kopyaladığım kanal kapanmış

kopyaladığın video başlıklarını ytde aratarak bulabilirsin senden önce kopyalayan varsa kopyalayandan kopyalarsın

kopyaladığın video başlıklarını ytde aratarak bulabilirsin senden önce kopyalayan varsa kopyalayandan kopyalarsın
baktım hocam googleda araştırdım youtubeda araştırdım çıkmıyor... kanal geri gelmediği sürece bulamayacağım sanırım teşekkürler anlamadan tiye alana da yardım etmek isteyene de...

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

aramayla bulunacak birşey değilse adam nerden buldu :confused:
:o
hocam içerik çıkıyor ama adam bunu değiştirmiş benim yapamayacağım bir şekilde o yüzden özellikle o kanaldaki videoları arıyorum...

söle kanaldaki videoları bulalm biz sana verelim :)

Arkadaşın Dediği Şu Galiba O Kanaldaki Videoları Başka Spam Kanallar Tarafından Yüklendiyse O Kanalları Nasıl Bulabilirim Diyor Sanırım

Arkadaşın Dediği Şu Galiba O Kanaldaki Videoları Başka Spam Kanallar Tarafından Yüklendiyse O Kanalları Nasıl Bulabilirim Diyor Sanırım
hocam demek istediğim mesela bir internet sitesinin 3 sene önceki halini web cacheden görebiliyoruz. şimdi youtube'da o kanalın 2 gün önceki halini o şekilde görebilirim ama videolar açılmaz dolayısıyla videoları indiremem. o videoların tıpkısının aynısını indirmem gerekiyor. bunu yapabilmemin bir yöntemi var mı diye sordum da bazı arkadaşlar sağolsun sığ düşünerek tiye aldılar canları sağolsun...

onu sorcağını sanmam en basiti yüklediği 1 videoyu aratır çok basit şekilde bulur.Arkadaşın sordugu kapanan kanalın videolarını nasıl bulabilirim

hocam demek istediğim mesela bir internet sitesinin 3 sene önceki halini web cacheden görebiliyoruz. şimdi youtube'da o kanalın 2 gün önceki halini o şekilde görebilirim ama videolar açılmaz dolayısıyla videoları indiremem. o videoların tıpkısının aynısını indirmem gerekiyor. bunu yapabilmemin bir yöntemi var mı diye sordum da arkadaşlar sağolsun sığ düşünerek tiye aldılar canları sağolsun...

web arsiv den dene hocam başka yolu da yok zaten dediğin doğrudur belki

arkadaşlar bir kanal bulmuştum ve her gün 50 video o kanaldan alıyor ve kendi kanalıma atıyordum... şimdi kanal kapanmış o videoları bulmamın bir yolu var mı?

Al Yine de Kıyamadım Sana :) JotPix.com | Advanced Photo & Video Search Bu Siteye Gir. Keyword Kısmına O Videolarla ilgili Etiketleri Gir. Konum Kısmına Hangi Ülkede Yayınlanıyorsa ki Onu Biliyorsundur Mutlaka :) Ülkeyi Gir. Bir Ara Bakalım. Şansını Birde Böyle Dene... Sağolsun Bu Siteyi @wildwood Hocam Önermişti...

hocam demek istediğim mesela bir internet sitesinin 3 sene önceki halini web cacheden görebiliyoruz. şimdi youtube'da o kanalın 2 gün önceki halini o şekilde görebilirim ama videolar açılmaz dolayısıyla videoları indiremem. o videoların tıpkısının aynısını indirmem gerekiyor. bunu yapabilmemin bir yöntemi var mı diye sordum da bazı arkadaşlar sağolsun sığ düşünerek tiye aldılar canları sağolsun...

Hm Anladım Hocam Fakat O Şekilde Bulamazsınız Kanal Silindiyse Hepsi Gitmiştir

Adam bi sekilde eslesenden falan kurtarmistir webdeki hallerini, yine icerikle cok alakali tabii

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri