kredi kartı limit arttırma ve gelir belgesi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
yapıkrediye gittim sistemde hala öğrenci gözüktüğüm için limit arttırmadılar , yeni kart çıkaralım dedik gelir belgesi istedi sistem o iptal, garantiye gittim kart başvurusu için yarın belli olacakmış bakalim o noalcak , o kadar gelirimiz var beyan edemiyoruz ah gugıl ah bi sigorta yapsaydın bize nolurduki

benim tam tersi :) 7K limitim var, hiç kullanmıyorum kredi kartını, geçen aradım limiti 1K ya düşürtmelerini istedim, halledip sizi arıcaz dediler, hala tık yok :)

bana kredi kartı açalım mı diye sordular hayır dedim açalım açalım diye yalvardılar iyi peki açın ama 600 liralık istiyorum dedim tamam dediler kredi kartı bi geldi 6000 liralık açmışlar aradım kızdım niye 6000 liralık açtınız diye sonra düşürelim mi dediler yok kalsın dedim şimdi iyi ki düşürmemişler diyorum. geçen ay 7200 liraya yükselttiler. bazen işime yarıyor.

enpara kullanıyorsan finansbank kartı kullan. beraber çalıştıkları için daha rahat limit arttırımı yapabilirsin.sürekli giriş çıkışlardan dolayı. ve finansbank çok rahat limit arttırımı yapan bi banka diye biliyorum.

1k tl kredi kartı limitim var 7 sene oldu hala aynı arttırmam gerekiyor fakat gelir belgesi istiyorlar ama benimde tek işim youtube bu adamlar gelir belgesi istediğinde ne götürcem bunlara ? böyle bişey gelen oldu mu başına ? adsense görüntüleri götürsem kabul ederlermi nasıl yapabilirim ?

Kart alırken limitim düzenli olarak arttırılsın diye bir seçenek var büyük ihtimalle burayı işaretlememişsiniz hocam ama banka ile görüşün arttırırlar ödemelerde bir sorun çıkmadıysa.

yapıkredi adios kredi kartım vardı kartı ilk açtırdığımda limit 300 tl'ydi. sonra 750 yaptılar sonrasında 1500 sonrasında 3300 otomatik limit artırımı verirsen kullanımına ve ödemelerine göre kartın limiti sürekli artmakta.

10 yildir calistigim ziraat bankasi bile 500 tl lik kredi karti vermedi bana. Hesabima giren cikan paranin coklugu bile etki etmedi. Bende musteri temsimcime verdim veristirdim. Bana yapacagi tek yontemin 500 tl ye 550 ile 750 tl hesabimdaki paraya bloke koymak olacagini soyledi. Mecburen kabul ettim. Baska turlu kredi karti alamadim yoksa.

Eger hesabinizda para varsa, istediginiz limit kadar bloke koydurup kart alabilirsiniz hocam.

Babam 30 bin tl çekti gelir belgesi filan istemediler sanırım kredi notuna bakıyolar

benim herşeyim yüksek notum motum ne varsa arkadaş ben anlamadım ki olayı , yarın garanti bankası olumsuz derse vay arkadaş diyecem o kadar kazan et yine bi değeri olmasın

sigorta olsaydı kredi kartında daha esnek hareket edebilirdin. sigortanı 1 aylık bi başlatsan aslında sorunun çözülür

Bende 2 kart var 2sini de 3 yıl önce aldım ve 750 lira limitleri vardı biri garanti biri yapı kredi.Garanti 10.500 oldu kendi kendine düzenli limit artıyor ama yapı kredi 1 tl bile artmadı yok gelir belgesi şu evrağı dediler hiç uğraşmadım en güzeli al garantiden bi bonus kart düzenli ödemede 3 ayda bir istersen limit otomatik artıyor hiçbirşeyle uğraşmıyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri