Kredilerle ilgili açtığım kanalım hakkında ne düşünüyorsunuz?

kaplumbağa90

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bireysel krediler, kredi kartları, bankacılık işlemleriyle ilgili bundan 5-6 ay önce videolar çekmiştim. Şimdi o videolardan oluşan bir kanal açtım. Bilgilendirici bir kanal olduğunu düşünüyorum. Abone olarak destek olursanız çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Videoların devamı gelecek.

https://www.youtube.com/user/hesapkurducom

Merhaba arkadaşlar,

Bireysel krediler, kredi kartları, bankacılık işlemleriyle ilgili bundan 5-6 ay önce videolar çekmiştim. Şimdi o videolardan oluşan bir kanal açtım. Bilgilendirici bir kanal olduğunu düşünüyorum. Abone olarak destek olursanız çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Gayet Güzel ve Başarılı Olmuş. Yalnız Dikkatimi Çeken Bir Husus Var. Kanalındaki Videoların Çoğunluğu 3 Ay Öncesine Ait ve 8-10 Tanesi 301'e Takılmış. Herhangi Bir Müdahalen Oldu mu Bunun için? Yoksa Kendiliğinden Oluşan bir Durum mu? ve Ne Zamandır Bu Şekilde?

3 ay önce yüklemiştik ama hiç bir duyuru ya da izletmeye yönelik bir şey yapmadım. Dünden beri insanlara göstermeye başladım. 301'de kaldı şuanda.

etiket az.

videolarda reklam yok.

çoğu video +301 de hile yapılmıs galiba.

etiketler üzerinden bir daha geçebilirim, haklısınız. Peki başka neler yapmam lazım daha çok abone ve izlenme kazanmak için?

etiketler üzerinden bir daha geçebilirim, haklısınız. Peki başka neler yapmam lazım daha çok abone ve izlenme kazanmak için?
video sonlarına camtasia gibi bir programla abone ol butonunu yada sosyal hesaplarınızın linkini paylaşabilir,ayrıca diğer videolardan üç dört tanesinin tanıtım amaçlı reklamını yapabilirsiniz.video sonunda duracak on saniyelik bir ek video güzel görüntü yaratır.

Konuyu kedilerle ilgili açtığım kanalım diye okudum yemin ediyorum hep şu vodafone un kedili reklamları yüzünden :D

Merhaba arkadaşlar,

şahsi düşüncem eğer ingilizcen varsa böyle konuları yttalk'da aç. Ytpara üzerinde son zamanlardaki hadiselere bakıldığında maalesef çekememezlik yüzünden flag, dislike derken bir bakmışsın kanalın, emeğin, hırsın ve en önemlisi şevkin gitmiş.

Fikir cok güzel bence: bu kanal tutar.

Erinmeyip sorulara cevap erirseniz sürekli aboneler havada ucusur. Yurtdisinda yasanlar icin konut kredisini 2 defa izledim gider ayak.

Öyle bir konu secmissinki zengin fakir herkesi ilgilendiriyor finanz isleri.

şahsi düşüncem eğer ingilizcen varsa böyle konuları yttalk'da aç. Ytpara üzerinde son zamanlardaki hadiselere bakıldığında maalesef çekememezlik yüzünden flag, dislike derken bir bakmışsın kanalın, emeğin, hırsın ve en önemlisi şevkin gitmiş.

Teşekkürler abi

1-2 saat sonra yt aramasında bir arama yap başlığını hocam.. ben şimdi videonu göremiyorum açamıyorum da eğer dikkat çekiciyse ve izleniyorsa gözünü kestirmiş bir çakal/çakallar kopyalamış olabilir :D

1-2 saat sonra yt aramasında bir arama yap başlığını hocam.. ben şimdi videonu göremiyorum açamıyorum da eğer dikkat çekiciyse ve izleniyorsa gözünü kestirmiş bir çakal/çakallar kopyalamış olabilir :D

Vallahi böyle şeylerin olabileceğini düşünmeden konuyu açtım ama yanıldım sanırım :)

Videoların resmine baktığında direk ilgi çekiyor.Çok başarılı olmuş.Farklı simaları da oynatırsanız tutar bu kanal. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri