hocam adsense için değil yani sadece partner kanallara özel değil mi ?
bilgim yok hocam, sanirim sadece partner kanallara gidiyor bu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam adsense için değil yani sadece partner kanallara özel değil mi ?
bilenler niye naz yapıp bir kaç gün bizi erteliyor? ayak üstü 2 cümleyle özetleseniz daha sonra detayları dinleriz..
Oturdum gif'ini izliyorumbilenler niye naz yapıp bir kaç gün bizi erteliyor? ayak üstü 2 cümleyle özetleseniz daha sonra detayları dinleriz..
Arkadaslar bilipde yazmamak degil yanlis anlasilmasin.Tamam biz bu degisikligin detayini 15 gun once ogrendik bilgilendirildik ancak,olacakmi olmayacakmi diye verdikleri tarihi beklemek ve bu olursa eger teyit etmek icin 1 araligi bekleyelim ,sonrasinda teyit alalim diye yazmiyoruz.
@iwocan zaten yarin detayli yazarim demis,teyit aldigimizda zaten bu gerek mcn,gerek hub sahipleri tarafindan yada bagli oldugunuz networkler tarafindan yazilir anlatilir.
Iyi taraflarida var kotu taraflarida her iki seyde bizleri yakindan ilgilendiriyor o kesin.Ama kotu tarafida olsa bizler(hepimiz) icin alisila gelmis basit seyler diye dusunuyorum.
Adsense'de oncelerden alisik oldugumuz bazi seyler artik mcnlerdede olma ihtimali var.Ama iste teyyitlenmesi gereken seyler var icinde.Bi arkadasimiz yazmis ustlerde like atmistim mesela unlem gelebilir gibi bir durum var ama detay yada teyyid yok.Yarin'a iwocan sizleri ogrenebildigi kadari ile herseyi yazip konu acacakdir.hocam sadece kötü yanlarını yazsan yeterli, gerisi mühim değil bizim için... kendince yorumu yaz gerekirse ama yarına erteleme bizisomut şeyler istiyoruz
Şimdi daha da çok merak ettimArkadaslar bilipde yazmamak degil yanlis anlasilmasin.Tamam biz bu degisikligin detayini 15 gun once ogrendik bilgilendirildik ancak,olacakmi olmayacakmi diye verdikleri tarihi beklemek ve bu olursa eger teyit etmek icin 1 araligi bekleyelim ,sonrasinda teyit alalim diye yazmiyoruz.
@iwocan zaten yarin detayli yazarim demis,teyit aldigimizda zaten bu gerek mcn,gerek hub sahipleri tarafindan yada bagli oldugunuz networkler tarafindan yazilir anlatilir.
Iyi taraflarida var kotu taraflarida her iki seyde bizleri yakindan ilgilendiriyor o kesin.Ama kotu tarafida olsa bizler(hepimiz) icin alisila gelmis basit seyler diye dusunuyorum.
Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..Şimdi daha da çok merak ettimsonuç olarak bizler içimin daha olumlu yanları mı çok yoksa olumsuz yanları mı ? ( Hoş yt den güzel haber çıkması çok zor görünüyor da )
Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..
Bence...Ogrendigimiz bilgiler dahilinde konusuyorum,anladigimiz kadari ile konusuyorum,kotu yonleri olsada guzel bir gelisme diye dusunuyorum kendimce.Belki yanlis belki dogru anladim ama benim icin durum bu.1-2 gune cok net bilgiler gelir zaten.
çok açıklayıcı oldu,teşekkürlerSimdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..
Bence...Ogrendigimiz bilgiler dahilinde konusuyorum,anladigimiz kadari ile konusuyorum,kotu yonleri olsada guzel bir gelisme diye dusunuyorum kendimce.Belki yanlis belki dogru anladim ama benim icin durum bu.1-2 gune cok net bilgiler gelir zaten.
Hocam kabul edelim mi sizce.Kabul edersek para kazanma falan gider mi ?Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..
Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.