- Web sitesi
- www.ytpara.com
bir sonraki aya fatura edilir.
Hattı faturasız (kontörlü) ve bağış yapıldı diye mesaj geldi şuan halen bakiye aynı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir sonraki aya fatura edilir.
Rahatlamamak lazım hocam anladığıma göre maske olayını ve sosyal mesafeyi ayarlayamazsak bedelini öderiz yaz olmasa bile sonbaharda öderiz.Ramazan bayramı boyunca tüm illerde 4 gün yasak var. Virüsle mücadelede iyi bir karar oldu.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Rahatlamamak lazım hocam anladığıma göre maske olayını ve sosyal mesafeyi ayarlayamazsak bedelini öderiz yaz olmasa bile sonbaharda öderiz.
eldiven maske gözlükle gezmesine rağmen bir cok kişi virüs kaptı maske eldiven falan işe yaramıyor bu işte başka bir cacık var
Bu virüs herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kimini hiç etkilemiyor..kiminde sadece nezle yapıyor..kimisinide öldürüyor..yarasadan çıktı ; yaw he he
radyasyonla bir ilgisi olabilirmi gecen birini dinledim adam 30dk anlattı bu cip olaylarını vs almanya belcika ve isveçtte millete cip takmaya başlamışlar bile
Bu virüs herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kimini hiç etkilemiyor..kiminde sadece nezle yapıyor..kimisinide öldürüyor..yarasadan çıktı ; yaw he he
benim de tek şaşırdıgım şey bu;kimisi hissetmiyor dahi hastalık kaptıgını,2 öksürüyor geçiyor.kimisi yatak döşek yatıyor,sürünüyor hastahane köşelerinde.kimisi tak diye gidiyor,en ufak belirtisi dahi görülmeden.ne menem bişeydir bu hastalık benim aklım almıyor.
ayrıca maske,eldiven takalım tabi elimizden en fazla bu geliyor ama 1 ay evden dışarı çıkmayan,kimsenin yüzünü görmeyen,evde tek başına oturan adam bi anda virüsden hastahaneye kaldırılıyor mesela.yada bu işe en çok dikkat eden kesimler,kişiler dahi bi bakıyorsun kapmış virüsü.Allah sonumuzu hayır etsin valla bu işin altından neler çıkacak bakalım...
Haberleri okurken gördüm. Sen bundan bahsediyorsun sanırım hocam
https://www.haberturk.com/74-yasinda-koronavirusu-iki-kez-yendi-haberler-2683505
genel olarak söyledim hocam ben,belli bi olaydan bahsetmiyorum.bahsettigim şekilde dünya genelinde çok olay var daha önce haberlerine denk geldigim.
benim de tek şaşırdıgım şey bu;kimisi hissetmiyor dahi hastalık kaptıgını,2 öksürüyor geçiyor.kimisi yatak döşek yatıyor,sürünüyor hastahane köşelerinde.kimisi tak diye gidiyor,en ufak belirtisi dahi görülmeden.ne menem bişeydir bu hastalık benim aklım almıyor.
ayrıca maske,eldiven takalım tabi elimizden en fazla bu geliyor ama 1 ay evden dışarı çıkmayan,kimsenin yüzünü görmeyen,evde tek başına oturan adam bi anda virüsden hastahaneye kaldırılıyor mesela.yada bu işe en çok dikkat eden kesimler,kişiler dahi bi bakıyorsun kapmış virüsü.Allah sonumuzu hayır etsin valla bu işin altından neler çıkacak bakalım...
konuyu sabitledim başlığı değiştirip, koronavirüs hakkında ki tüm gelişmeleri buradan tek konu içinde paylaşabiliriz, konuşabiliriz..
daha ilk gününde çalışmaya başlayan moderatör![]()
Yakışmış modluk![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.