Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim eski kanal yoktu zaten şuan ki kanallarım duruyor.

63 kanal 120m dan fazla izlenme binlerce abone ufffff bu sefer acıdı beeee.....

Bir ay önce demiştim youtube bomba patlatacak sırası gelen üfleyerek diye güldü çoğu arkadaş şimdi ben gülüyorum bu ay bu kadar toplu kıyım korkmayın daha birsey olmaz ama ünlem gelen kanalı silin hemen

bu kıyım eski kanalları vuruyor sanırım.. 2 tane farklı adsensede olan iyi kazandıran kanalı ucurmus youtube...hayırlısı olsun bakalım..

az önce 80 kanalım kapandı .s kıyımmı var beyler vds calısıom :S 3 gün öncede 40 kanalım kapandı .

2 kanal daha uçmuş o kanalları başkasından almıştım muhtemelen sattığı tüm kanallar uçmuştur.Böyle giderse çok yakında hiç kanal kalmayacak.Bu botçular, gmail 75 kuruşçular, kanal kopyalama 5 tl ciler bitirdiler piyasayı.

kanallarım sağlam fakat sağlam olmasının nedeni 1-2 aylık olmalarıdır sanırım, herkese geçmiş olsun bu kıyım eski kanalları vurmuş

kapanmadı diye sevindiğim 3 aylık bir kanalım vardı, an itibariyle o da gitti.. bitmiyo şu lanet olası kıyım bi türlü ya..

вєякαη;520786' Alıntı:
bence hiç yükleme yapmayın kıpraşmayın

yükleme yapmadıgımız,giriş dahi yapmadıgımız kanallarda aynı şekilde uçuyor hocam.yükleme yapmayarak kaçamıyoruz ki :) eski,yeni,az içerik,çok içerik vb ayrım yapmadan önüne geleni kapatıyorlar bugünlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri