Komisyonsuz BTC ve Alt Coin Temin Edebilirim

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin (BTC) & Altcoin’ler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yurtdışındaki yerel borsa hesabımdan istediğiniz miktarda BTC veya altcoin temin edebilirim, hiç bir işlemimde komisyon almam sadece aktarırken aktarım ücreti kesilir ona da zaten yapılacak bir şey yok, yaptığım işlemler görüntüleri alınarak yapılır ki komisyonsuz yaptığıma dair kanıt olsun, neden böyle bir şey yaptığımı sorarsanız benim de işim görülüyor, yurtdışındaki paramı TR hesabıma aktarmış olacağım. PM atabilirsiniz

alan olursa bende dusunebılırım hayırlı satışlar

bir miktar doge alındı arkadaş hızlıca halletti sağolsun

''Ledger nano s'' e gönderim yapıyor musunuz ? [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

güncel btc ve doge fiyatını alablirmiyim

Bir miktar ripple alındı. Hızlıca gönderim yaptı. Teşekkürler :)

Arkadaşlar yurtdışındaki yerel borsa hesabımdan istediğiniz miktarda BTC veya altcoin temin edebilirim, hiç bir işlemimde komisyon almam sadece aktarırken aktarım ücreti kesilir ona da zaten yapılacak bir şey yok, yaptığım işlemler görüntüleri alınarak yapılır ki komisyonsuz yaptığıma dair kanıt olsun, neden böyle bir şey yaptığımı sorarsanız benim de işim görülüyor, yurtdışındaki paramı TR hesabıma aktarmış olacağım. PM atabilirsiniz

merhaba hocam detyları alabilirmiyim hangi borsa üzerinden yolluyorsunuz...istemiş oldugum tüm altcoinleri sorunsuz bir şekilde yollayabilirmisiniz.... kur olarak neyi baz alıyorsunuz türk borsalarımı... preev kurumu.... detaylı bilgi verirseniz yada

pm yollarsanız sürekli calışabiliriz...

1000 USDT'yi kaç dolara (ya da şuanki kura TL'ye) gönderebilirsin abi :D

Alım yapılırken hangi borsanın kuru geçerli?

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] Gürhan hocam alırken kuru nerden hesaplayacagız?

Bir de her Altcoini gonderebilirmisin?
Azar Azar bunlardan almayı dusunuyorum :D

Dashcoin
Litecoin
Augur
Genesis Vision
Ethernium Classic
Lisk
Binancecoin
Waves
Ark
Aeron
Peercoin
Miota
Substratum
Ripple
Cardano
Syscoin
Stellar
Verge
Tron
Digibyte
Burst
Siacoin
Redcoin
Bytecoin

Hazır coinci arkadaşlar buradayken bir şey sorayım ben de. Malum bittrex ve binance a şuan hesap açılamıyor yoğunluk yüzünden. Steem dollars(SBD) yi btc ye çevirebileceğim başka bir yer var mı bildiğiniz ? Poloniex hariç :D Aradım aradım yok sbd iplenmiyor bile

Arkadaşlar ben ticari olarak açmadım konuyu, yüksek meblağlarda işlem yapıyorum ve o an ne kadar isteniyorsa ona göre bildiriyorum uygunsa hallediyorum.:)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] edit

Son düzenleme:
skype telegram whatsapp yada herhangi bir iletişim alabilir miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri