Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spamla para kazanma zamanı artık bitiyor,astronomik rakamlar kazanıyorum diyenlere de artık itibar etmeyin artık 5 haneli kazanma devri bitti bitti,yavaş yavaş özgüne dönün bence.

özgün kanal açmak istiyorum ama ne çekicem bilmiyorum ortalık istemediğin kanal oyun kanalı var.

özgün kanal açmak istiyorum ama ne çekicem bilmiyorum ortalık istemediğin kanal oyun kanalı var.

Özgün deyince direkt aklına oyun mu geliyor? Eee zaten kaybetmenin sebebi de bu değil mi, koyun psikolojisi. Bu psikolojiden kurtulduğun an ne yapacağını bilirsin. Gününü forumlarda laklak ederek geçirme, bol bol araştırma yap deneme yanılma yoluyla ne yapacağını fazlasıyla öğrenirsin.

Özgün deyince direkt aklına oyun mu geliyor? Eee zaten kaybetmenin sebebi de bu değil mi, koyun psikolojisi. Bu psikolojiden kurtulduğun an ne yapacağını bilirsin. Gününü forumlarda laklak ederek geçirme, bol bol araştırma yap deneme yanılma yoluyla ne yapacağını fazlasıyla öğrenirsin.

zaten spamdan çok iyi paralar kazanıyorum.Ama uzun vadeli bir özgün kanal için öneri istemiştim ama boş boş konuşmuşsun

benim kanallarım ne kadar çok kapanırsa o kadar hırçlaşıyorum daha iyi yerlere geliyorum :D bazen kapanması taze kan gibi geliyor bana :D

вєякαη;522495' Alıntı:
benim kanallarım ne kadar çok kapanırsa o kadar hırçlaşıyorum daha iyi yerlere geliyorum :D bazen kapanması taze kan gibi geliyor bana :D

çok uzun zamandır 1 kanal bile kapanmamışken 1 haftada hepsi uçtu kanalların, ben de çok hırs yaptım birkaç vds ile piyasanın tozunu attırıcam

zaten spamdan çok iyi paralar kazanıyorum.Ama uzun vadeli bir özgün kanal için öneri istemiştim ama boş boş konuşmuşsun

iyiden kastın nedir? yarını olmayan bir para iyi olamaz bence 2 gün sonrayı bile hesap edemiyorsun ki ve boş boş konuşmuyorum kapasiten o kadar olduğu için işine yarayanı alıyorsun. Youtube spam işinin bittiğini anlaman için resmi açıklamamı yapmaları gerekiyor? Bence ulu orta kim iyi kazanıyorum çok kazanıyorum diyorsa en az kazananlarda onlar oluyor. Bana bir aylık yüksek kazancını gösterme, çıkar yıllık kazancını, aylık ortalaması nedir ona bakalım. 1,2 ay para kazanıp iyi kazanıyorum demeyin.

iyiden kastın nedir? yarını olmayan bir para iyi olamaz bence 2 gün sonrayı bile hesap edemiyorsun ki ve boş boş konuşmuyorum kapasiten o kadar olduğu için işine yarayanı alıyorsun. Youtube spam işinin bittiğini anlaman için resmi açıklamamı yapmaları gerekiyor? Bence ulu orta kim iyi kazanıyorum çok kazanıyorum diyorsa en az kazananlarda onlar oluyor. Bana bir aylık yüksek kazancını gösterme, çıkar yıllık kazancını, aylık ortalaması nedir ona bakalım. 1,2 ay para kazanıp iyi kazanıyorum demeyin.

spam yapmak bu dönemlerde oldukça zor evet.Beceremeyenler senin gibi spam bitti diyor.Senin aldığın paranın en az 5 katını alıyorumdur benim kapatisem bukadar yapacak birşey yok

spam yapmak bu dönemlerde oldukça zor evet.Beceremeyenler senin gibi spam bitti diyor.Senin aldığın paranın en az 5 katını alıyorumdur benim kapatisem bukadar yapacak birşey yok

Daha kapasite yazmayı beceremiyorsun gelmiş 5 katını alıyorum diye ahkam kesiyorsun,Allah bilir web serüvenin youtube'la başlamıştır, iyi sen istedin dürüst olarak söyle bakalım kaç para kazanıyorsun? Ve yıllık ortalaman nedir? Benim kazandığım 5 katı değil benden 1 kuruş fazla kanıyorsan bu ayın gelirini sana vericem.

aylarca emek ver biri düğmeye basıp kapatsın. spamcıyım spam yapılıyor benden görüyorum videonun ortasında kapanan kanalın adı var adam benden çok ayakda kaldı kanalı... hırs ,azim , bunlar dan önce şu adalet yerine gelsin.

Pardon pardon yaşını daha yeni gördüm, daha 20 yaşındasın toyluğun ondan neyse sırf bu yüzden uzatmaya gerek yok. Google news kayıtlı 6 yıllık haber sitesi sahibi alexa dünya 35k olduğunu söyleyeyim sen gerisini hesap et.

Son mesajımdır, daha fazla ayrıntı veya tartışma istiyorsan özel mesaj atabilrsin.

Son mesajımdır, daha fazla ayrıntı veya tartışma istiyorsan özel mesaj atabilrsin.
yıkdın hocam bu lafla ortalığı :) , neden tartışıyorsunuz daha birbirinizi bile tanımıyorsunuz. 10 dakka sonra herkes yolunda olur en azından kendinizi germeyin.. Hem konu hortladıkca millet geriliyodur bu konu açılmasın die dua ediyoruz.

yıkdın hocam bu lafla ortalığı :) , neden tartışıyorsunuz daha birbirinizi bile tanımıyorsunuz. 10 dakka sonra herkes yolunda olur en azından kendinizi germeyin.. Hem konu hortladıkca millet geriliyodur bu konu açılmasın die dua ediyoruz.

kazancımı pm den yolladım merak etme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri