Kripto Para Yasası Hazır! Yakında Meclis'e Gelecek

Ayni vergiler Amerika'da ve Avrupa'da var. Bitcoine vergi getirilmesi destekliyorum çünkü bu varlığını kabul etmektir.

2. Aşama merkez bankaları da bitcoin alacak göreceksiniz.

bağnaz : nedir
bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan

Hükümeti bu konuda destekliyorum.Çin gibi diktatör olup bitcoini yasaklama yapmadı.

Son düzenleme:
Ben tam aksini düşünüyorum,diğer ülkeleri emsal alacaklardır

https://twitter.com/dixitrader/status/1474470326826381319

Önceki açıklamalarında, yatırım olarak değerlendirdiler. Dediğiniz rakam çok ütopik. Kurumlar vergisi bile o kadar değil. Yatırımdan o kadar alamaz. Tutarlılığı yok. Düşünün önceleri mevduattaki stopaj bile %10 du. Resmi hesaplar harici Twitter fenomenlerine bakmayın, ortalığı ağlatmayı severler, klasik twitter işte. Resmi gazetedeki önceki açıklamalara bakarsanız…

Devlet kriptodan zarar edenlerin zararlarınıda karşılayacaksa neden vergi almasın tabiki alsın.
İnsanlar en yüksekte Btc alıp zararda olup çıksada satsam diye bekleyecek devlet satınca kar'a geçtin vergini ver diyecek.
:D :D :D
Belki 1 sene orda zarar yazacak 1 günde kar yaptın vergini ver diyecekler.
Biz bunları yazınca suçlu oluyoruz.
Baştaki tiplerin Tük halkı adına yararlı bir icraatı yokki, bunuda iyi bir icraat olarak pazarlıyorlar.

İktidar Btc'yi tanısa ne tanımasa ne, herkes yerli-yabancı piyasalardan Kripto alım satım yapıp bankaya parasını çekebiliyor mu, çekiyor.
İktidar kriptoyu tanısa bana ne faydası var.
Kendi VERGİ ALIP, o vergileri çatır çatır yiyor.
:cool:
Yeni vergi türü icat edip duruyorlar işte, kar yapanlar bunlara haracını ödeyecek bu kadar basit.

ABD, Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya, İsrail ve Japonya’da

Bitcoinden vergi alan ülkeler. Türkiye de vergi alırsa kronik muhalefet : ülke elden gitti,bu iktidar haraç alıyor laiklik elden gidiyor hahaha

Tanrı bizi sağın da solunda çomarından korusun.

Türkiye'den kripto para piyasasına ilk ceza! Binance'e 8 milyon lira...

Türkiye kripto para borsaları için alınan karaları açıklamasına rağmen uyulmadığını tespit ettiği anda ilk cezasını kesti. Yapılan yükümlülük denetiminde tespit edilen ihlallere ilişkin kripto para borsası Binance'e en üst limit olan 8 milyon lira idari para cezası kesildi.

MASAK tarafından Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında yapılan yükümlülük denetiminde tespit edilen ihlallere ilişkin Binance'e en üst limit olan 8 milyon lira idari para cezası kesilmesi kararlaştırıldı..

Buna göre, kripto varlık hizmet sağlayıcılarının tabi oldukları yükümlülükler, müşterinin tanınması, şüpheli işlem bildirimi, bilgi ve belge verme, devamlı bilgi verme ile muhafaza ve ibraz olarak belirlenmişti.

https://www.ahaber.com.tr/ekonomi/2...sina-ilk-ceza-binancee-8-milyon-lira?paging=5

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bu iktidarın YALAKA takımı halktaki MAKARNACI tipler, bunların her yaptığını HALK için yaptığını söyleyerek olayları meşrulaştırmaya çalışıyor.
Dediğim gibi bunların halk için ve halk adına hiçbirşey yaptığı yok.

Adamlar ÜLKENİN %50'SİNDEN bir şekilde VERGİ alarak kendi %50'lik MAKARNACILARINA SOSYAL yardım adı altında dağıtıyor.

Binance'ye ilk ceza kesilmiş bu bağlamda, sendeki tüm kullanıcı bilgilerini DEVLETE VER yoksa cezalar artarak devam eder diyorlar.
İnşallah binance'de kapatıp gitmez dükkanı, yoksa Türk kriptocu sitelerine mahkum edecekler kullanıcıları.

Binance mecbur ödeyecek. yabancı borsanın Trdeki şirketini denetleyecekler ki denetliyorlarda mesela binance Türkiye şirketine ceza da kesildi. Ezik psikolojisinde olanlar hazmedemiyor nasıl ABD yerli yabancı her şirketi denetleyebiliyorsa dinolar üzgünüm Türkiye de denetleyebilecek.

https://youtu.be/hlKnGLkWIZo hahaha

yabancı borsalar ya paypal gibi çekip gider yada datalarını paylaşır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri