Kişisel Kanal Takipi ÜCRETSİZ (Excel Şablonu)

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] merhaba hocam daha önce sizinle görüşmüştük. Ve bu programı vermiştiniz. O zamanlar kullanıyordum ama bir aydır kullanamıyorum artık.. Trojen uyarısı veriyor antivirüs programı ve karantinaya atıyor sebebi nedir çözemedim bir türlü..

kanal kontrol etmek için neden k.adı - şifre isteyen programlar/siteler kullanıyorsunuz arkadaşlar?k.adı ve şifre istiyorsa bence sorun olur bu.neden ister k.adı ve şifreyi,kanala giriş yapmak için.50 kanal eklediniz diyelim,o 50 kanalı kontrol ederken hepsini kapattırırsınız.ytpara web araçlarında url den kanal kontrol var,sayısı az geliyorsa bi freedom partner kanal alın,baglayın.panelde url ile kontrol etme var.ne kapanma riski yaşayın,nede kanalı mı çalıcak programı verenler diye sıkıntıya girin...
hocam sıfresızde calısıyor bu program yanı kısaca sadece url ıle calısıyor dıkkat edersenız

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocama güvenebilirsiniz programda sorun yoktur 1 haftadan beri kullanıyorum.Ayrıca [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam,ip gösteriyor program mesela o ipden açınca mail 1 mail açıldı diye yazacak mı reset atınca orda yazan ip değişecek mi ve yeni ipden gmail açınca 1 gmail açıldı falan diyecek mi?sorun yok değil mi?mesela bazen modem res atarken aynı ip gelme sorunu olabiliyor 5 10 reset sonra bu program gösteriyor değil mi?

kanal kontrol etmek için neden k.adı - şifre isteyen programlar/siteler kullanıyorsunuz arkadaşlar?k.adı ve şifre istiyorsa bence sorun olur bu.neden ister k.adı ve şifreyi,kanala giriş yapmak için.50 kanal eklediniz diyelim,o 50 kanalı kontrol ederken hepsini kapattırırsınız.ytpara web araçlarında url den kanal kontrol var,sayısı az geliyorsa bi freedom partner kanal alın,baglayın.panelde url ile kontrol etme var.ne kapanma riski yaşayın,nede kanalı mı çalıcak programı verenler diye sıkıntıya girin...

Hocam kanalları url adresinden kontrol ettiriyorum. Oradaki kullanıcı adı ve şifresini isterseniz sallayabilirsiniz. Hangi kanalın maili neydi, şifresi neydi karıştırmamak için o bilgileri giriyorum programa.

Bu arada bilgileri şu adresten çektiriyorum.
http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/KanalAdiGelecek?alt=json
KanalAdiGelecek kısmına siz de kanal adınızı ekleyerek bilgileri görebilirsiniz.

Bu forumdan çok fayda gördüm. Benim de bir faydam dokunsun istedim. İstemeyen kullanmaz hocam. Proje dosyasının linkini de birazdan ekleyecem. isteyen inceleyebilir.

M9ZN4Q.png

buyrun benden bu da

@bio33 hocama güvenebilirsiniz programda sorun yoktur 1 haftadan beri kullanıyorum.Ayrıca @bio33 hocam,ip gösteriyor program mesela o ipden açınca mail 1 mail açıldı diye yazacak mı reset atınca orda yazan ip değişecek mi ve yeni ipden gmail açınca 1 gmail açıldı falan diyecek mi?sorun yok değil mi?mesela bazen modem res atarken aynı ip gelme sorunu olabiliyor 5 10 reset sonra bu program gösteriyor değil mi?

Her resetten sonra ip değişiyor. Sizin o andaki ip numaranızı gösterir. İp aldığı adres te:
http://firhus.com/ip.php adresidir. En altta o ip noyla kaç kanal açıldığını yazıyor

Her resetten sonra ip değişiyor. Sizin o andaki ip numaranızı gösterir. İp aldığı adres te:
http://firhus.com/ip.php adresidir. En altta o ip noyla kaç kanal açıldığını yazıyor
hocam şunu soruyorum mesela o iple kanal açtık programda yazıyoe ya bazen ipler çakışabiliyor yine 10 15 reset aıyorum bazen çakışıyor ipler.O zaman da çakışan ip olursa kaç tane açıldığını gösterir değil mi?

hocam şunu soruyorum mesela o iple kanal açtık programda yazıyoe ya bazen ipler çakışabiliyor yine 10 15 reset aıyorum bazen çakışıyor ipler.O zaman da çakışan ip olursa kaç tane açıldığını gösterir değil mi?

Mesela diyelim ki modemi resetlediniz ve ip adresi daha önceki bir ip adresiyle çakıştı. Size derki program. Bu ip adresiyle daha önce 1 kanal açılmış diye(en altta). Bu arada ben de hiç çakışma olmadı.

Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum..
Kişisel olarak kullandığım youtube kanallarını ve gmailleri takip ettiğim excel şablonunu paylaşmak istedim..
Siz isterseniz bazı bölümlere ekleme yapabilir/kaldırabilirsiniz.

Yapamazsanız bu konu altından söyleyin güncelleme yapayım..
Benim için gayet yeterli oluyor.. Böylece kanallarımın hangi kategoride olduğunu hangi numara ile doğrulama yaptığımı mail adresleri api keyleri gibi bilgileri anında görebiliyorum. Şifre kısmı yok çünkü tüm maillere aynı şifreyi alıyorum :)

Umarım işinize yarar...

yeni.jpg

İndir

html uzantılısını yapmıstım lınklı falandı

Mesela diyelim ki modemi resetlediniz ve ip adresi daha önceki bir ip adresiyle çakıştı. Size derki program. Bu ip adresiyle daha önce 1 kanal açılmış diye(en altta). Bu arada ben de hiç çakışma olmadı.
tamam hocam çok teşekkür ederim ben de olmadı da bir forumdan arkadaş söylemişti ipleri not al demişti bu program çok iyi olacak hocam ayrıca kaç telif geldiğini falan gösteren yapar mısınız isteyen şifresini falan yazar gösterir telif durumunu falan dünya engellerini böyle bir güncelleme yaparsanız çok sevinirim hocam.

Hocam kanalları url adresinden kontrol ettiriyorum. Oradaki kullanıcı adı ve şifresini isterseniz sallayabilirsiniz. Hangi kanalın maili neydi, şifresi neydi karıştırmamak için o bilgileri giriyorum programa.

Bu arada bilgileri şu adresten çektiriyorum.
http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/KanalAdiGelecek?alt=json
KanalAdiGelecek kısmına siz de kanal adınızı ekleyerek bilgileri görebilirsiniz.

Bu forumdan çok fayda gördüm. Benim de bir faydam dokunsun istedim. İstemeyen kullanmaz hocam. Proje dosyasının linkini de birazdan ekleyecem. isteyen inceleyebilir.

aslında yazdıklarım direk size karşı degildi hocam,genel anlamda sordum.sizin çalışmanız şifre istemiyor olabilir fakat şifre isteyenler de gördüm ve bu konuda da resimlerde k.adı ve şifre bölümünü görünce bunuda o şekilde sandım.k.adı ve şifre söylediginiz gibi önemsiz ise,sorun yok tabi.

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] hocam nasıl kullanılıyor anlatır mısınız bir de kazancı güncelliyor mu bu kanal kapanınca telif gelince söylüyor mu?

Bir çoğunuzda iphone olduğunu düşünerek ve iphone olanında bir apple id açtığını düşünerek aynı hesapla icloud.com'da bulunan excell sayfasınında online olarak istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri