Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim dikkatimi çeken olay kanalda çok video varsa kapanıyor sanırım 1 hafta içinde açtığım içlerinde 500+ video olan kanalların hepsi kapanmış fakat max 100 video olan kanallar duruyo :/

Not = Hepsinide videoyap ile yüklemiştim.

Benim dikkatimi çeken olay kanalda çok video varsa kapanıyor sanırım 1 hafta içinde açtığım içlerinde 500+ video olan kanalların hepsi kapanmış fakat max 100 video olan kanallar duruyo :/

Not = Hepsinide videoyap ile yüklemiştim.

Benim 100 video'dan az kanalımda gitti hocam.Ki fazla sapıtmadan spam yapmaya çalışıyorum.

dün gece 120 video yüklediğim kanal ayakta ama bir enteresanlık var video sayısı video izlerken göstermiyor sadece bir - var anlaşılan sabaha çıkmıcak

Youtube deleting views amount ?

buradaki konuda da youtube'un videolarındaki izlenme sayısını düşürdüğünü söylüyorlar.
gerçi biri izlenme almak için proğram kullanıyormuş.

Kanalları açma sürecini video atma sürecini kullandığın araçları ayrıntılı olarak anlatır mısın

dün akşam 9 da açtığım kanallar sorunsuz şekilde devam ediyor. youtube kapalı olduğundan dolayı zenmate açık bir şekilde 3cx sistemiyle açtım kanalları. kanalları açar açmaz adsense bağladım 3 5 herneyse video attım hala da atıyorum. şimidlik bir sıkıntı yok. bot kullanıyorum.

yabancı forumları takip edenler benzer konular görüyor mu oralarda ?

dün akşam 9 da açtığım kanallar sorunsuz şekilde devam ediyor. youtube kapalı olduğundan dolayı zenmate açık bir şekilde 3cx sistemiyle açtım kanalları. kanalları açar açmaz adsense bağladım 3 5 herneyse video attım hala da atıyorum. şimidlik bir sıkıntı yok. bot kullanıyorum.

hocam sana zahmet attıgın bir videoyu izlesene izlerken bak bakıyım video sayısı gözüküyomu kanal isminin yanında?

Takipteyim hocam.Kanallarla ilgili bir gelisme oldugunda yazarsan eger sevinirim.

hocam sana zahmet attıgın bir videoyu izlesene izlerken bak bakıyım video sayısı gözüküyomu kanal isminin yanında?

VprR0j.jpg

Beyler kendim ve sizler için yabancı forumları araştıracam.Bu problem sadece bizde mi var.Yoksa dünya geneli mi? İngilizcemiz işe yarasın biraz.Yabancı kaynak bilenler burda yazsın.Onlarıda okuyup paylaşayım.

sayı doğru 13 dün attım şuanda atıyorum baya bi

video sayısıylamı alakalı halla halla ya dün gece atmıştım kanala video sayı yok ondan şüphelendim ama bu tezte çürüdü sende var ve doğru enteresan

bende de aynı sorun var dikkatinizi çekdiyse eger bütün videolar 1 kere izlenim alıyolar ben dün sabah bunun konusunu açmışdım size her video 1 veya 2 izlenim alıyor ondan sonra kanal kapanıyor buda bana videoların botlar tarafından izlendiği ve spam algılaması sonucu kanalın silindiği mantığı olarak kafamada yatıyor sizce.

bende de aynı sorun var dikkatinizi çekdiyse eger bütün videolar 1 kere izlenim alıyolar ben dün sabah bunun konusunu açmışdım size her video 1 veya 2 izlenim alıyor ondan sonra kanal kapanıyor buda bana videoların botlar tarafından izlendiği ve spam algılaması sonucu kanalın silindiği mantığı olarak kafamada yatıyor sizce.

Aynı şekil benimde düşündüğüm bu hocam baktılar ünlem çözüm değil bir algoritma daha geliştirdiler diye düşünüyorum.

video sayısıylamı alakalı halla halla ya dün gece atmıştım kanala video sayı yok ondan şüphelendim ama bu tezte çürüdü sende var ve doğru enteresan

video sayısıyla alaka biraz tuhaf olmuş ama valla bence sans ya :D benim bu kapanma olayı çıktığının ilk günü açtığım kanallarda aynı yöntemle açılmıştı fıstık gibi partner kanalım bile kapatılmıştı durduk yere

Aynı şekil benimde düşündüğüm bu hocam baktılar ünlem çözüm değil bir algoritma daha geliştirdiler diye düşünüyorum.
adamlar mantık yolu ile hareket ediyolar artık eskiden basit bir sistemleri vardı ama şu anda durum çok ciddi asla toplu video atamayız artık. ben çizgifilim denedim dünden beri 6 kanal açdım içine 15 dakka ara ile bottan video attım ve kanalların hepsi kapandı, ı 1 video 2 video derken işi hızlandırarrak yaptım ve direk videolarımın yanında 1 izlenim sayısı çıktı ayrıca çizgifilim üzerine eskilerden olan kanallarımdan da 5 tane gitti allah korusun ama eger teorilerimiz doğru ise daha yüksek kanallı spam yapamayacagız şu anda da vine videoları atıyorum bakalım ne olcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri