Kimse Kusura Bakmasın!

Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda foruma yeni üye olmuş arkadaşların açtığı konulardan dolayı şikayetçiyim. Aynı konuları ve aynı soruları görmekten gerçekten sıkıldım(k). Burası youtube forumu elbette herkes sorununu yazacak, çözüm arayacak ancak her aklınıza gelen soru için forumu hiç araştırmadan konu açamazsınız, açmamalısınız. Dikkat ederseniz yeni üyeler bir bir ban yiyor siteden. Evet bende çok eski üye sayılmam belki ama forumun kalitesini düşürmemek içinde kolay kolay konu açmıyorum. Bence eskiden açılan her konu gerçekten de bir yaraya parmak basıyordu. Ama şimdi foruma girdiğimizde panelde hep daha önce defalarca cevaplanmış, veya hiç araştırılmadan açılmış konuları görüyoruz. Bu fikrimi savunanlar olur, karşı çıkanlar olur. Herkese saygım sonsuz. Ancak yeni üye olan arkadaşlardan bir büyükleri olarak rica ediyorum. Lütfen arkadaşlar önce araştırın. Lütfen kimse kırılmasın darılmasın. Ben bu forumu çok seviyorum ve kalitenin artmasını istiyorum. Herkese bol kazançlar.

Ben size katilmiyorum neden derseniz.

Elbette ki gelen birinin arama yapmadan konu actigini cogunluk olarak bu sekilde davrandigini biliyoruz iyi birsey degil bu kismina katiliyorum ama uyarisiz banlanma kismin akatilmiyor.

Bu uyeler sanirim 1 gun Banlaniyor yanliz arkadaslar sunu goz onune almaliyiz bazi uyeler sorununu nasil arayacagini bilmiyor veya aradigi gibi sonuclar bulamiyor ve konu aciyor.

Benzeri bir konu oluyor direk 1 gun ban.!

Bu yonetimin isi buna ben karismam ama bir uyenin bu sekilde rahatsiz oluyorum diye konu acmasi bence yanlis.

Her nekadar yeni uyeler arasinda gereksiz konu acanlar olsada bu sekilde hepsini asalayacak sekilde bir mesaji ben dogru bulmuyorum.

Bir forumun kalitesini bu tarz seyler dusurmez.
Sadece yoneticileri yorar ki onlarda gereyini yapiyor
suan actigin konu bence gereksiz.!

foruma yenı olan bir kişi 10 20 mesajdan sonra konu acmalı bence..

bu yeni üyelere geyik bölümü kapatılmalı boylece bosuna geyikte mesaj kasmamıs olurlar.

Vs gibi dusuncelerım var. hayırlısı olsun

siteye bir öneri yapabilir miyim? son mesajlar bölümüne bakılıp istenilen yoksa konu açıyorlar diye bir yazı gördüm. son mesajlar bölümündeki konuları 11 tane değilde. 10'ardan 1.2.3.4.5... sayfalar halinde yapılsa iyi olmaz mı?

Bence suçu kendimizdede aramalıyız Belkide konular yetersiz tabi bu bir fikir önemli olan eksikliği bulup kapatmak

siteye bir öneri yapabilir miyim? son mesajlar bölümüne bakılıp istenilen yoksa konu açıyorlar diye bir yazı gördüm. son mesajlar bölümündeki konuları 11 tane değilde. 10'ardan 1.2.3.4.5... sayfalar halinde yapılsa iyi olmaz mı?

üst menüde bugünkü mesajlar linkide var.10 tane az gelen ordan baksın...istediği kadar gelir karşısına..;)

isteyen istediği konuyu açsın benim için bir sıkıntı yok sonuçta zorla oku demiyorlar sana konuyu açanlar ama böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsa site yöneticileri bence acemi bölümü diye bir yer açılsın klasik sorular orada sorulsun.

Yakında SSS yani "Sıkça Sorulan Sorular" kısmını aktif edelim o halde. Böylece yeni üyelere ön ayak olur.

artı olarak yeni üyeye hoş geldin mesajı ile birlikte incelemesi için belirttiğiniz kategorinin linki verilebilir. yeni üye olan arkadaş kategoriyi incelediğinde kafasındaki çoğu soruya cevap bulmuş olacaktır. şahsen 1 - 2 haftadır youtube'a yoğunlaştım. kategorilerin sabit başlıklarında bile çok değerli bilgiler öğrendim. sıkça sorulan sorular daha geniş kapsamlı kaynak olacağı için bu kategoriden herkes istifade edecektir.

Haklı bir eleştiri. Sıkça sorulan sorular için açılan TEK BAŞLIK bölümleri bazı kullanıcılar tarafından ya görülmüyor ya da görülmek istenmiyor.

Defalarca oneride bulundum, yeni uye olan vatandaslar ilk 1 ay veya ilk 100 mesaja kadar konu acamasin gibi kurallar konulmali. Bu sorun her forumda olur.

Yeni gelen arkadaşlarımızın anladığım kadarıyla büyük çoğunluğu daha önce yt ve internetten para kazanma işinde yeniler dolaysıyla forumda araştırma yapmayı yeni gelen kısmı bilmiyor olabilirler bu arkadaşlar ytpara dan ban yerlerse altın değerındeki bilgilere ulaşamıyacak ve pes edecekler hayalleri yıkılacak

Bence toplist 2'ye ayrılmalı. Sorular ve cevaplar olarak. Bu şekilde işler karışmaz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Aslında bir sohbet kısmı yapılabilir üyelerin birbirine soru sorabiliceği tabi dozunda olmak kaydıyla :)

Vbulletin sistemlerin arama modülü daha çok geliştirilmeli. Daha kolay olmalı ve çözüme hemen ulaştırmalı üyeyi. Bazen bizlerde yapıyoruz aynı şeyi. Bir konu açılmış milattan önce fakat aramalarda çıkmıyor. Ondan sonra konu açıyoruz. Ben aramalarımı googleda yapıyorum daha çabuk buluyorum. misal: "site:ytpara.com aranılacak konu" gibi.

He birde şöyle artisler var her forumda. Eski konuyu arar bulursun oradan devam etmek istersin yeni konu açılmasın diye. Hemen çıkar gelir o artislerden birisi "bilmem kaç tarihinde ki konuyu hortlatmışsın" gibi abuk subuk şeyler yazar. Bunlarıda banlamak lazım asıl ki adam olsunlar.

Aynen katılıyorum, ben de arama kısmını kullanıyorum ama bazen aradığımı bulamıyorum aynı şeyi google ile arama yapıyorum ozaman ytpara daki konu bulunuyor.

Aynı eski konuları başlangıç seviyesindeki soruları tekrar tekrar görünce açıkçası forumun tadı kaçıyor.

Acil bir durum olabiliyor. Hepimiz sabırsızız. Bazen ben bile aratıyorum bulamıyorum. Yeni konu da açmak istemiyorum ama sorunumu da çözmem lazım yada konu hakkında bilgi almam lazım.

O yüzden yeni gelen arkadaşları da anlayışla karşılamak lazım.

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Konuyu açarken tabiki de her yeni üye olan arkadaşımızı kast ederek konuşmadım. Sözüm gereksiz konu açanlara. Bazı arkadaşlar konunun aşağılayıcı olduğunu söylemiş. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. İstemeden birilerini kırdıysam özür dilerim. Tekrardan herkese bol kazançlar.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi okusun diye güncel...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri