kısa 1 vıdeo cekermısın
Birazdan çekip koyarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kısa 1 vıdeo cekermısın
kısa 1 vıdeo cekermısın
hocam script gibi bir şey yapar mısın?Arkadaşlar linki gece 11 12 gibi güncellerim Bilginize..
Daha farklı excel tablosu kullanan varsa örnek atarsa seviniriz.

kısa 1 vıdeo cekermısın
Hocam excel tablosu değil de kendi yazmış olduğum bir programı kullanıyorum. Program kanallara giriş yapmadan bilgileri arayüzden alıyor. (Abone, izlenim, profil resmi vs.) Program pc nizin o andaki ip nosunu da kontrol ederek aynı iple fazla kanal açılmaması için bilgi veriyor. Sorunsuz kullanıyorum. Kullanmak isteyen olursa linki yazıyorum.
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
İsteyen olursa proje dosyasını da gönderebilirim.
Hocam excel tablosu değil de kendi yazmış olduğum bir programı kullanıyorum. Program kanallara giriş yapmadan bilgileri arayüzden alıyor. (Abone, izlenim, profil resmi vs.) Program pc nizin o andaki ip nosunu da kontrol ederek aynı iple fazla kanal açılmaması için bilgi veriyor. Sorunsuz kullanıyorum. Kullanmak isteyen olursa linki yazıyorum.
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
İsteyen olursa proje dosyasını da gönderebilirim.
hocam data ya girmek için parola istiyor program?
bende sorunsuz çalıştı şuan arkadaşlar![]()
Hocam sanırım kanal eklemeden iststistikleri güncelle butonuna basınca bu hatayı almışsınız. Yanılıyor olabilirim. Kanal eklediniz mi acaba?
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hata cozdum program harıka mukkemmel sıze gore eksık yanı varmı yada bozuk gosterdıgı ıstatıstık saglammı kesın bılgımı yanı proje dosyasını mahsuru yoksa ozelden atarmısın
kanal eklememize izin vermiyorki programı açar açmaz bu hata geliyor hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.