Kızılaya bağış karşılığı youtube spam hakkında destek

karayaman

Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar kızılaya 75 tl bağışlamanız karşılığında spam yapmanız konusunda skype grup kurup boş zamanlarımda destek ve anlatımlar yapacağım grup tahmini olarak 1-1.5 ay süre durucak bu süreçte videoyap kullanımı adsense kullanımı adsenselerin tek pc den nasıl girilip çıkılacağı modem arayüzünden ip değiştirmeyi spam yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini size anlatıcam içerik konusunda söz vermesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya calısabilirim.

Size şu kadar kazanırsınız bu kadar kazanırsınız diyip pohpohlayamam ama söylenenleri yapan arkadaşların sıkıntı çekmeyeceğinden eminim...

NOT : Kesinlikle ücreti bana yollamıcaksınız kızılay veya darussafaka bağış yapıp makbuzu yollamanız yeterli

Merhaba arkadaşlar kızılaya 75 tl bağışlamanız karşılığında spam yapmanız konusunda skype grup kurup boş zamanlarımda destek ve anlatımlar yapacağım grup tahmini olarak 1-1.5 ay süre durucak bu süreçte videoyap kullanımı adsense kullanımı adsenselerin tek pc den nasıl girilip çıkılacağı modem arayüzünden ip değiştirmeyi spam yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini size anlatıcam içerik konusunda söz vermesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya calısabilirim.

Size şu kadar kazanırsınız bu kadar kazanırsınız diyip pohpohlayamam ama söylenenleri yapan arkadaşların sıkıntı çekmeyeceğinden eminim...

NOT : Kesinlikle ücreti bana yollamıcaksınız kızılay veya darussafaka bağış yapıp makbuzu yollamanız yeterli

Ref varmı hocam :D (neyin refi deme)

Kan bağışı yapsak olarmı

Eğer dalga amaçlı sormuyorsan ve durumun müsait değilse kanda bağışlamana gerek yok alırım gruba dalga geçiyorsan bir daha post atmananı öneririm ;)
Kesinlikle dalga gecme gibi bir durum soz konusu degil.Ayrıca tebrik ederim inş diğer ücretli paylaşım yapanlara bir örnek olursunuz.

Bu aralar bilgiye açım ama borç parayla da bağış yapamıyorum maalesef. Kan bağışı yapacak arkadaşlar karşılık beklemeden de yapabilir. Hem vücut sağlığınız için de faydalı. Güzel düşünmüşsün tebrik ederim ben de.

Benim durumum müsait değil ama gruba girmeyi de bağış yapmayı da çok isterdim.

Düzenli kan bağışçısı olarak maksat konuyu uplamak olsun.

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] projende başarılar dilerim, ancak suistimallere dikkat etmeni öneririm.

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] çok iyi dusunmusun hocam tebrik ederim

Çok kral adam valla helal olsun örnek olsun hayır yardım yapıyorum diyip para toplayanlara örnek olsun işte hayır bu adamın yaptığı skypeden ne zaman soru sorsam kırmadan cevap veren bi adam Tebrik Ederim [MENTION=13409]deLgech[/MENTION]

ödemeler yatsınnn bende katilicam inş bu güzel düşünceniz icin teşekkürler hocam. böylece hem hayir yapmamıza vesile oluyorsun hemde bikaç bişi ögreniriz belki ögrenmesek bile hayir yapmıs oluyoruz. tşkler.

Teşekkür ederim hocam.
Bu aralar bilgiye açım ama borç parayla da bağış yapamıyorum maalesef. Kan bağışı yapacak arkadaşlar karşılık beklemeden de yapabilir. Hem vücut sağlığınız için de faydalı. Güzel düşünmüşsün tebrik ederim ben de.
Sorun değil özelden skype gönderim hocam sizide ekliyim gruba kazanırsanız bağış yaparsınız
Benim durumum müsait değil ama gruba girmeyi de bağış yapmayı da çok isterdim.
Gruba alıcam hocam sizide skype belirtirseniz
Düzenli kan bağışçısı olarak maksat konuyu uplamak olsun.
Teşekkürler
50 tl ye olacaksam mümkünse bizde bağıs yapalım hocam 1300 tl tasaron calısıyorum malum..??
Bağışı kazandığınızdada yapabilirsiniz hocam.
@deLgech projende başarılar dilerim, ancak suistimallere dikkat etmeni öneririm.
Yanlış hareketlerde gruptan atarım isteyen şikayet konusu açabilir :rolleyes:
@deLgech çok iyi dusunmusun hocam tebrik ederim
Teşekkür ederim
Çok kral adam valla helal olsun örnek olsun hayır yardım yapıyorum diyip para toplayanlara örnek olsun işte hayır bu adamın yaptığı skypeden ne zaman soru sorsam kırmadan cevap veren bi adam Tebrik Ederim @deLgech
Sağol abim yorumun için senide eklerim grup açıldığında
ödemeler yatsınnn bende katilicam inş bu güzel düşünceniz icin teşekkürler hocam. böylece hem hayir yapmamıza vesile oluyorsun hemde bikaç bişi ögreniriz belki ögrenmesek bile hayir yapmıs oluyoruz. tşkler.
Tabii beklerim her zaman için dediğim gibi durumunuz yoksa bağış yapmanız şart değil eğer ki katılan arkadaşlarda bilgili olursa onlarıda dinleriz zaman zaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri