Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chrome ve Firefox dışındaki hiç bir tarayıcı sıkıntı yaşatmaz. Eğer ona rağmen sıkıntı yaşıyorsanız bunun 2 sebebi vardır. Kanal açarken aynı ip kullanılması veya bir günde bir kanala çok fazla video atılmasıdır.

selam hocam bence yanlışınız var şöyle;

Videolarımı atarken Chrome kullanıyorum,
1 günde 1k video attığımda oldu,
Videolarımı aynı ipden atıyorum, ara sıra aklıma gelirse ip değişiyorum,
Kanalları açarken aynı ip den 3 5 tane kanal açıyorum,
Kanallarıma aynı ip den çerez temizlemeden giriyorum,

Benim kanallarımın ve benim gibi çalışan arkadaşlarımın hiçbir kanalı ne şimdi, ne de 15 mayısta kapanmadı.

edit:Bu arada videoları sunucudan Browser üzerinden yüklüyorum..

Son düzenleme:
30 kanal aldığım @navi1559 kanaları sağlam ama diper arkadaşdan aldıklarım malesef yukleme yapılmadan kapanmış

selam hocam bence yanlışınız var şöyle;

Videolarımı atarken Chrome kullanıyorum,
1 günde 1k video attığımda oldu,
Videolarımı aynı ipden atıyorum, ara sıra aklıma gelirse ip değişiyorum,
Kanalları açarken aynı ip den 3 5 tane kanal açıyorum,
Kanallarıma aynı ip den çerez temizlemeden giriyorum,

Benim kanallarımın ve benim gibi çalışan arkadaşlarımın hiçbir kanalı ne şimdi, ne de 15 mayısta kapanmadı.

Anladığım kadarıyla size göre hiç kapanma olmuyor. manuel veya vds size göre bunlarda kapanma olmuyor yani. İnşallah hiç kanalınız kapanmaz dediklerinize saygım var. Sadece bugün 3 kişi vds ile video yüklemeyi bırakıp benden bot almaya geldi. Kanalları vds ile kapanmış. 1 mayıs 2014 tarihinden öncesinde açılmış kanallarda günlük 100 tane kanalınız varsa bunların hepsine günlük 1000 er tane video atsanız belki 3 tanesi kapanır. Sizin kanallar eskide olabilir. Veya 5 gün önce açılmış hepsi farklı kişilerden 100 kanal olsa. Bunlara günlük 1000 er tane video atsanız kanalların yarısı kapanır. Ben istatistik verirken 130.000 kanal üstünden veririm. Bir kişinin 10 kanalı veya 50 kanalı üstünden vermek doğru olmaz. Yoksa bir üyem var 900 kanalı mevcut 2014 yılı içinde telif dışında 1 kanalı dahi kapanmamış. Ona bakıpda yorum yapmakda doğru olmaz. Kanalların hepsi eski kanallar. Nese hocam kısaca söylediklerinize saygım var. Bunlar benim düşüncemdir.

Anladığım kadarıyla size göre hiç kapanma olmuyor. manuel veya vds size göre bunlarda kapanma olmuyor yani. İnşallah hiç kanalınız kapanmaz dediklerinize saygım var. Sadece bugün 3 kişi vds ile video yüklemeyi bırakıp benden bot almaya geldi. Kanalları vds ile kapanmış. 1 mayıs 2014 tarihinden öncesinde açılmış kanallarda günlük 100 tane kanalınız varsa bunların hepsine günlük 1000 er tane video atsanız belki 3 tanesi kapanır. Sizin kanallar eskide olabilir. Veya 5 gün önce açılmış hepsi farklı kişilerden 100 kanal olsa. Bunlara günlük 1000 er tane video atsanız kanalların yarısı kapanır. Ben istatistik verirken 130.000 kanal üstünden veririm. Bir kişinin 10 kanalı veya 50 kanalı üstünden vermek doğru olmaz. Yoksa bir üyem var 900 kanalı mevcut 2014 yılı içinde telif dışında 1 kanalı dahi kapanmamış. Ona bakıpda yorum yapmakda doğru olmaz. Kanalların hepsi eski kanallar. Nese hocam kısaca söylediklerinize saygım var. Bunlar benim düşüncemdir.

valla hocam bende anlamış değilim, kanallarıda genelde açtığım gün yükler, hemen adsense bağlarım, sorun yaşamadım yani..

Yaklaşık 6 7 aydır spamdan kanallarım kapanmadı.. Kapanırsa en fazla teliften kapanıyor..

Kanallara günde 100 videoda attığımda oluyor, hergün 1k atmıyorum hocam.. Benim izlediğim yol bu şekilde, inşallah arkadaşlarında kapanmaları çözülür.. Kendi uyguladıklarım ve gözlemlerim bu şekilde, ekstra bir durum yok yani..

Bende 5 aydır bu işi yapıyorum.Videoları manuel yüklüyorum.Şuana kadar kapanma olmadı kanallarımda.

Bende 5 aydır bu işi yapıyorum.Videoları manuel yüklüyorum.Şuana kadar kapanma olmadı kanallarımda.

aynı şekilde çalışsaymışım diyorum bende hocam

son 20 gündür falan vds kullanıyorum

botlarla tamamen alakayı kestim

aynı ip den video da yükledim

aynı gün 10 dan fazla kanalada girdim

aynı gün 120 video da attım

0 kapanma...

Gün geldi 50 attım gün geldi 10 attım.Video sayısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Spam yaparken nitelikli video atmak önemli bence.1000 tane niteliksiz ve youtube'de olan video atıp para kazanmayı beklemenin anlamı yok.Toplamını bilmiyorum şuana kadar.Ayrıca tek kanala atmıyorum.Ornegın; bir dizi için ayrı hesap açıyorum adsense bağlıyorum.Eğer bir kanal kapanırsa onu kalıcı olarak siliyorum ve adsenseden yetkısını alıyorum.
manuel toplam kaç video atabildin 5 ayda hocam?

Son düzenleme:
aynı şekilde çalışsaymışım diyorum bende hocam

son 20 gündür falan vds kullanıyorum

botlarla tamamen alakayı kestim

aynı ip den video da yükledim

aynı gün 10 dan fazla kanalada girdim

aynı gün 120 video da attım

0 kapanma...
Mailler kendi actigin maillermi hocam

Satın aldığım kanalları bota yüklerken kanal1-abc kişisi vs. diye blok blok yüklerim, ve her seferinde nedense aynı kişilerden aldığım kanallar bloklar halinde komple kapanıyo

Evet hocam oyle
Maillerden olduguna emin oldum artik
Onay icin ne kullaniyosunuz hocam pm ilede cevap verebilirsiniz

üstad maillerle kesinlikle alakası yok bot sahipleri kızacak ama bence botlar

neden mi ?

20 gün öncede kendim açıyodum kanallarımı abi 20 video attırdığım kanallarım patladı yaw

dedim böyle olmayacak vds kullanmayıda bilmiyodum açık söyliyim bu kapanmalar sebebiyle vds'e geçiş yaptım ve suan huzur dolu içim her kıyım konusnda 20 30 kanal giderdi emeğime acır hale geldim

vds candır hocam ben başka bişi demiyorum

3cx ile onay yapıyorum

üstad maillerle kesinlikle alakası yok bot sahipleri kızacak ama bence botlar

neden mi ?

20 gün öncede kendim açıyodum kanallarımı abi 20 video attırdığım kanallarım patladı yaw

dedim böyle olmayacak vds kullanmayıda bilmiyodum açık söyliyim bu kapanmalar sebebiyle vds'e geçiş yaptım ve suan huzur dolu içim her kıyım konusnda 20 30 kanal giderdi emeğime acır hale geldim

vds candır hocam ben başka bişi demiyorum

3cx ile onay yapıyorum

şunu söyleyim 1 aya kadar kanal kapanabilir kapanmayan kanala kanalım kapanmadı diyemezsin. 2. olarakta vds den de açtığın yükleme yaptığın kanal kapanabiliyor. Kısacası hiç bir şeyle alakası yok youtube da iş şansa kalmış gibi bir şey. Şansın varsa kapanmaz.

şunu söyleyim 1 aya kadar kanal kapanabilir kapanmayan kanala kanalım kapanmadı diyemezsin. 2. olarakta vds den de açtığın yükleme yaptığın kanal kapanabiliyor. Kısacası hiç bir şeyle alakası yok youtube da iş şansa kalmış gibi bir şey. Şansın varsa kapanmaz.

ocaktan beri kanalım kapanmadı, şansa bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri