Kontrol Paneli'nde Beliren Uyarı

bilenler niye naz yapıp bir kaç gün bizi erteliyor? ayak üstü 2 cümleyle özetleseniz daha sonra detayları dinleriz..

bu şartlar neyse bize seve seve kabul ettirecekler zaten.ben kabul edip geçtim.facebookta zaman tüneli çıktığında da epey direnmiştim ama sonunda herkesi geçirdiler :D

Arkadaslar kotu birsey yok, netlestirilmesi gereken seyler var. Netlestirdikten sonra herkese bilgiyi veririz :)

Arkadaslar bilipde yazmamak degil yanlis anlasilmasin.Tamam biz bu degisikligin detayini 15 gun once ogrendik bilgilendirildik ancak,olacakmi olmayacakmi diye verdikleri tarihi beklemek ve bu olursa eger teyit etmek icin 1 araligi bekleyelim ,sonrasinda teyit alalim diye yazmiyoruz.
@iwocan zaten yarin detayli yazarim demis,teyit aldigimizda zaten bu gerek mcn,gerek hub sahipleri tarafindan yada bagli oldugunuz networkler tarafindan yazilir anlatilir.

Iyi taraflarida var kotu taraflarida her iki seyde bizleri yakindan ilgilendiriyor o kesin.Ama kotu tarafida olsa bizler(hepimiz) icin alisila gelmis basit seyler diye dusunuyorum.

Arkadaslar bilipde yazmamak degil yanlis anlasilmasin.Tamam biz bu degisikligin detayini 15 gun once ogrendik bilgilendirildik ancak,olacakmi olmayacakmi diye verdikleri tarihi beklemek ve bu olursa eger teyit etmek icin 1 araligi bekleyelim ,sonrasinda teyit alalim diye yazmiyoruz.
@iwocan zaten yarin detayli yazarim demis,teyit aldigimizda zaten bu gerek mcn,gerek hub sahipleri tarafindan yada bagli oldugunuz networkler tarafindan yazilir anlatilir.

Iyi taraflarida var kotu taraflarida her iki seyde bizleri yakindan ilgilendiriyor o kesin.Ama kotu tarafida olsa bizler(hepimiz) icin alisila gelmis basit seyler diye dusunuyorum.

hocam sadece kötü yanlarını yazsan yeterli, gerisi mühim değil bizim için... kendince yorumu yaz gerekirse ama yarına erteleme bizi :) somut şeyler istiyoruz

hocam sadece kötü yanlarını yazsan yeterli, gerisi mühim değil bizim için... kendince yorumu yaz gerekirse ama yarına erteleme bizi :) somut şeyler istiyoruz
Adsense'de oncelerden alisik oldugumuz bazi seyler artik mcnlerdede olma ihtimali var.Ama iste teyyitlenmesi gereken seyler var icinde.Bi arkadasimiz yazmis ustlerde like atmistim mesela unlem gelebilir gibi bir durum var ama detay yada teyyid yok.Yarin'a iwocan sizleri ogrenebildigi kadari ile herseyi yazip konu acacakdir.

Şimdi daha da çok merak ettim ;) sonuç olarak bizler için olumlu yanları mı çok yoksa olumsuz yanları mı ? ( Hoş yt den güzel haber çıkması çok zor görünüyor da )

Şimdi daha da çok merak ettim ;) sonuç olarak bizler içimin daha olumlu yanları mı çok yoksa olumsuz yanları mı ? ( Hoş yt den güzel haber çıkması çok zor görünüyor da )
Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..

Bence...Ogrendigimiz bilgiler dahilinde konusuyorum,anladigimiz kadari ile konusuyorum,kotu yonleri olsada guzel bir gelisme diye dusunuyorum kendimce.Belki yanlis belki dogru anladim ama benim icin durum bu.1-2 gune cok net bilgiler gelir zaten.

Simdi ben kendi adima kendi fikrimi soyliyeyim bu guncelleme sonucunda olan dusuncemi..

Bence...Ogrendigimiz bilgiler dahilinde konusuyorum,anladigimiz kadari ile konusuyorum,kotu yonleri olsada guzel bir gelisme diye dusunuyorum kendimce.Belki yanlis belki dogru anladim ama benim icin durum bu.1-2 gune cok net bilgiler gelir zaten.

mevcut kanallara bir olumsuz durum veya yaptırım var mı hocam? yeniler için bir şey demiyorum

çok açıklayıcı oldu,teşekkürler :) [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] dan hayırlı bir haber geldiğini hatırlamıyorum ama bekleyelim bakalım :D

Onaylamazsak kanallar atılıyor mu, veya para kazanılmıyor mu? Net bir cevabı olan yazabilir mi acaba? Herkesin aklında ki soru bu bence

Hocam kabul edelim mi sizce.Kabul edersek para kazanma falan gider mi ?

güzel gelişme ne peki? ek gelir yazıyo var mı böyle bir şey.

Arkadaşlar ben kabul ettim ,

lrWMNp.jpg

uyarısı çıktı.

Önceden kanalda 1 telif hakkı vardı bu uyarı çıkmıyordu. Kabul ettikten sonra bu uyarı çıktı. Sanırım kanalın para kazanması gidecek... Adsense ile çalışırken böyle uyarı gelmişti ve para kazanması gitmişti.

Hocam ben kabul ettim hiç bir şey olmadi , artık devam edebilirsiniz gibisinden bir şey yazdi hepsi bu kadar kanal hala ayni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri