Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spamdan gittiyse ve özgün değilse kurtaramazsın hocam. Benim dün 23 alt kanal gitti 2 ay aradan sonra hepsini sildim.Bugün yeni bir alt kanal açtım devam ediyorum.Yt'nin botları kapatır, ben açarım.

3 ay önceki kanal kapanmalarından sonra alt kanalların daha sağlam olduğunu düşünerek alt kanallara yoğunlaşmıştım youtube hesabına erişimi sağlasam. alt kanalları silmeyi düşünüyorum ancak google şu an sadece gmail e erişime izin veriyor.

kapanan alt kanalları silmenin bir yolu varmı.

3 ay önceki kanal kapanmalarından sonra alt kanalların daha sağlam olduğunu düşünerek alt kanallara yoğunlaşmıştım youtube hesabına erişimi sağlasam. alt kanalları silmeyi düşünüyorum ancak google şu an sadece gmail e erişime izin veriyor.

kapanan alt kanalları silmenin bir yolu varmı.

Google+ gir hocam ana gmailden.Ordan alt kanallara tek tek girip, ayarlar kısmında en altta sil seçeneği var.Ordan silince alt kanaldan eser kalmıyor.

abi modlar bile bu iş bitiyo diyosa ben en iyisi özgün video arşivimi yüklemeye başlayım. spamdan fırsat bulamıyodum.

abi modlar bile bu iş bitiyo diyosa ben en iyisi özgün video arşivimi yüklemeye başlayım. spamdan fırsat bulamıyodum.

Bu iş bitmezdi de aşırıya kaçıyoruz malesef hocam 1 kanaldan nasıl 100 kazanırız diye araştırmıyoruz 100 kanaldan 100 kazanmaya bakıyoruz buda bizim sonumuzu getiriyo.

3cx ile bot ile alakasi yok. Tamamen kafasina gore kapatiyor suan kanallari youtube. Kanallarin aciklama bolumune etiketleri spam sekild eklediyseniz sebebi oda olabilir. 20k aboneli 1 senedir acik kanalim kapandi, bot hic kullanilmadi. Sadece soyledigim gibi aciklamada zamaninda bazi etiketleri spam sekilde eklemistim, bi etkisi yoktu ama silmeyide unuttum. Google forumunda biri soylediginde aklima geldi bu sebepten dolayi kapanmis olabilecegi. Birde kanallariniz icin eger eskiyse itirazda bulunun, 1 tane kanalima 2 gunde cevap geldi. Digerine (asil 20k aboneli olana) henuz cevap gelmis degil. Ayrica ozgun oyun kanali olanlarinda kanallari kapaniyor, google forumuna bakarsaniz bi cok kisi bu durumdan sikayetci suanda.

acildi diye mi cevap geldi, bot mot diye mi?

3cx ile bot ile alakasi yok. Tamamen kafasina gore kapatiyor suan kanallari youtube. Kanallarin aciklama bolumune etiketleri spam sekild eklediyseniz sebebi oda olabilir. 20k aboneli 1 senedir acik kanalim kapandi, bot hic kullanilmadi. Sadece soyledigim gibi aciklamada zamaninda bazi etiketleri spam sekilde eklemistim, bi etkisi yoktu ama silmeyide unuttum. Google forumunda biri soylediginde aklima geldi bu sebepten dolayi kapanmis olabilecegi. Birde kanallariniz icin eger eskiyse itirazda bulunun, 1 tane kanalima 2 gunde cevap geldi. Digerine (asil 20k aboneli olana) henuz cevap gelmis degil. Ayrica ozgun oyun kanali olanlarinda kanallari kapaniyor, google forumuna bakarsaniz bi cok kisi bu durumdan sikayetci suanda.

forum dedigin neresi baglanti verebilir misin?

edit:fazla alinti yapmisim, onu sildim

5 aylik cizgi film kanali topluluktan gitmis, ustune 25 tane de yeni actiklarim dun gitmisti, resmen icime oturdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri