Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilyas gelip gidip umut deyip duruyorsun.[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] insan umutlarıyla yaşar bende eskiden umutsuz bir insandım ama hayat çekilmiyor. öldük bittik demenin kimseye faydası yok. umut ederken çalışmanı da aksatmazsan sorun olmuyor yani.
geçen cuma neden yatmadı ödemeler, bu sorumun cevabını ver.[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] sadece ben değil geçen ay 2 3 ünde ödeme alanlar bekleyin dedi. bu ayda neden olmasın dedik. şimdi bu arkadaş 22 23 ü diyor ve elinde bir neden sonuç ilişkisi var neden olmasın diyoruz o kadar. biz yine kanal basıyoruz, kimse beklemiyor boş boş.
bu arada şu uslubunu değiştirsen artık diyorum ben yada bu konunun sahibi kimseler iğreti kaçan cümleler kurmuyoruz sende bizlere karşı iğreti kaçacak uslupla konuşmasan diyorum. admin seni bir önceki konuda uyardı.
ilyas gelip gidip umut deyip duruyorsun.
2 haziran diyodun ne oldu? uyardım seni o zaman. artistlik yapıyodun tecrübeyle konuşuyoruz diye. sana orda son mesajım "bu işe geçen ay başladık" haklısındı. niye yazdım bunu? en az 2 yıldır bu işin içindeyiz çünkü. sen tuttun bi kerelik bişeyle insanlara umut verdin. onu bi açıklasana niye gelmedi ödemeler? sakın ha ben mi yapıyorum ödemeleri falan deme. çünkü seni uyardıkça sen hala 2 temmuzda gelecek dedin, niye gelmedi paralar bunun açıklamasını özellikle yapmanı rica ediyorum senden.
umut başka bişey arkadaş. şu anda bizim durumumuzun özeti olarak şunu söyleyebilirim "polyanna'yı dağa kaldırmışlar, oh ne güzel tertemiz hava" demiş. aynen bu durumdayız siz hala umut diyorsunuz.
ben kimseye umutsuz olun demiyorum ama bu paralara bel bağlamayın diyorum, bu paralar gelmeyebilir. bir kısmınınki de %99 ihtimalle gelmeyecek. belki bunlardan birisi de benim ya da sensin ilyas.
ben sana öteki konuda da söyledim. ben öldük bittik demedim, demiyorum. banlanacaksa banlansın bu adsense'ler yenisini açarız dedim. bu kazançları biz yaptık yine yaparız dedim. umudunu kesmiş olan varsa çalışması için motive edici bir cümle kurduğumu düşünüyorum. çünkü dönem dönem o karamsarlığa kapıldığımda hep bu cümle ile tekrar canla, başla işe başlayan birisiyim.
yeter artık ortaya çıkıpta şu tarihte yapılacak, bu tarihte ödenecek, şöyle olacak böyle olacak deyip durmasın. arkadaş bi susun ya. kaç kere rezil ettiniz kendinizi. söylediklerinizin hiç birisi çıkmıyor hala ısrarla konuşuyorsunuz.
forum ahalisi de gitsin yeni adsense alsın ya da partnere soksun yeni kanallarını bişeyler yapsın, bunların gazına gelmesin.
ha beni sorarsanız hala işleme girmeyen adsense'lere kanallar bağlıyorum. benim adım bomba, soyadım ölüm gibi bi durumdayım.![]()
15 gün kaldıŞunun şurasında 22 temmuz'a ne kaldı![]()
Bizim bi uzman çavuş arkadaş var onun eltisinin görümcesi ruyasında görmüş paralar yatar diyo bakalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.