Konu Alıntılama Yasak Olsun

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Merhaba

bir konuya giriyorum konu sahibi uzunca bir şey yazmış.Sonra yorumlara bakayım diyorum ve karşıma konuyu alıntılayan bir üye çıkmış bu alıntısı yüzünden sayfa uzayıp gidiyor.Konu neden alıntılanır anlamıyorum.

Aynı şeyi 2.kez görünce çok kötü oluyor gerçekten ve uzun konularda can sıkıyor.Bu konuda bir şey yapılabilir mi?

Bir kere konunun başlığı yanlış.Konu alıntılanma yasak olduğu takdirde muhattap olunan kişi bildirimlerde göremicek ve o konuya müdahil olamıcak.Eğer belli bir karakter limiti konulursa alıntı yapmaya dediğinz olabilir [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam ilgileniyor galiba site ile
Merhaba

bir konuya giriyorum konu sahibi uzunca bir şey yazmış.Sonra yorumlara bakayım diyorum ve karşıma konuyu alıntılayan bir üye çıkmış bu alıntısı yüzünden sayfa uzayıp gidiyor.Konu neden alıntılanır anlamıyorum.

Aynı şeyi 2.kez görünce çok kötü oluyor gerçekten ve uzun konularda can sıkıyor.Bu konuda bir şey yapılabilir mi?

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] yapıp cevap yazılabilir bence zor bir iş değil.Yorumlar kısa olduğu için alıntılanabilir ama konular uzun olunca can sıkıyor.

bazen 1. sayfadan alıntı yapıyorsun 4.sayfada gözüküyor.etiketleme yaparsan etiketlenen kişi konunun ne olduğunu bilemez.

bir iki tane arkadaş var onlar da hem alıntılıyor,hem etiketliyor ,hem de üste yazdığın mesajı beğeniyor.oldu sana üç bildirim :D

aynen bencede yasak olsun 1-2 arkadasa söyledim 2.mesaj birde alıntı yapıyor gereksiz yine suçlu ben oldum

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION]

tamam da herkes bunu yapmıyor.Bazıları daha konun altındaki ilk mesajı konuyu alıntılayınca aynı konuyu 2.kez görmüş oluyoruz

alıntı önemlidirde uzun mesajlar kısaltılabilir bi eklenti yada ayarı vardır heralde site yönetimi ilgilenmeli

Mesaj alıntı yapanlar tamamda konu alıntı yapanları görürsem ben editliyorum. Uzunluna filan bakmıyolar kocaman konuyu alıntı yapıyorlar ya :)

Alıntılama yasak olsun demedim.Sadece ilk konuyu açan kişinin konusunu alıntalamasın.Konu uzun olunca aşağıya inmek dert oluyor.Ama dediğiniz gibi alıntıda belirli bir karakter görülürse güzel olur.

Yapılması gereken o kadar şey var alıntıya takmışsınız tebrikler hocam :)

konu alıntılama nedir abi ya :D mesajı anlarımda konu nedir :D yani ulaşmak istiyorsan yapacağın basittir :) bakın şöyle [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ı love you :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=13317]mavera[/MENTION] nın dediği gibi uzun konuların alıntısı bizi yormaktan başka bir işe yaramıyor.

Alıntılarda devamını göster yapılırsa sorun olmaz.

Alıntı yerinde kullanılsa çok iyi bir şey fakat konu olduğu gibi alınıyor.. Bunun daraltılması db açısındanda, okuyan açısından da çok faydalı olacaktır. Ama tamamen kalkması olmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri