Korzay kocak

hocam böyle şeylere pek fazla takılmamak gerek açıkçası ben inanmıyorum böyle şeylere sen bilincini sağlam tut altına bi şey olmaz

izledim lan ne olacaksa olsun :D belki halka gibi bişey başımıza gelir :D

Bu videonun amacı ne filmlerden bulmuş ses koymuş oraya :D

videoyu izleyen varsa buraya tavsiye edip etmediğini, olumlu olumsuz yanlarını yazabilir mi ? :)

videoyu izleyen varsa buraya tavsiye edip etmediğini, olumlu olumsuz yanlarını yazabilir mi ? :)

Korku şırıngalıyor.
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]
NbvoRO.png

Yorumlara bakıp etkilenip ışıkları kapatıp videoyu tam ekran yapıp kulaklığı takıp son sese alıp sonuna kadar izledim hatta 2 defa izledim sonuç çok saçma bir video hiç bir tekpi etki yapmadı 15 dk vakit kaybına neden oldu tamamen israf :D

вєякαη;678616' Alıntı:
Yorumlara bakıp etkilenip ışıkları kapatıp videoyu tam ekran yapıp kulaklığı takıp son sese alıp sonuna kadar izledim hatta 2 defa izledim sonuç çok saçma bir video hiç bir tekpi etki yapmadı 15 dk vakit kaybına neden oldu tamamen israf :D
Berkan öyle bi yazmisin ki aklima direk bahcivan usagi sonra hepsi bahcivani muhabbeti geldi :D

Kulaklık takmadım izlenecek bir şey yok hocam o gördüğün merdivenin aşağısındaki siyah yerde nokta beliriyor ona sabit bakıyorsun resim hiç değişmiyor ( aslında değişiyor ama videoyu yavaş çekimde izlemek gerekir ) sonra birden arka arkaya kumsal güneş hava ıvır zıvır fotoları geçiyor hızlı hızlı ve arka planda frenkansı değişik bir müzik geliyor.. Ben noktaya falan bakmadım ağır çekimde videonun yarısı gözükecek şekilde tarayıcıda yukarıya aldım öyle bakındım , youtube yeterince yoruyor beynimi bir de bununla iyice yıpratmak istemedim :)

Bu arada bilinç altı etkileme bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Teorik olarak uygulanması da çok uzun yıllar öncesine dayanıyor. Sırf eğlence olsun diye bu tarz şeylerle beyninizi hırpalamayın..

buney yav gerçekten korkmak istiyorsanız gelenler belgeselini izleyin zaten bu illuminati videolarının çogu burdan alıntı

вєякαη;678616' Alıntı:

yorumları okuyup ışığı kapattım korkup videoyu izleyemedim :D

yorum yazanlar bokun içinde boncuk aramış.
benim ruhum çekilmiş anlaşıldı en ufak tırsmadım. gamsızlıkta sınır yok.

Videonun sonunda o iğrenç sesli kadın çıkcağını düşünerek değişik bi şekilde izledim noktaya odaklanmadım ama normal bitti :D

ben zaten normal değilim gülerek izledim :D

arkadaşlar adam reklama tıklayalım diye sahtekarlık yapmış

7-8.sn de burada altyazı olabilir kapatmak için az sonra ekrana tıkla diyor

1-2 sn sonrada reklam çıkıyor

yoruma gel:D

saat gece 2:29 nerden izledim bu videoyu anem babam köye gitmiş tuvalete gidecem gidemiyorum yaş 23 bekle sabah olsun izlemeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri