hangi konuyu açarsam açayım otomatik siliniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gereksiz içi boş konular silinir.
içi boş konular değil hocam ünlem geç ile alakalı bir konu paylasmak istedim otomatik siliniyor konularım sıkıntı yok silinsin benim için sıkıntı yok siz faydalanamayacaksınız
kardes konuyu gördüm bieşy buldum demişsin eee yani ?
bu konum niye silinmedi acaba
---------- Spam Engelliyici 04:26 ---------- Önceki Mesaj 04:25 ----------
evet kardeş şuanda deneme aşamasındayım 4.kanaldayım aynı videoları yükleme yapıyorum ünlem vermedi hiçbir video hepsi dolar yandı 22 tane video
bu konum niye silinmedi acaba
---------- Spam Engelliyici 04:26 ---------- Önceki Mesaj 04:25 ----------
evet kardeş şuanda deneme aşamasındayım 4.kanaldayım aynı videoları yükleme yapıyorum ünlem vermedi hiçbir video hepsi dolar yandı 22 tane video
bak bu tarz konular silinir adam açmış dünya engeli geçtim yazmış konuya altına diyorsun eee yani bize faydası ne paylaşayımmı diye düşünüyorum diyor madem düşünyon konuyu ozaman açarsın sende ünlem geçme birşey bulduysan direk paylaşıcan adam eskiden birşey buluyor konu açıyor şunu başardım ama söylemiyor amacı egosu okşansın yeter ooo nasıl yaptın helal olsun felan
üyeliğin ünleme düşmüş hacı![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.