Kimin En Çok Kanalı Var?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaç Kanalın Var?

• Kullanılan toplam oy
    4
Cok kanal = Cok kazanc
Tek kanal bol ugras ozen ve guncel calisma = cok kazanc
5-10 kanal ilgi alaka duzenli ve guncel calisma = cok kazanc

Her ne sekilde calisilirsa calisilsin,calisma mantiginiz ne olursa olsun,ne yapilmasi gerektigini biliyorsaniz Youtube'daki her turlu calisma seklinin bulustugu nokda tek bir yerdir oda COK KAZANC'dir.

saygilarimla

bunu kendimi test ederek gördüm üstad.
1 kanalla (içinde 30 video) aylık 685 tl alıyordum.
kanal kapandı. yeni açtım
şimdi ise
6 kanalla (içinde 50-30-30-10-5-5 video) aylık 705 tl aldım.

1 tıkta 100 $ ı geçtiğimde oldu. 100 tıkta 0,80 $ aldığımda
kanallar hepsi türkçe.

SONUÇ OLARAK çalisma mantiğiniz ne olursa olsun, ne yapılması gerektiğini biliyorsanız youtube'da her turlu kazanırsınız...

yaklaşık 150 olduğunu düşünüyorum.

valla ne derseniz diyin 3,5 kanalla olmuyor bu iş...özellikle yeni başlıyan arkadaşlar durmayın işi öğrenene kadar çok kanal açın vakit kaybetmeyin asla ..bende zamanında 5 kanal civarı didiştim durdum zaman kaybettim kazanamadım bi şey şimdi 25 e yakın var kapananlar hariç ancak hareketlendi dahada iyi olacak inşallah :)

durmak yok açmaya devam !
benim sloganım bu artık:)

aktif 10 manuel kanal...

her 2. telifi yemesinde yeni kanal açıyorum onlarıda sayarsak 20 kanal :)

Tek kanal ve çok kanal zarar 3 kanal karar.

Benim 30 kanalım var arkadaşlar özel işlerim olduğu için her gün bu kanallara giripte vidoe yüklemiyorum ama hepsinde hatıra sayılır derecede video sahipler.Benim geçen ay başıma talihsiz bir olay geldi adsense gitti.30 kanaldan kazancım 2 dolar diyelim düz hesap günlük eski adsense devam etsem günlük 25 dolar yazardım ama yapcak bir şey yok

17 kanalım var ama hepsi izlenmiyor 5-6 kanaldan aylık hatırı sayılır miktarda kazanıyorum.

6 kanal var çok şükür ramazanda zor geliyor uğraşmak ama günlük 2 doları bulduruyor genelde.

6 kanal olmasına rağmen unutmıyım diye mail adresleri şifreleri not ediyorum 250 kanalı olan adam nasıl yapıyor anlamıyorum :)

Şuan 40 civarı sanırım geçen ki banlanmalardan nasibimi aldım. :)

Şuan 9 kanalım var Kafama estikçe kanal açıyorum. :)

Bence marifet çok kanal açmak değil; hedefi,kategorisi vb. belli çok sayıda kanal açmak işin aslı. Spam kanalın getisi malum 0 $. Yapan tek kanalla da yapıyor neden yapılması lazım gelenleri yaptığı için. Spam çok sayıda kanal açacağıma, hedefi,kategorisi,etiketleri vb. belli odaklı kanal açarım 5-10 bence daha ii. Çünkü rastgele video atılan kanalların getirisi yok, haybeye verilen zamana, emeğe de yazık bence.

16 kanalım var an itibariyle günlük kazancım 3-4 dolar arası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri