D
daralll
Guest
quiz e bağlı kanal.adsense olsaydı düşünülürdü de partner olunca belki kazanç olarak geri döner adamaabi direk sahte tık yapalım 2 güne hesap pert olsunnasıl olur
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quiz e bağlı kanal.adsense olsaydı düşünülürdü de partner olunca belki kazanç olarak geri döner adamaabi direk sahte tık yapalım 2 güne hesap pert olsunnasıl olur
![]()
quiz e bağlı kanal.adsense olsaydı düşünülürdü de partner olunca belki kazanç olarak geri döner adama![]()
Şuraya yanlışlıkla bi masumun kanalı eklenseydi maks 12 saat uçardı ama bu adamınki bırak uçmayı daha da güçleniyor..Bilenler utanmasın her zaman yaptığını yapacaklar kaç kanalımız gitti nerde bu adamlar sizin için küçük bi iş onca kategori temizleyen sahte telifciler 'come here'![]()
https://www.facebook.com/sametgurrr?fref=ufi
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] facebook unu açmış çakal
Açsa ne olur kiyoutube'de ki videolarıda silmişti. Ama kaldığı yerden devam ediyor ve hala (AYAKTA)
Durumu life'a bildirdim. Kanali oraya bagliydi sanirim, bisey yapabilirler mi sordum. Yapabilirlerse yaparlar ama kanal kapansa ne degisecek? Farkli kanalla yine devam edecek. Onemli olan o domain hakkinda islem yapilmasi. Bunuda ancak surec filmciligin kendisi yapabilir. Turkiye'de olsam ilgilenirdimde dunyanin obur ucundan surec filmcilikle iletisim kuramam malesef. Turkiye'de olan birilerinin, hatta bi cok kisinin bu konuda surekli sikayetci olmasi lazimki adamlar biseyler yapsin.
Durumu life'a bildirdim. Kanali oraya bagliydi sanirim, bisey yapabilirler mi sordum. Yapabilirlerse yaparlar ama kanal kapansa ne degisecek? Farkli kanalla yine devam edecek. Onemli olan o domain hakkinda islem yapilmasi. Bunuda ancak surec filmciligin kendisi yapabilir. Turkiye'de olsam ilgilenirdimde dunyanin obur ucundan surec filmcilikle iletisim kuramam malesef. Turkiye'de olan birilerinin, hatta bi cok kisinin bu konuda surekli sikayetci olmasi lazimki adamlar biseyler yapsin.
ca-host-pub-6082583169044303 bu adamın adsense kimlik numarası yazılmış daha önceki sayfalarda nereye baksam türk dizi kanalları bu adamın baya da kazanıyor ş... rakiplerini yine sahte telifle geçiyor anlaşılan..
6082583169044303
Adsense kimlik numarası bu ..
beyler baktığım kanalın adı şu an konuyu incelyen adamın adıyla aynı ve onaysız kullanıcı![]()
Etid...
O kanal benim kardeşim sıkıntı yok merak etme. Ama o isimdeki kullanıcı adı benim değil
Hocam resmi kaldırdım istersen sende alıntıyı düzelt yanlış olmasın.. Kusura bakma..
beyler baktığım kanalın adı şu an konuyu incelyen adamın adıyla aynı ve onaysız kullanıcı
---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------
Burda öyle paylaşmışlar diye adsense zannettim [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION]
[MENTION=12529]SameT[/MENTION]
ben yetişemedim alıntılara editlemişsiniz. Mevzuyu anlamadım?
Kanalın adsenseye bağlı olduğunu sandım ama partnerlerde de adsense kimlik numaras gibi numara varmış
Mühim bi konu değildi hocamArkadaş yanlışlıkla benim kanalı ifşa etti. Bizde editledik
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.