konularım siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üyeliğin kirlenmiş başka üyelik al

bu konum niye silinmedi acaba

---------- Spam Engelliyici 04:26 ---------- Önceki Mesaj 04:25 ----------

kardes konuyu gördüm bieşy buldum demişsin eee yani ?

evet kardeş şuanda deneme aşamasındayım 4.kanaldayım aynı videoları yükleme yapıyorum ünlem vermedi hiçbir video hepsi dolar yandı 22 tane video

bak bu tarz konular silinir adam açmış dünya engeli geçtim yazmış konuya altına diyorsun eee yani bize faydası ne paylaşayımmı diye düşünüyorum diyor madem düşünyon konuyu ozaman açarsın sende ünlem geçme birşey bulduysan direk paylaşıcan adam eskiden birşey buluyor konu açıyor şunu başardım ama söylemiyor amacı egosu okşansın yeter ooo nasıl yaptın helal olsun felan

evet kardeş şuanda deneme aşamasındayım 4.kanaldayım aynı videoları yükleme yapıyorum ünlem vermedi hiçbir video hepsi dolar yandı 22 tane video

kardeş bişey bulduysan paylaşırısn silmezler, tek tek aşama mı yazacaksın buraya.

editlenen her video genelde ünleme takılmaz, editlemediysen 4 kanala yükleyip ünlem vermemesi imkansız diye düşünüyorum..

Olasılık üzerine konu açarsanız elbette silinir. Konunuz kesin soru,cevap,açıklama vs... içermeli.

bak bu tarz konular silinir adam açmış dünya engeli geçtim yazmış konuya altına diyorsun eee yani bize faydası ne paylaşayımmı diye düşünüyorum diyor madem düşünyon konuyu ozaman açarsın sende ünlem geçme birşey bulduysan direk paylaşıcan adam eskiden birşey buluyor konu açıyor şunu başardım ama söylemiyor amacı egosu okşansın yeter ooo nasıl yaptın helal olsun felan

ne alaka kardeşim ben şuanda deneme aşamasındayım diye belirttim konuda zaten neyin kafasıdır bu bilip bilmeden konuşmalar felan

Ünlem geçtim diyerek konu açılmaz

Sorarlar adama, ee napalım? diye.

Ha konu açmak istiyorsun, şunu şunu yaptım ünlemi geçtim deneme aşamasındayım kesinleştiği zaman burdan bilgilendirmeye devam edeceğim dersin.

O zaman kimse silmez konunu.

üyeliğin ünleme düşmüş hacı :D :D :D

bak bu güzeldi dostum :D :D

---------- Spam Engelliyici 04:33 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

konu kilitlenebilir burdaki insanlar paylaşım istemiyor herhalde(kesinleşmeden neden paylaşayım böyle bir konuyu garanti olmadan) size iyi ünlemler ;)

ünlemi geçiyorum.

şimdi demezlermi bana ee.nasıl geçtin desek öyle renderladım böyle renderladım iyeceksin.bunada ee derim.bana deki kanala atıyorum direk dolar.taktiği ne şu şu.eyvallah paylaşımdır deriz.render bile artık gereksiz bi paylaşım

bu yorumları gördükten sonra istesenizde paylaşmayacağım zaten isteyen istediğini desin ayrıca renderla felan alakalı değil ünlem geçmem
konu kilitlensin lütfen

Öncelikle belirtmeliyim ki açtığınız konuları yeni bu konudan sonra görüyorum herhangi bir alakam yok yani :) Lakin çöp kutusuna yollanan konularınızı incelediğimde açtığınız konuların müthiş gereksiz olduğunu düşünenlerdenim bende. Forumda her zaman yardım isteyen birisi olduğunda ballandıra ballandıra ünlemi geçtiklerini dünya engelini geçmenin çocuk oyuncağı olduğunu ama müthiş zeki olduğu için sadece kendisinin bulabildiğini bastıra bastıra söyleyen bir çok dahi arkadaşımız varken yönetici arkadaşlarımda konunun bir amacı olmadığını düşünürek kapatmış olsa gerek, heyecandan mı açtınız o şekilde konuları bilmiyorum fakat yardımcı olmak istediğinizde lütfen sadece yardımcı olun.Parmaktan sonra lafından fazlasıyla sıkıldık çünkü.

Konu sahibi arkadaşın isteği üzerine konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri