Kredi Kartı Başvurusu Yapıcam Önerileriniz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kredi kartı başvurusu yapıcam.Bana kullandığınız avantajlı kredi kartları önerirmisiniz

öğrenciysen 1000 tl kotalı play kart çıkart işini görür

Öğrenci olarak başvuracaksan benim zamanında en fazla limiti veren HSBC idi,hala öyle olması lazım.Avantajından bahsedecek olursa ilk ay limiti tüketip ödemeler başladığında hiçbirinin avantajı kalmıyor:D

Arkadaşlar ben daha önce hiç kredi kartı kullanmadım.Hep hesap kartı kullandım kullananlarada kullanma dedim.Artık kullanmam gerekiyor.

Genellikle avantajı alışveriş yönünden ne olur.Ben örneğin malzeme alıcam cihaz bunun taksidi faizi v.s avantajları olan bir kart istiyorum

kredi kartı tavsiye etmiyorum küçük küçük harcama yapıyorsun ay sonu bir bakmışsın bir yıgın borç birikiyor bende var 3 tane borçlarını bitirdim kullanmıyorum sana da tasviye etmem

Alma güzel kardeşim kredi kartı 6 yıldır borcu bitince kapatacam diyom 1.000 tl limiti var hala borcu bitmedi. Çıkartma boş ver.

bende kredi kartı kullanmıyorum,lanet olsun kapitalizme :D

paypal açarsın kredı kartı gerekir,netdne alış veriş hemen yapmak istersin kredi kartı , bence kredi kartı ihtyaçı gidermek için 250-500 limit yeterli

ben birzaat yaşadığım benim gibi çok kişi vardır, kredi kartı ve bankadan kredi çekmiştim...kaç yıl önce bankadan kredi borcum bitti kredi kartın borçu bitmedi wallahi billahi 1500 limit vardı 1000 liradan aşagı düşüremezdim 2 yıl boyunca boyle devam etti..taki kredi kartı kapatıp normal hayatı yaşama karar alınca kurtuldum.

benim tek sıkıntım internetde anlık alışveriş yapmada sıkıntı yaşıyorum ya kredi kartı 250-500 liralık limit veya enparada hesap kartı var oda yurt için her bankaya havale ucreti almadığını ögrendim olursa onu kullanırım..

umarım bi ışık tutabilmişimdir :)

Arkadaşlar ben daha önce hiç kredi kartı kullanmadım.Hep hesap kartı kullandım kullananlarada kullanma dedim.Artık kullanmam gerekiyor.

Genellikle avantajı alışveriş yönünden ne olur.Ben örneğin malzeme alıcam cihaz bunun taksidi faizi v.s avantajları olan bir kart istiyorum

O zaman en iyisi yapı kredi world kart, sanal kart olayında da 3 boyutlu güvenlik var güzel ve güvenilir. Kampanya da bol oluyor taksit konularında falan..

O zaman en iyisi yapı kredi world kart, sanal kart olayında da 3 boyutlu güvenlik var güzel ve güvenilir. Kampanya da bol oluyor taksit konularında falan..

Kredi kartı olaylarında kefil falan sıkıntısı var bu kartlarda var mı arkadaşın az önce gösterdiği bir kart vardı play cart onda kefilsiz yapabilirim o kartı alabilirim

Arkadaşlar her zaman paramız olmuyor birşey istiyorum almak istiyorum.Peşin veremem ama aylık olarak verme imkanım oluyor ve böylece istediğin şeyi alabilirim

hepsi aynı halt,neyin avantajını arıyorsun ki.bankaya değilde kredi kartının üstündeki markaya bakacaksın.büyük olanlarına her yerde taksit var.ilk ay çok güzelde 2.ay hesap kesim tarihi geldi mi ver babam ver.

tavsiyem kredi kartı kullanmaman... İnsanları batağa sürüklüyor bankalar...

Kredi kartı olaylarında kefil falan sıkıntısı var bu kartlarda var mı arkadaşın az önce gösterdiği bir kart vardı play cart onda kefilsiz yapabilirim o kartı alabilirim

Arkadaşlar her zaman paramız olmuyor birşey istiyorum almak istiyorum.Peşin veremem ama aylık olarak verme imkanım oluyor ve böylece istediğin şeyi alabilirim

Kefillik falan yok benim bilgidim ama öğrenciyseniz isteyebilirler geliri olmayanlardan istiyorlar normalde..

tavsiyem kredi kartı kullanmaman... İnsanları batağa sürüklüyor bankalar...

Hocam kredi kartını elektronik eşya almak için kullanıcam.Kredi kartının 3 ayda bir kez kullanırım aylık kotası 1000 liraysa kesinlikle kotayı geçmem lazım olunca kullanırım.

Kredi kartı alma sonu bataktır. Bankamatik kartını al paran oldukca harca ama kredı kartı alma

Mesela bankayla bi is yaptık binpisman oldum .. bireysel emeklilik yaptım 1 yıldır yatırıyorum bugun bireysel emeklilikten vazgecersem 850 lıramın hepsıne ambargo koyacaklar :D

Hesapda 840 lira var kesintiyse 850 lıra :D musteri hizmetine bu paradan vazgeçersem 10 tl yı benden alacak mısınız diye yok bankadan kesilir diyor :D bastım kufuru kapadım telefonu ne oluyosa olsun :D

Son düzenleme:
Dostum kredi kartı alma benim 2 tane vardı 2007den beri borç ödüyordum taki bu aya kadar, nakit çalış cebindeki para ile bilirsin ne yapacağını açılmazsın fazla ama kartta anlamadan açılıyorsun, ben tavsiye etmem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri