Kız için Canlı yayında intihar etti :O

büyük konuşmayın bu kişinin karakterine yaşadıklarına göre değişir birgün öyle bir şey yaşarsın öyle bir an gelirki ne olduğunu bile anlamadan bu büyük konuştuğun işi yaparken bulursun kendini

o işi ben yaparsam bana da aciz desinler hocam. sözlerimin arkadasındayım. Ben intahar eden kişiye acımam. Neden mi kendinden başkasını düşünmüyordur.Annesini babasını ailesini düşünmüyordur.

Zerre üzülmedim. Aklı başında olmayan, ölürken bile ilgi çekme peşinde olan insana saygım olmaz. Ölmüştür sadece. Ayrıca daha 2 gün önce canlı bomba saldırısında 10 er ve 8 sivil ölmüşken bundan tam 1 yıl önce yine canlı bomba saldırısında 100 civarında sivil insan ölmüşken yani ölümlere böylesine alışkın bir toplum olmuşken sözde aşk acısı çekip kendisini öldüren zavallı için methiyeler düzemeyeceğim. Hele hele öldüğü bile kesin değilken. Ayrıca bir söz vardır ne kadar da doğru. 1 kişinin ölümü trajedi 1 milyon kişinin ölümü ise istatistiktir diye. Gerçekten öyle. Televizyonda her gün onlarca insanın ölüm haberini alırken ve sanki ölen kişiler insan değilde sadece bir sayıdan ibaretmiş gibi bahsedilirken bir kişinin canlı yayında intiharı nasılda trajedi oluyor örneği görüyoruz.

Son düzenleme:
Burası forumsa Forum KURALLARI DAHİLİNDE isteyen istediğini yazar. O kişiye hadi git burdan, sen insan değilsin gibi hakaretler edemessiniz. İsteyen üzülür, isteyen sevinir, isteyen yas tutar, isteyen kahrolur v.s v.s

Gelelim intihar eden gencimize:
İntihar kadermidir?
Kaderin çizgisinden hiçbirşey çıkamaz. Kainatta hiçbirşey tesadüf değildir. tesadüfen bir yaprak bile kımıldamaz. Allahın ilminin dışında bir nefes bile kimse alamaz.
Kader dediğimiz şey takdir edilmiş ölçüye koyulmuş birşeydir. Belirleyen Allahtır. Allahın ilminin dışında birşey olması mümkün değildir. Kaderin içerisinde günahkar ihmarkar zalim mazlum masum sevap alan günah alan yokmu? Elbette vardır. O ayrı birşey. İntihar etmek insanı BİLİNÇLİ ŞUURU YERİNDE İSE DİNDEN ÇIKARIR. Bu yüzden cenaze namazı kılınmaz. Allahın verdiği bedeni Allahtan başka kimse alamaz. Ancak bizler bilinci Şuuru yerinde değil diye hüsnü zaan ederek cenaze namazını kılarız.

Peki bu kardeşimizin bilinci şuuru yerindemiydi? Bunu Allahtan başka kimse bilemez. Keşke çözümü intiharda bulmasaydı...

Son düzenleme:
hocam ben aç kaldıgım günleri bilirim. Annemin benden ekmek istediğini ve o ekmeği bile almakta zorluk çektiğimi bilirim. Bence yaşadıklarımı sorgulamayın. Beni alıntılayacak bütün arkadaşlarda bu durumu göz önünde bulundurup alıntılasın

tamamda bu konuda senle ilgili birsey yok ben sana derdini sormadimki . o intihar eden arkadas . derdini icinde patlatinca intihar edivermis . ve ustune ustluk facede yorumlarda cogu kisi dalga ve troll amacli yorum yapmis bide bunlar musluman . ya siz muslumanligin anlamini bilmiyorsunuz . yada musluman degilsiniz . dinimiz hosguru dini . arkaasindan saygi duymam etmem . cokta tin derler adama. adam olup gitti sayginizami muhtac yarin imam herkese bi anda soracak ve is biticek. bi kiz icin degmemis .diyenlerede INSALLAH basinizda oyle bir ask gelirki cikmaza girersinizde anlarsiniz.
Allah Rahmet Eylesin diyip Son Postumu atiyorum .

tamamda bu konuda senle ilgili birsey yok ben sana derdini sormadimki . o intihar eden arkadas . derdini icinde patlatinca intihar edivermis . ve ustune ustluk facede yorumlarda cogu kisi dalga ve troll amacli yorum yapmis bide bunlar musluman . ya siz muslumanligin anlamini bilmiyorsunuz . yada musluman degilsiniz . dinimiz hosguru dini . arkaasindan saygi duymam etmem . cokta tin derler adama. adam olup gitti sayginizami muhtac yarin imam herkese bi anda soracak ve is biticek. bi kiz icin degmemis .diyenlerede INSALLAH basinizda oyle bir ask gelirki cikmaza girersinizde anlarsiniz.
Allah Rahmet Eylesin diyip Son Postumu atiyorum .

son post olursa sevinirim

ıntıhar etmeyıp bi kaç gun bekleseydı,pısman olurdu,napıyordum ben dıye,
zaten ölücaz bıraz hayatın tadını cıkar,tek basına mutlu olmayı ogren,

deniz,hava,su,hersey parapul aşk degıl

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 103 (62 üye ve 41 misafir)

şu şey olayı çıkmasın bu bi tane yabancı kız vardıya kaçırıldım ayağı fln yaptı milyonları yutturdu fln

Bir kız uğruna Allah'ın verdiği canı alan çocuk için burada ve çocuğun profilinde saçma sapan tartışmalar var ne kadar komik :) Siz rahat uyuyun, sokaklarda rahat gezin, rahat nefes alın diye dün 10 tane VATAN EVLADI şehit oldu bilin istedim.

Son düzenleme:
bağırma sesi yok kıvranma sesi yok bilmiyorum anında ölmek sessiz bağırmadan acı çekmeden ölmek fake gibi

2 dk once bir tanıdığımız annesini kaybetti,
telefonla haber aldım,15yıl felçli annesine tek basına baktı,annesi için evlenmedi,
boyle hayatlarda var

Kime inanacaz biz yahu

lEXZEB.jpg

Gerçekse üzüldüm. Üzülmeyenler dini açıdan bakıyordur veya hiç sevgilisi olmamıştır.

Bana pek inandırıcı gelmedi. Zira öyle bile olsa bu tarz intihar öncesi vs videolarının çok fazla ön planda ve ilgi çekici olarak yansıtılmasını gereksiz buluyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri