Arkadaşlar kredi kartı başvurusu yapıcam.Bana kullandığınız avantajlı kredi kartları önerirmisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öğrenciysen 1000 tl kotalı play kart çıkart işini görür
1000 tl kotalı![]()
alışveriş yapma konusunda bir sıkıntısı var mı?
Arkadaşlar ben daha önce hiç kredi kartı kullanmadım.Hep hesap kartı kullandım kullananlarada kullanma dedim.Artık kullanmam gerekiyor.
Genellikle avantajı alışveriş yönünden ne olur.Ben örneğin malzeme alıcam cihaz bunun taksidi faizi v.s avantajları olan bir kart istiyorum
O zaman en iyisi yapı kredi world kart, sanal kart olayında da 3 boyutlu güvenlik var güzel ve güvenilir. Kampanya da bol oluyor taksit konularında falan..
Kredi kartı olaylarında kefil falan sıkıntısı var bu kartlarda var mı arkadaşın az önce gösterdiği bir kart vardı play cart onda kefilsiz yapabilirim o kartı alabilirim
Arkadaşlar her zaman paramız olmuyor birşey istiyorum almak istiyorum.Peşin veremem ama aylık olarak verme imkanım oluyor ve böylece istediğin şeyi alabilirim
tavsiyem kredi kartı kullanmaman... İnsanları batağa sürüklüyor bankalar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.