AntiBiyotiK
Yasaklanmış
kategori ne hocam genel dizi mi çizgi mi?yardımcı olamaz mısınız az da olsa
yt de ne varsa hepsinden kanalım var benim , tabi düne kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kategori ne hocam genel dizi mi çizgi mi?yardımcı olamaz mısınız az da olsa
yt de ne varsa hepsinden kanalım var benim , tabi düne kadarşimdi tv deki kanaldan başka hiç bişem kalmadı oda uydu bozuk göstermiyo trt izliyorum
.
abi sen bittiysen biz ölelim![]()
yok bitmedim allaha şükür şu anda ayıp olmasın 80 bir adsense den , 70 bir adsenseden geliyor diğer 2 adsense tık yok.
81 adsense mi![]()
yok müdür nettin.. 80 lira 1 adsenseden geliyor , 70 lira bir adsenseden geliyor. tolamda 6 adsensem var 2 si farklı işler için kullanıyorum , youtube için 4 adsense kullanıyorum yt dün 2 tanesini boşalttı 2 sinden kazanç sağlıyorum.
haa pardon hocam Allah daha çok versin
Bende 1 tane var girmeye korkuyorum dünden beri gelen her mailde içim cız ediyo![]()
günlük çok yüksek meblağdan 150 lira ya indik , ama bu ay paramı sıkıntısız alırsam 5 ay bana yt para vermesin sıkıntı yok. bu ay ruhum benden gitti geldi çalışmakdan hak ettim , spamcıdan almadım renderlamakdan oldu hepsi![]()
spamdan giden kanalları sorgusuz sualsiz ödemesini alıyoruz di mi adsensede, kalbim bi şoku daha kaldıramaz yoksa![]()
yok müdür nettin.. 80 lira 1 adsenseden geliyor , 70 lira bir adsenseden geliyor. tolamda 6 adsensem var 2 si farklı işler için kullanıyorum , youtube için 4 adsense kullanıyorum yt dün 2 tanesini boşalttı 2 sinden kazanç sağlıyorum.
Pardon pardon yaşını daha yeni gördüm, daha 20 yaşındasın toyluğun ondan neyse sırf bu yüzden uzatmaya gerek yok. Google news kayıtlı 6 yıllık haber sitesi sahibi alexa dünya 35k olduğunu söyleyeyim sen gerisini hesap et.
Son mesajımdır, daha fazla ayrıntı veya tartışma istiyorsan özel mesaj atabilrsin.
off off yıne kanallar patladı 3 ile 7 gündür acık olan video atılmıs kanallar sımdı baktım patlamaıs hepsi((
sıra yeni kanallaramı geliyor yoksa :S
ah be....tam piyango bize vurmadı diyorduk;en eski günde 100 getiren kanal patlamış![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.