Kundakci E-Book

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kkundakci

Yasaklanmış
Selamlar arkadaşlar,

Bilirsiniz gerekli yerlerde konuşur, bildiğim konularda fikirlerimi paylaşırım.Öğrencilik durumumdan dolayı E-Book yazma kararı aldım.Konularımın akıcı olduğunu ve yardımcı olduğunu umarım biliyosunuzdur. İçerisinde TBM'si yüksek kelimelerden, hangi kanalı açacağınıza kadar hepsi bulunmakta. Kısacası bulunmaz bir hint kumaşı.Tabi ki bahsettiğim fiyatın yarısını bağış yapacağım. Bunu bilmenizi isterim. Bu bağışlar sırası ile;

- Zihinsel Engelliler Vakfı
- Görme Engelliler Vakfı
- İşitme Engelliler Vakfı

Yazacağım E-Book fiyatı 10 Tl'dir. Bu fiyatta herhangi bir şekilde değişim olmayacaktır. Belirttiğim gibi alan her arkadaşımın ismini yazacağım. Ve ne kadar bağıta yapıldığı ortada olacaktır. Toplanan para aylık olarak 3 e bölünecek ve vakıflara bağış yapılacaktır.

YÖNETİM SATIŞINA ONAY VERDİĞİ ANDAN İTİBAREN SATIŞLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR.

Kitabın referansı olmayacaktır. İstenildiği takdirde site yöneticilerine sunulucaktır.
Kitabı almak isteyen arkadaşlarım konu altına mesaj yazabilir. PM olarak geri dönüş yapabilir. Kitap bu akşam yayında olacaktır. Hepinize şimdiden teşekkürler.

ÖDEME TÜRÜ : ZİRAAT, NESİNE, MİSLİ

Referans olmayacaktır ibaresini gördüm ancak istenirse referans için buradayım.Hayırlı satışlar.Kolay gelsin.

hayırlı bir çalışma olması temennisi ile....

Fiyatın satışının yarısını kendinize alacaksanız referans amacıyla yöneticilerimizden Gurkan nickli arkadaşın referans olarak incelemesinde fayda var.Tamamını bağış yapacaksanız bir önemi yok.Bağış yaptıktan sonra makbuzu paylaşırsanız daha sonraki zamanlarda alacak arkadaşlar için çok sağlam bir referans olur.

Fiyatın satışının yarısını kendinize alacaksanız referans amacıyla yöneticilerimizden Gurkan nickli arkadaşın referans olarak incelemesinde fayda var.Tamamını bağış yapacaksanız bir önemi yok.Bağış yaptıktan sonra makbuzu paylaşırsanız daha sonraki zamanlarda alacak arkadaşlar için çok sağlam bir referans olur.

Tabiki. Özellikle aşağıda belirttim. Yöneticiler isterse iletirim diyerekten. Kitabı satışını yapmadan önce yönetim olurunu vermeden hayatta böyle bir şey yapmam.

Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Sizin de hayrınızı kabul etsin Allah (c.c) inşallah. Kitabı incelemek isterim, uygunluğu hakkında veya kitap hakkında görüş bildiririm mutlaka.

Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Sizin de hayrınızı kabul etsin Allah (c.c) inşallah. Kitabı incelemek isterim, uygunluğu hakkında veya kitap hakkında görüş bildiririm mutlaka.

Teşekkürler hocam. Bu akşam İstanbul için iftar vakti dedikten sonra kitabımda bitmiş olur. İftarımı yapar, kitabı yönetime sunarım. Orada geçen olumsuz bir durum dahi olsa kitabın satışını yapmayacağımı belirtmek isterim. Saygılarımla

Selamlar,

Referans olmayacağını belirtmiştim. Yönetimimizden 3 kişi kitabın bitişini beklemektedir. Kendileri bu konuda sağlam referans olacaklardır.

Saygılarımla.

güzel bir düşünce.

Bizim milletimizin okuma alışkanlığı olmadığı için (buna bende dahil) yakında video anlatım çıkaracam inş... Kazancımın hepsini bağış karşılığı paylaşacağım. Bir nevi youtubeden kazandığımızın zekatını vermiş olalım.

Allah tüm sevaplarınızı kabul etsin arkadaşlar...

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve [MENTION=1955]Gurkan~[/MENTION] inceledikten sonra onay verirse alırım kitabı.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve [MENTION=1955]Gurkan~[/MENTION] inceledikten sonra onay verirse alırım kitabı.

İncelesinler hocam. İnceleyeceklerde. Herhangi bir sorun çıktığında satmayacağımıda belirttim.

---------- Mesaj saat 15:58:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:51:25 civarında gönderildi. ----------

Kitabımız tamamlanmıştır. Yönetime sunulduktan sonra, satış izni çıktığı takdirde satılacaktır.

Saygılarımla

Gercekden guzel bir dusunce tebri kediyorum.Bizimde forum olarak bir calismamiz olacak ama henuz baslatmadik ne zaman yapacagimiza karar veremedik insallah bizde yapacagiz.
Kitabini mumkunse banada gonder bi inceliyeyim.Odeme yapacagim adreside yolla ilk satis benden gelsin hem bizimde corbada bi tuzumuz olsun.

Gercekden guzel bir dusunce tebri kediyorum.Bizimde forum olarak bir calismamiz olacak ama henuz baslatmadik ne zaman yapacagimiza karar veremedik insallah bizde yapacagiz.
Kitabini mumkunse banada gonder bi inceliyeyim.Odeme yapacagim adreside yolla ilk satis benden gelsin hem bizimde corbada bi tuzumuz olsun.

Selamlar Serkan abi, Yönetimin mail adresini pm olarak atarsan sizlere gönderebilirim.

Saygılarımla

[email protected] mail atabilirsiniz kitabı. Aslında bu tür düşünceler beni mutlu ediyor, Ancak toplu olarak herkesin 5-10 TL vererek, bağış yapması taraftarıyım.

Demem odur ki, düşünceniz güzel, Ancak, belli bir şey karşılığı değilde, keşke toplu olarak herkes 5-10 TL verse bu tür şeyleri yapsak. Daha iyi olur..

Onun dışında, E-book'unuzu inceleyelim. Serkan abi olur, ben olurum. Farketmez. Adresimi yukarıda yazdım. YTPara.com olarak yakında ÜCRETSİZ olarak e-kitap çıkarabileceğimiz düşüncesi dün ortaya atıldı. Bu proje kapsamında, gönlünden ne koparsa kişilerin bu kitabımızı satın alması BAĞIŞ'lara da katkı olacaktır.

Düşünceniz için tebrik ederim. E-book yazarlığı zordur. Heleki Bilgi'yi karşı tarafa aktarmak, gerçekten zordur. Ne kadar çok bilirseniz bilin, anlatması zordur...

Vakıflara yardım konusunda pek yakında benimde bir çalışmam olacak. Son E-book'umuzu çıkarmıştık. Ancak, ilerleyen günlerde böyle bir düşünceyle E-book çıkaracak olursam, E-book'u Ücretsiz olarak dağıtacağım. Lakin, kitabı satın alacak kişilerin, VAKIFLARIN banka hesabına 5-10 TL atmasını isteyeceğim...

İyi forumlar dilerim. - Gürkan BEDEL

[email protected] mail atabilirsiniz kitabı. Aslında bu tür düşünceler beni mutlu ediyor, Ancak toplu olarak herkesin 5-10 TL vererek, bağış yapması taraftarıyım.

Demem odur ki, düşünceniz güzel, Ancak, belli bir şey karşılığı değilde, keşke toplu olarak herkes 5-10 TL verse bu tür şeyleri yapsak. Daha iyi olur..

Onun dışında, E-book'unuzu inceleyelim. Serkan abi olur, ben olurum. Farketmez. Adresimi yukarıda yazdım. YTPara.com olarak yakında ÜCRETSİZ olarak e-kitap çıkarabileceğimiz düşüncesi dün ortaya atıldı. Bu proje kapsamında, gönlünden ne koparsa kişilerin bu kitabımızı satın alması BAĞIŞ'lara da katkı olacaktır.

Düşünceniz için tebrik ederim. E-book yazarlığı zordur. Heleki Bilgi'yi karşı tarafa aktarmak, gerçekten zordur. Ne kadar çok bilirseniz bilin, anlatması zordur...

Vakıflara yardım konusunda pek yakında benimde bir çalışmam olacak. Son E-book'umuzu çıkarmıştık. Ancak, ilerleyen günlerde böyle bir düşünceyle E-book çıkaracak olursam, E-book'u Ücretsiz olarak dağıtacağım. Lakin, kitabı satın alacak kişilerin, VAKIFLARIN banka hesabına 5-10 TL atmasını isteyeceğim...

İyi forumlar dilerim. - Gürkan BEDEL

Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. Benim burdan bir kar etme amacım yok. Sadece bu dönemdemde biraz sıkıştım. E bollukta istemiyorum. Sagolsun youtubede yetiyor. Hani ramazan ayı sevap ayı, dedimki 10 tl olsun. Beğenmezseniz vallahi satmıyacağım. Amacım bu yani.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri