Spamla para kazanma zamanı artık bitiyor,astronomik rakamlar kazanıyorum diyenlere de artık itibar etmeyin artık 5 haneli kazanma devri bitti bitti,yavaş yavaş özgüne dönün bence.
Spam bitmez. Bitirir ise Youtube kaybeder
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spamla para kazanma zamanı artık bitiyor,astronomik rakamlar kazanıyorum diyenlere de artık itibar etmeyin artık 5 haneli kazanma devri bitti bitti,yavaş yavaş özgüne dönün bence.
özgün kanal açmak istiyorum ama ne çekicem bilmiyorum ortalık istemediğin kanal oyun kanalı var.
Özgün deyince direkt aklına oyun mu geliyor? Eee zaten kaybetmenin sebebi de bu değil mi, koyun psikolojisi. Bu psikolojiden kurtulduğun an ne yapacağını bilirsin. Gününü forumlarda laklak ederek geçirme, bol bol araştırma yap deneme yanılma yoluyla ne yapacağını fazlasıyla öğrenirsin.
вєякαη;522495' Alıntı:benim kanallarım ne kadar çok kapanırsa o kadar hırçlaşıyorum daha iyi yerlere geliyorumbazen kapanması taze kan gibi geliyor bana
![]()
zaten spamdan çok iyi paralar kazanıyorum.Ama uzun vadeli bir özgün kanal için öneri istemiştim ama boş boş konuşmuşsun
iyiden kastın nedir? yarını olmayan bir para iyi olamaz bence 2 gün sonrayı bile hesap edemiyorsun ki ve boş boş konuşmuyorum kapasiten o kadar olduğu için işine yarayanı alıyorsun. Youtube spam işinin bittiğini anlaman için resmi açıklamamı yapmaları gerekiyor? Bence ulu orta kim iyi kazanıyorum çok kazanıyorum diyorsa en az kazananlarda onlar oluyor. Bana bir aylık yüksek kazancını gösterme, çıkar yıllık kazancını, aylık ortalaması nedir ona bakalım. 1,2 ay para kazanıp iyi kazanıyorum demeyin.
spam yapmak bu dönemlerde oldukça zor evet.Beceremeyenler senin gibi spam bitti diyor.Senin aldığın paranın en az 5 katını alıyorumdur benim kapatisem bukadar yapacak birşey yok
spam yapmak bu dönemlerde oldukça zor evet.Beceremeyenler senin gibi spam bitti diyor.Senin aldığın paranın en az 5 katını alıyorumdur benim kapatisem bukadar yapacak birşey yok
yıkdın hocam bu lafla ortalığıSon mesajımdır, daha fazla ayrıntı veya tartışma istiyorsan özel mesaj atabilrsin.
yıkdın hocam bu lafla ortalığı, neden tartışıyorsunuz daha birbirinizi bile tanımıyorsunuz. 10 dakka sonra herkes yolunda olur en azından kendinizi germeyin.. Hem konu hortladıkca millet geriliyodur bu konu açılmasın die dua ediyoruz.
bana da pm atarsanız sevinirim hocam merak ettim.İnsanların kazançlarını görünce daha çok azmim hırsım artıyor diğer arkadaşlar da günlük kaç tl kazanıyorlar ss falan atabilirler yanikazancımı pm den yolladım merak etme![]()
bana da pm atarsanız sevinirim hocam merak ettim.İnsanların kazançlarını görünce daha çok azmim hırsım artıyor diğer arkadaşlar da günlük kaç tl kazanıyorlar ss falan atabilirler yani![]()
kategori ne hocam genel dizi mi çizgi mi?yardımcı olamaz mısınız az da olsaşu ana kadar 200k yakın dostum umarım sana azim olur![]()
eee tartışmanın galibi kim oldu ? ss'lerle kanıt görmek istiyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.