Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar belkide ip bloğumuz banlı ne dersiniz ?

Ben soyle dusunuyorum acaba youtube turkiyeye kapatildigi icin turkiye konumlu ip ile giris yaptigimizdan kapaniyor olabilir mi?Kullandigim VDSler Amerika lokasyonlu cunku onlarda sorun yok.

VDS den gir çık yapılan kendi PC'mizden girilmeyen hesaplar ayakta mı onu bir deneyelim şimdi

Dün açtıgım kanalda az önce patladı yıne,fazlada yüklenmedim kanala.

Benim VDS ile girdiklerim ayrıca botsuz el ile yükleme yaptığım halde kapandı kanallarım. VDS ile...

Topluluk Kurallarımızın tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı xxx xxx adlı YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen............... arkadaslar mail bu. eminim herkeste aynı durumdur. Bunun çözumunu olusturalım??

Kanalları açma sürecini video atma sürecini kullandığın araçları ayrıntılı olarak anlatır mısın

caner her güne yeni bir macla başla.diğer 2si her kanalda bir modem ve çerez temizle.3.sü mozilla gizli sekmesinden yap işlemlerini.45 kanal açtım 2tanesi kapandı son 3günde.3günde önce 75 kanal kapanmıştı ve ondan sonra açtığım her kanalda dk başı kapanıyodu bu yöntem iş gördü

caner her güne yeni bir macla başla.diğer 2si her kanalda bir modem ve çerez temizle.3.sü mozilla gizli sekmesinden yap işlemlerini.45 kanal açtım 2tanesi kapandı son 3günde.3günde önce 75 kanal kapanmıştı ve ondan sonra açtığım her kanalda dk başı kapanıyodu bu yöntem iş gördü
Bunları yapıpta kapanan kanalım var ama dayanan da var yarı yarıya diyelim bugünlerde büyük sıkıntı var...

ben az önce bi kanal açtım vds üzerinden anında uçtu gitti.
hesap kapandı hiç bir işlem yapmadım daha
ama telefon doğrulamasında 3cx kullandım ben ona yoruyorum sebebi sizde ne dir aceba

3 Haftadır ayakta olan 19 kanaldan 4 tanesi şuanda ayakta 3 gün içinde gitti diğer kanallar :)

Diğer hesapta bulunan bu haftaki açtığım kanallardan ise sadece 2 Adet partnere soktuğum ayaktaki onlarada gidici gözüyle bakıyorum artık.

Yandex e yapılan çalışmayı gmailde genele yaydılar herhalde ya da Telefon doğrulama sistemi (3c.co) ile yapılan kanalları uçuruyor Youtube.. 1 Hafta falan ara vermek en iyisi galiba.

[MENTION=4068]tarıkturan34[/MENTION] kanalları videoyap ile oluşturuyorsun dimi ? Mac adresini programla mı değiştiriyorsun ?

Dün akşam kendi açtıgım kanallarda sıkıntı yok 30 kanalın 30 uda ayakda şükür

kanalları 3cx ile açıyorum
opera tarayıcısını kullanıyorum
her onay için kullanılmamış 1 numara
her onaydan sonra çerez sil modem res
şuan kanalların 25 tanesinde 30 tane video atılı sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri