Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 küsür kanalım kapandı allah kabul etsin

pes etmek yok yola devam :D

bu konuya her mesaj atılmasında kanalları kontrol ediyorum.iyice psikolojimizi bozdu youtube,paronayak olduk iyice :D

Bu konuyu her son mesajlarda görüşümde kalp atışım hızlanıyor..

Herkes sirasini bekliyor yazmistim gecen gun youtube tarihinin en buyuk temizligini birden degil yavas yavas yapacak filtreye takilan gum cop olacak bende sikinti yok su an

Tel.ile yazdim kusura bakmayin

kıyım benide vurdu 1 saat önce önemsiz 5 kanalım gitti :D önemli kanallar gitse bende kalpten giderdim

an itibariyle 50+ kanalım kapanmış
kapanma nedeni Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
kanallar en eski 3 aylık en yenisi 1 aylıktı.

an itibariyle 50+ kanalım kapanmış
kapanma nedeni Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
kanallar en eski 3 aylık en yenisi 1 aylıktı.

geçmiş olsun kanka kötü olmuş

Ya su konuyu hortlatip durmayin ya.. Her iki gune bir ayni konu .. kiyim olursa burda 50 tane konu acilir herkes duyar. birinin kanali kapaniyor hemen konu butun herkesi telasa veriyorsunuz..

ayın sonu ile ortasında kıyım olur her zaman

Ya su konuyu hortlatip durmayin ya.. Her iki gune bir ayni konu .. kiyim olursa burda 50 tane konu acilir herkes duyar. birinin kanali kapaniyor hemen konu butun herkesi telasa veriyorsunuz..

gereksiz konu açmalayım diye buraya yazıyorum zaten herkes bir kanal kapanmasında yeni bir konu açacaksa forum forumluktan geçer çöplüğe dönüşür ki senin gibi düşününler çöplük yapma uğraşında forumu zaten hadi selametle ;)

gereksiz konu açmalayım diye buraya yazıyorum zaten herkes bir kanal kapanmasında yeni bir konu açacaksa forum forumluktan geçer çöplüğe dönüşür ki senin gibi düşününler çöplük yapma uğraşında forumu zaten hadi selametle ;)

Sen bU konuya yazinca en uste cikiyor... Kiyim mi var yazarak genel yaziyorsun.. ve bizde telasa veriyoruz kanallarmi gitti diye.. Yaran yoksa gucunma tamam mi.. Hadi isine bak.

Sen bU konuya yazinca en uste cikiyor... Kiyim mi var yazarak genel yaziyorsun.. ve bizde telasa veriyoruz kanallarmi gitti diye.. Yaran yoksa gucunma tamam mi.. Hadi isine bak.

Haksızsın hocam, arkadaş yeni konu açmıyor eski konuyj yazıyor, buranın amacı paylaşmak bilgi vermek, ayrıca anasayfada çıktığında eski konu olduğunu görebilirsin.

Hocam üslubunuza dikkat edin lütfen tartışma oluşturucak mesajlar atmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri