Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Ramazan bayramı boyunca tüm illerde 4 gün yasak var. Virüsle mücadelede iyi bir karar oldu.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Ramazan bayramı boyunca tüm illerde 4 gün yasak var. Virüsle mücadelede iyi bir karar oldu.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Rahatlamamak lazım hocam anladığıma göre maske olayını ve sosyal mesafeyi ayarlayamazsak bedelini öderiz yaz olmasa bile sonbaharda öderiz.

Rahatlamamak lazım hocam anladığıma göre maske olayını ve sosyal mesafeyi ayarlayamazsak bedelini öderiz yaz olmasa bile sonbaharda öderiz.

eldiven maske gözlükle gezmesine rağmen bir cok kişi virüs kaptı maske eldiven falan işe yaramıyor bu işte başka bir cacık var

eldiven maske gözlükle gezmesine rağmen bir cok kişi virüs kaptı maske eldiven falan işe yaramıyor bu işte başka bir cacık var

Bu virüs herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kimini hiç etkilemiyor..kiminde sadece nezle yapıyor..kimisinide öldürüyor..yarasadan çıktı ; yaw he he

Bu virüs herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kimini hiç etkilemiyor..kiminde sadece nezle yapıyor..kimisinide öldürüyor..yarasadan çıktı ; yaw he he

radyasyonla bir ilgisi olabilirmi gecen birini dinledim adam 30dk anlattı bu cip olaylarını vs almanya belcika ve isveçtte millete cip takmaya başlamışlar bile

radyasyonla bir ilgisi olabilirmi gecen birini dinledim adam 30dk anlattı bu cip olaylarını vs almanya belcika ve isveçtte millete cip takmaya başlamışlar bile

olayını özeti şu ; bu zıkkımı yapanlar herşeyi planlamışlar,virüs vücuda 1 kere girdiği zaman hiç bir zaman tamamen çıkmıyor,5g teknolojisi bu virüsü insan vücudunda ölümcül hale getiriyor-yani bir nevi tetikliyor,çinde vuhanda en başta o sokak ölümlerinin sebebide buydu,çin hükümeti olayı farkettikten sonra tüm 5g istasyonlarını kapattı,böylece ölümler durdu..
Yani sözün kısası,tüneli ucu çok bombok bir yere çıkıyor..

benim de tek şaşırdıgım şey bu;kimisi hissetmiyor dahi hastalık kaptıgını,2 öksürüyor geçiyor.kimisi yatak döşek yatıyor,sürünüyor hastahane köşelerinde.kimisi tak diye gidiyor,en ufak belirtisi dahi görülmeden.ne menem bişeydir bu hastalık benim aklım almıyor.

ayrıca maske,eldiven takalım tabi elimizden en fazla bu geliyor ama 1 ay evden dışarı çıkmayan,kimsenin yüzünü görmeyen,evde tek başına oturan adam bi anda virüsden hastahaneye kaldırılıyor mesela.yada bu işe en çok dikkat eden kesimler,kişiler dahi bi bakıyorsun kapmış virüsü.Allah sonumuzu hayır etsin valla bu işin altından neler çıkacak bakalım...

benim de tek şaşırdıgım şey bu;kimisi hissetmiyor dahi hastalık kaptıgını,2 öksürüyor geçiyor.kimisi yatak döşek yatıyor,sürünüyor hastahane köşelerinde.kimisi tak diye gidiyor,en ufak belirtisi dahi görülmeden.ne menem bişeydir bu hastalık benim aklım almıyor.

ayrıca maske,eldiven takalım tabi elimizden en fazla bu geliyor ama 1 ay evden dışarı çıkmayan,kimsenin yüzünü görmeyen,evde tek başına oturan adam bi anda virüsden hastahaneye kaldırılıyor mesela.yada bu işe en çok dikkat eden kesimler,kişiler dahi bi bakıyorsun kapmış virüsü.Allah sonumuzu hayır etsin valla bu işin altından neler çıkacak bakalım...

Haberleri okurken gördüm. Sen bundan bahsediyorsun sanırım hocam :)

https://www.haberturk.com/74-yasinda-koronavirusu-iki-kez-yendi-haberler-2683505

Hocam basit bir nezle bile kişiden kişiye değişiyor kimini yatağa düşürüyor kimi hiç hissetmiyor zaten bu hastalığı her kim çıkardıysa hedef kitlesi yaşlılar ve herhangi bir hastalığı olanlar olduğundan söylediğin nasıl oluyor da farklı oluyoru çok iyi açıklıyor aslında , herkeste farklı etki etmesi tam istedikleri şey oluyor aslında misal gençlerin hepsini de yatağa düşürseydi üretim komple dursaydı ülkelerin hiç işine gelmezdi bu durum.

Ha nasıl bulaşıyor hiç evden çıkmayana falan ona ben bir şey diyemem çözemedim.

konuyu sabitledim başlığı değiştirip, koronavirüs hakkında ki tüm gelişmeleri buradan tek konu içinde paylaşabiliriz, konuşabiliriz..

evet 15 büyük şehirde yasak başlayacak
Millet elini kolunu sallayarak geziyor ne maske ne sosyal mesafe normal durum
Vakalar başlayacak yeniden artmaya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri