Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam yorumun icin tesekkurler ama bırak kanalı kontrol etmeyi , daha yuklemelerde iken kanal kapatılıyor. bir bakmısım ikaz gelmis. [MENTION=136]serkan[/MENTION]yt hocam forumu devretti , eski ustadlardan [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] , [MENTION=51]beyto33[/MENTION] , [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=114]FGA[/MENTION] hocalarımız ustadlarımızın bu isi cözeceğine inaniyorum.

Hocam ben henüz böyle bir sorun yaşamadım. Kullandığım mailler sağlam + vds den yükleme yapıyorum.

Duyduğum kadarıyla söylüyorum bu sorun bot kullanan arkadaşlarda daha çok sanırım. Tabi emin değilim uzun zamandır bot ile yükleme yapmıyorum.

Mail + VDS ipleriniz temiz olursa bu tür sorunlar yaşanmayacağını düşünüyorum.

Hocam ben henüz böyle bir sorun yaşamadım. Kullandığım mailler sağlam + vds den yükleme yapıyorum.

Duyduğum kadarıyla söylüyorum bu sorun bot kullanan arkadaşlarda daha çok sanırım. Tabi emin değilim uzun zamandır bot ile yükleme yapmıyorum.

Mail + VDS ipleriniz temiz olursa bu tür sorunlar yaşanmayacağını düşünüyorum.

hocam peki mailleri siz mi aciyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz , siz aciyorsanız 3cx ile mi aciyorsunuz.
satın alıyorsanız nerden alıyorsunuz bizlere yol yordam gosterirseniz. bana görede botlarla alakalı oldugunu dusunuyorum.
yavas yavas vds sistemine girmek en mantıklı bana secenek bana göre.. yüklemeleri botla değil vds ile yapmak gerekiyor.
hocam vds de toplu bir sekilde kanalı cekmek icin program mı gerekiyor ayrıca ?

bir kanala az video yükleyin, o hesapdan bir kaç mail atın, google+ ile bir kaç kişiyi takip edin yani kendinizi aktif gösterin.

hocam peki mailleri siz mi aciyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz , siz aciyorsanız 3cx ile mi aciyorsunuz.
satın alıyorsanız nerden alıyorsunuz bizlere yol yordam gosterirseniz. bana görede botlarla alakalı oldugunu dusunuyorum.
yavas yavas vds sistemine girmek en mantıklı bana secenek bana göre.. yüklemeleri botla değil vds ile yapmak gerekiyor.
hocam vds de toplu bir sekilde kanalı cekmek icin program mı gerekiyor ayrıca ?

Evet bir kaç program var kendim freemake ile çeker yandex tarayıcı ile atarım. Mailleri özel bir tanıdığıma açtırıyorum 15dak onayı gerekirse 3x ile yapıyorum. Mail sorunu için birşeyler düşündük Forumun tema işleri bitince o hizmeti sunmayı düşünüyorum.

Evet bir kaç program var kendim freemake ile çeker yandex tarayıcı ile atarım. Mailleri özel bir tanıdığıma açtırıyorum 15dak onayı gerekirse 3x ile yapıyorum. Mail sorunu için birşeyler düşündük Forumun tema işleri bitince o hizmeti sunmayı düşünüyorum.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] hoca chrome kullanıyormusun ? chrome bunlara sebep olabilir mi ?

an itibari ile 7. test gününde 75 tane kanalım kapanmıştır.

VDS imkanı olan herkes VDS den kanal açıp video atıp kanallara bot değdirmeden denemeler yaparsa botlarla ilgili olup olmadığını daha net anlayabiliriz

VDS den yüklemeler, spam yapıp yine de kanalları kapanan oldu mu hiç ?

mNote abi hazır tema konusu açıldı söyleyeyim dedim Güncel son 12 konu ve mesajlar bölümü anasayfadaki temaya sığmıyor çok dışarda kalıyor düzeltebilme imkanınız varmı rica etsem.

Teşekkürler...

mail ile ilgili paylasımını bekliyoruz hocam , vds konusunda da forum sahibi olarak bizleri yonlendirirsen cok iyi olur.
ben sahsen o zamana kadar bu ise ara verecem. cunku bu isin botlarla olacagına inancım kalmadı.

Hocam vds işlerimi Mehmet hallediyor. Elinde stok olup olmadığı konusunda bilgi alabilirsin ondan konusunu incele.

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...gun-fiyat-hizli-teslimat.html?highlight=YTVDS

Mail içinde kısa bir süre sonra konu açıcağız gerekli kodlamalar bitince.

mNote abi hazır tema konusu açıldı söyleyeyim dedim Güncel son 12 konu ve mesajlar bölümü anasayfadaki temaya sığmıyor çok dışarda kalıyor düzeltebilme imkanınız varmı rica etsem.

Teşekkürler...

Bir sorun çıkmazsa salı günü halledicez hocam.

Ss atarmısın bana pm ile

Şu anda tek olay vds sanırım yurtdışı mailleri ile onay olan kanallara tr ip si ile giriş yapıldığında sistem otomatik bloke ediyor... ama vds de çalışanlar için sorun görünmüyor... anlaşılan vds şart

arkadaşlar bot + vds ile birlikte kullanan arkadaşlar varmı aranızda son durum nedir artık şunu çözüme ulaştırmanın vakti gelmedimi

Şu anda tek olay vds sanırım yurtdışı mailleri ile onay olan kanallara tr ip si ile giriş yapıldığında sistem otomatik bloke ediyor... ama vds de çalışanlar için sorun görünmüyor... anlaşılan vds şart

arkadaşlar bot + vds ile birlikte kullanan arkadaşlar varmı aranızda son durum nedir artık şunu çözüme ulaştırmanın vakti gelmedimi

istersen avatarını bi değiştir, bildiğim kadarıyla forumda argo türü avatarlar yasak, bayanların olması dolayısıyla...

VDS imkanı olan herkes VDS den kanal açıp video atıp kanallara bot değdirmeden denemeler yaparsa botlarla ilgili olup olmadığını daha net anlayabiliriz

VDS den yüklemeler, spam yapıp yine de kanalları kapanan oldu mu hiç ?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocanım sorusuna doğru cevap bizi bu isten kurtaracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri