Kurtlar Vadisi İstiklal Marşı

  • Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
İstiklal Marşı bu şekilde okunmaz! Zeki Üngör bestesiyle okunur herzaman.
 
Birşeyi kurcalamasalar şaşarım.
İlla herşeyin değişebileceğini gösterecekler, bi nabız yoklayacaklar.
 
Dizi vs. izlemiyorum fakat gayet güzel olmuş. Tebrik ederim.

---------- Spam Engelliyici 07:55 ---------- Önceki Mesaj 07:54 ----------

soytarı dizisidir bence bu... Nabza göre ülkeye şerbet veriyor ve duygular üzerinden prim sağlıyor!

Hızınızı alamayıp iyice aşmışsınız. Diziyi izleyen kesime soytarı demeniz hiç olmamış. Siz biraz dinlenin.
 
hem beğenmeyip hem izleyen ergenlerin olduğu bi ülkede yaşıyoruz. normal böyle şeyler.

ergenlikle alakası yok,bende begenmiyorum ve izliyorum.arka sokaklar ve kurtlar vadisinin her bölümünü izledim,izlerim.arka sokakları gülmek için izliyorum,kurtlar vadisini yine gülmek ve ekstra olarakda (belki garip gelicek bazı arkadaşlara ama :) ) bol bol küfretmek,rahatlamak için izliyorum.
 
Dizi vs. izlemiyorum fakat gayet güzel olmuş. Tebrik ederim.

---------- Spam Engelliyici 07:55 ---------- Önceki Mesaj 07:54 ----------



Hızınızı alamayıp iyice aşmışsınız. Diziyi izleyen kesime soytarı demeniz hiç olmamış. Siz biraz dinlenin.

O yorumu beğenenlerde aynı fikirde değiller midir sizce ? Bence onlarda dinlensin biraz :D
 
Güzel olmuş. Bu ağzıyla roket tutan polatı sevdiğim anlamına gelmez.:) 3 kere dinledim..
 
Zamanında birileri denemişti. Bunlarda ilgi çekmek için her bir b..........ku yiyorlar.

Bencede hiç güzel olmamış. İstiklal marşımıza yakışmıcak bir davranış. :mad:
 
Bilgi için teşekkür ederim.

Konuya yazdığım mesaj halen geçerli. Kimse İstiklal Marşı'nı kendi amaç ve gayesi doğrultusunda, halkın duyguları ile oynayarak daha da fazla para kazanma gayesi ile bu şekilde değiştirerek okuyamaz.

Mevzu bahis videoda geçen versiyonu 2012 yılına ait. Siz bu versiyonunu beğendiniz, bi başkası zamanında Hadise'nin yorumladığı versiyonu beğenebilir.

Bana sorarsanız da hafif aksak ritmli Rock riffleri ile söylenmesi taraftarıyım.

Yani gördüğünüz gibi, ortak milli bi değer olan bu tür konuların kafalara göre değiştirilmesi, yorumlanması doğru değil. Anonim bi beste değil ki bu herkes istediği gibi arenje edip, her defasında farklı bi yorum katarak kafasına göre söylesin?

Böyle olursa bunun önüne geçemezsiniz.

İstiklal Marşı'nın sözleri ve bestesi bellidir; bugüne kadar nasıl söylenilmişse yine aynı şekilde okunmalı ve söylenmelidir.

İyi güzel söylüyorsunda ilk iki kıta haricinde bestelenmiş kısmı yok. İki kıtadan sonrasını şiir olarak okuduk hep. Birileri farklı sapkın amaçlar haricinde bence ilk kıta hariç kalan kısımları besteleyebilir.

Son günlerdeki ülkenin durumunuda düşününce yerinde olmuş gibi geldi bana. Hee beğendin mi dersen ben beğenmedim.

Not: ilk kıta harici bestelenmiş kısmı yok dedim ama bir kaç deneme var. Pek duyulmayan ve tutulmayan.
 
Sabah akşam öpüşme sahneleri ile kandırılacağıma bu diziyi izlerim daha iyi,bu diziyi daha fazla para kazanmak için yapabilirler,ne kadar kazanırlarsa o kadar iyi belki ilerde daha güzelini yaparlar.
 
iyi de zaten okudukları dörtlükler bestelenmiş değil. Askeri marş haline getirip okumuşlar.

Böyle boş şeylerle uğraşmaktansa İstiklal Marşı'mızın temelini, ne demek istediğini iyi anlamamız ve kavramamız lazım. Ki bugünlerde çok büyük ihtiyaç duyuyoruz.

*Daha önce Kurtlar Vadisi'nin tek bir bölümünü dahi izlemedim.
 
önemli olan necati şaşmazın burda verdiği mesajdır mesajı alanlar aldı önemli olanda buydu. İstiklal Marşımızın her kıtası değerli ve hassastır.
 
bi o kaldı el atmadıkları kusura bakmayında g.zekalılık bu.
istiklal marşının okunuşu okulda-stadda okunduğu gibidir ve o duyguyu o ritim vermektedir. böyle slow şarkı şeklinde olan bize uygun değildir.

http://www.youtube.com/watch?v=B0vcACQ4L8k
 
Son düzenleme:
İstiklal marşının nasıl okundugu onemlı degıldır, onemlı olan okunmasıdır.
Ayrıca istiklal marşı size okullarda ezberlettikleri gibi okunmak zorunda değildir. Ki bizim okulda istiklal marşı bir çok şekilde okunurdu.
 
Altı üstü bi dizi herşeyi abarttığınız gibi bunuda abartın herşeyimiz tam zaten istiklal marşının nasıl okunduğunu tartışalım.

Yok ben dizilerde olanları gerçek sayarım diyorsanız öpüşmeli sevişmeli dizilere bakın sabah akşam oynuyolar çocuklar izliyo ayıp değil mi bizim gelenek göreneklerimizde var mı böyle şeyler.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri