konuşupda kardeşinin ortağının kanalıan dahi telif atan flag atanı.

Yani benimde bu şekilde düşünmem yanlışmı yada dogrumu.

Ayrıca herkes bu yönetime girilince şöyle bir şey var sanıyorlar. " Yönetim ekip oluyor kanallar acıyor telifler atıyor.Youtube ve forumdaki milletin kanallarını takip edip ekmeklerini zehir ediyor vs vs vs vs.."

Kardeşim şu ynetimde 1 tane ortak gösterin aynı kanallarla birlikde kazanan kazanmaya çalışan diyimki yönetim yapıyor.Ben kendi yönetimim zamanında bile yönetimde birlikde topluca iş yapan yokdu.Millet ser verir sır vermezdi kendi işinden.Halende öyle bu yönetimde.Şimdi bu yönetim neresi ile flag atıyorda suçluyorsunuz.

ıspatın varsa koy ortaya yönetim işde böyle atıyor diye o zaman yanındayım.Ne gerekiyorsa kralını yapalım.Ama böyle yönetim vs diye laf sokup cıkarsan o olmaz işte.

Bana pm atılmış abi bu flag konusu kaldırılmış ne iş vs yazılmış.İboya yazdım konuyu aktif etti ve yazmak istedim.Ben ibonunda Ytparanında avukatı değilim.Kim ne yaparsa yapsın ama bildiğim bir doğru varsada düşmanımda olsa onu savunurum ki kaldıki iboyu savunmuyacağım.

İbrahim Spamın Kralı.Kopyalar atar geçer.Kopyalar atar geçer.Ne flagın F sini bilir nede Telifin T sini.

Şimdi durum bu oluncada illaki bende bu konuda ibrahimi ve yönetimini savunurum.

Son olarak şunu söylüyorum çok çok özür dileyerek.

Flag atanda attıranda ***** cocugudur kim olursa olsun.Ama canım yandı diyede saga sola laf atmak için çamur atmak içinde iş olsun diye yazanda karektersiz haysiyetsiz ser efsidir.

Flagmı yediniz a kategorisinde alayına sizde flag atın.illaki cıkar ortaya kimin ***** cocugu olduğu..

kısıtlı kategoride çalışıpta flag yiyenler gün gelir flagçı olur.
yeni kategoriler keşfedemedikçe de bu ş.erefsiz düzene uyarlar..
iki gün kazanır ama iki ton küfür yediğinden bir hayrını göremez.
ben bir kategoriden flag yiyip de bir kanalım kapatılırsa gıcıklığına on tane kanal açarım :D

Bu arakadaşın açtığı konuları takip ediyorum, niyeti bozuk olanlara farkında olmadan tüyo vermede bir numara. Kullandığı cümleler olsun, yazma şekli olsun. Bilmeyen birine yakındığı şeyin nasıl yapıldığını öğretir cinsten. Milletin diline dolaştı espiri yapıyor Flaglıyalım gitsin vs diye. Bu flagcılar telifçiler bu forumdan aramızdan bunu hepimiz biliyoz. Önünede geçemiyoruz.

Bence en azından bu tarz konular açılıp insanlara fikir vermemek lazım.

Benimde kanallar tek tük uçmaya başlad flagdan.Yahu kimse gelsin kanala mesaj atsın desinki kardeşim ben bu katagoriden kimseye ekmek yedirmem başka katagori bul ona bile razıyım hayır sadece o kanal kapansa sorun değil bi gittimi 4-5 tane gidiyor.

böyle konular yüzünden millet daha da çok flag atmaya başlayacak..

Şimdiden bu konuyu okuyan bin kişiden en az 100ü flag nedir diye google da aratmıştır bile.

olaya bak ya şu işi yapan 3 5 tane ş... yüüzünden tüm forum karıştı. Allah hesabını sorar

Bence forum'u ilk acıldıgı 2 aydaki üyeleri ve adminleriyle devam edip uye alımını kesmeli bu forum eskıden ne guzeldi simdi ne hale geldi yazık bu isi sizlere ogreten insanlara bile laf gonderebilecek kadar hattinizi aşıyorsunuz bence dediğimi gibi forumun data basesi ilk 2-3 ay dakı uyelerle devam etsin uyelık alımları kesilsin eskiden flag desen katagorı anlardık hep bu yeni gelen bebelerin yüzünden oldu tum bunlar

Abi kapatın şu konuyu ipini kopartan flag atmaya başlayacak. Silin gitsin.

Ya kardeşim flaga sahte telife ayırdığınız vakti yeni kategori ve kanallara ayırsalar inanın daha fazla kazanırlar.Youtube de kimsenin haberi olmayan o kadar güzel kategoriler varki keşfetmemizi bekliyor.Bu tür insanlardan uzak durmak için benim gibi gizli hazineleri bulmaya çalışın bence

bırısı bana 12 sayfayı ozetleyebılırmı :D :D gercekten 1 gun forumda yokuz neler olmus :D hayırlı aksamlar bu arada

bırısı bana 12 sayfayı ozetleyebılırmı :D :D gercekten 1 gun forumda yokuz neler olmus :D hayırlı aksamlar bu arada

İşin özeti

"dün yerde avucundan yem yiyen kuşlar şimdi havalandılar tepene sıçıyolar...."

Son düzenleme:
Arkadaş kendini yeniçeri ağası sanmış II.Mahmudu hesaba katmamış :) Serkan hocaya laf atılmış herhalde, şu foruma girdiğimde ilk baktığım konular onunkilerdi onun sayesinde bir şeyler yapabildim. Tereddütlerim vardı açıkçası ilk girdiğimde foruma ama 3 senedir hiçbir işe yaramayan kanaldan bildiğin para kazanmaya başladım yani.
Çok büyük bir şey değil izlenme hakkında ufak bir projem vardı ve pm cevap vermiyorlar diye itham ettiğiniz admin arkadaşlara pm attım. Adamlar hiçbir çıkarı olmamasına rağmen bana yardımcı olup fikir alışverişinde bulundular. Bu forumun açılma sebebini düşününce bu insanların bize bilgi kazandırmaktan başka bir amaçla bu işi yaptıklarını düşünmüyorum. Flag atan haram para yer siz belki baktırmıyorlar ama helalinize bakın.

Arkadaşlar dün açmış olduğum Kim bu flagçılar (Kategori Mafyası) konusunda canımız çok yandığı için gereksiz yere üzdük birbirimizi. Benim asıl amacım en kötü ihtimal de olsa buradaki arkadaşlara bu durumun vahametini anlatmaktı.

işte tüm bu fırtınada forum yönetiminin günahını aldım. Ben sadece şüphe duydum demiştim bunu da gerçekten sinirden ve kapanan kanallara üzülerek dedim. Neyse ki yeni tartışma açmaya gerek yok. Ben adamların günahını aldım. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstat yine gösterdi üstatlığını çözdü olayı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] de kusura bakma seninde kanallar uçmuş anlarsın beni günde 1kdan 3 tlye düşünce böyle oldu. kusura bakma

kimse gerekiz tartışma çıkarmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri