Kpss Atamaları

Memur adayı değilim kpss e filanda girmedim. Ülkede hergün şehit haberleri varken herşey günlük gülüstanlıkmış gibi göstermeye çalışan bir zihniyettesin seninle daha fazla uğraşmayacağım siz aynen bu şekilde gözünüz kapalı birşeyleri savunmaya devam edin ama sakın böyle olan olaylar üzerine sorgulama yapmayın. Aman dikkat edin uzun süredir beyninizi kullanmadığınız için inme filan inmesin.

boş adamsın kardeş akp yi günahım kadar sevmem ama at gözlüğünüze hayranım özellikle beleşçiliğinize iyi forumlar daha fazla yorum yazmıyacağım sana

Kardeş son cümlene kadar hak veriyorum ama o gözlük hoş olmamış ;)

Tabi ki her memur aynı işi yapmıyor, işi rahat olan ya da ağır olanlar vardır. Sabahtan akşama kadar bilgisayarda okey oynayan bile vardır eminim. Ama bu memurluğun gereksizliğini göstermez. Misal bir nüfus müdürlüğünde memur olmasa ne gibi işlerimiz aksar düşünebiliyor musun? Benim mesajım o arkadaşın diğer konuda bir kaç kez sarfettiği "Devlet memur alıp bakmak zorunda değil" cümlesine cevap idi. Anafikri de "Devlet memura bakmaz, memur devletin işleyişini ayakta tutar".

Devlet çalışan bir araç ise memurlar da bu aracın birer parçasıdır. Kimi çok yoğun çalışır, kimi arada bir. Ama sonuçta hepsine de ihtiyaç vardır.

Diğer yandan benim şahsi görüşüm, bu açıklanan rakamların şuan memur ihtiyacını karşılayacak rakamlar olduğunu sanmıyorum. Asıl memur alımı yine bilindik tarzla yapılacaktır. Tanıdık, bildik, referanslı (halk arasındaki deyimle torpilli) olan kişiler alınıp yerleştirilecektir boş bölümlere. Bu tanıdık bildik, referanslı kişiler dururken sırf KPSS adındaki bir sınavdan bilmem kaç almış diye sıradan birini neden yerleştireyim zihniyeti var ortada. Bunu ve, devletin kendi yaptığı sınav için vatandaşlarından bilmem kaç TL ücret isteyip, toplamda bilmem kaç yüz milyon TL hasılat yapıp, sınavdan sonra (bakınız önce değil sonra, önce olsa sorun yok) şu kadarcık alım yapcez demesini bir vatandaş olarak insanlar kabul edip sindirebiliyorsa fazla da şeyapmamak lazım zaten.

EDIT Konudaki son mesajımdır. 4 aylık cezamız dün bitti. Çok siyasete kaymamak gerek :)

3 4 yıllık ceza almak icin ne yaptınız hocam pm alabilir miyim :D

Kardeş sen önce kendi mesajlarına bir bakıver. Herkes bir şekilde tepkisini belirtmiş. Sen de tepkisini belirten herkese saldırıyorsun.

Geçenlerde de böyle bir konu açılmış bir süre sonra kilitlenmiş ve orada da yine sen başrol oynamışsın.

Mesajların çok trajikomik duruyor.

Misal memurluğu yan gelip yatma sanıyorsun, veya devletin memur alımı yaparak onların yükünü sırtlandığını, onlara baktığını düşünüyorsun, halbu ki diğer kilitlenen konuda da bir arkadaşın sana söylediği gibi (ama bir kulağından girip diğerinden çıkmış, ya da anlamak istememişsin) devlet memura bakmaz, memur devlete bakar, memurlar sayesinde işler yürür ve devlet işler.

Burada ki konu da gayet açık.

Malum olaydan sonra işe alım yapılacağı söylendi konuşuldu. Hadi bu kısmı geçelim.
Milyonlarca kişi bir şekilde ümit bağlayıp sınava giriyor. Ve sınavdan sonra açıklanıyor sadece çok cüzi bir miktar alım yapılacağı. Burada ki tepkinin asıl sebebi bunun sınavdan önce neden açıklanmamış olması. Ama sen bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.

Neyse ben zaten yakın bir zamanda 3-4 sene ceza aldım bir konudan dolayı. Sonra onu iyi hal indiriminden 4 aya indirdik :)

kardeş olumsuz fikir belirttim bende onlara karşı bende alınmasına karşıyım. Bu durumdan neden en çok beleşçiler yorum yapıyor gibi. Yıllardır ne zaman şu kadar alıcaz deyipte aynı oranda alım oldu ?
Çevremde yıllardır memur var senden iyi bilirim memurları merak etme bu arada.(hem arkaşlarım hem ailede)

nerede vidyo ? sen burada hayallerle tatmin et kendini kardeş. ergen gibi vidyoalaşakmı? koyayımmı bende sana tam tersi milyon tane video ? iyi forumlar...

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

Sizleri gördükçe ülkenim hal,i normal geliyor. Hep beleş zihniyeti yatarak para kazanalım memur olup ömrümüzün sonuna kadar yatalım. Alıcaz deselerde yüksek puan aldıktan sonra zaten giriyorsun sen 60 puan yap sora biz atanamıyok de yok ya ?

Hafızanda başka kelimeler yok sanırım hep aynı şeyleri yazıyorsun daha önce bu mesajına benim konumdada 10'larca cevap geldi hala aynı boku savunuyorsun.

Burda kim ben 60 alıpta atanmayı bekliyorum yazdı ? Burada kim ben devlete çalışmamak için giriyorum götümü büyütüp ömrümün sonuna kadar yatıcam dedi. Bu forumda kim aaa ooo ben atanamıyacam dedi ?

Burada kimse atanamamayı dert etmedi buradaki herkes atanacak kişiniz azlığından bahsetti. Belki yüzlerce meslek dalından girildi sınava bir çoğuna kadro verilmedi ? İnsanlar atanamamktan şikayetçi değil. Verilen kadronun azlığından ve kadro verilmemesinden şikayetçi bunu bi idrak etsen sorun kalmayacak.

Daha önce annem emekli memurdu tarzında bi kelime kullandın afedersin ama annen çalışmadan mı maaş aldı ? Bütün yıl yattımı ? Devlet bedavadan mı annene para verdi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri