Kutsal Dolar Işığı Artık Takla Atsak Sürekli Yanmıyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Alex

Kayıtlı Üye
Bu ışığın sorun yaratması demek youtube kazanç kapımız tehlikede demek.

O ışık herşeyimiz yakamazsak tüm çalışmalarımızın ne önemi kalır ki?

Dün geceden beri artık ışığın yanması iyice zorlaştı, çok fazla zaman ve enerji alıyor, tam yaktık derken video içi bir düzenleme yapıldığında yine sönüyor.

Dolar beyazının yanması son 1-2 gündür analitik bir algoritmadan çıktı ve şansa yanar veya yanmaz oldu.

Bu sorunu nasıl aşacağız bilmiyorum, umarım sürekli bir sorun değildir.

Youtube da son 2-3 gündür çeşitli aksaklıklar var, örneğin bugünkü videoları ara diyorum geçen senekileri arıyor gibi.

Umarım umut ışığımız dolar beyazının yanma sisteminin değişmesi geçici bir sorundur.

Şayet Kutsal Dolar Işığı yanmazsa hepimize geçmiş olsun demektir, saygılar.

Geçici bir aksaklık gibi duruyor ama ne olursa olsun sinir bozucu bir durum. Şu an video eklemiyorum çünkü 10 tane eklemişsen bir tanesinde ancak ışığı yakabiliyorum...

Geçici bir aksaklık gibi duruyor ama ne olursa olsun sinir bozucu bir durum. Şu an video eklemiyorum çünkü 10 tane eklemişsen bir tanesinde ancak ışığı yakabiliyorum...

aynen ben de an itibariyle video yatırımı yapmayı durdurmuş durumdayım kara kara düşünmekten başka çaremiz yok şuan sanırım

bende ışık yanmayı bırak parlıyor :D ben hiç yaşamadım arkadaşın dediğini ilginç

bende ışık yanmayı bırak parlıyor :D ben hiç yaşamadım arkadaşın dediğini ilginç

Dün geceden beri iyice sistemi kaydı dolar ışığının

dün geceden beri video yüklediniz mi? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

Dün geceden beri iyice sistemi kaydı dolar ışığının

dün geceden beri video yüklediniz mi? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

5 saattir video atıyorum yanmayan videolara giriyorum para kapatıp geri açıyorum düzeliyor düzelmeyenlerede etiket başlık vs alayı değiştiriyorum.

Şuan aktif videolara etiket eklerseniz yine kapanıyor haberiniz olsun. Az önce dandik bir videoda denedim.

5 saattir video atıyorum yanmayan videolara giriyorum para kapatıp geri açıyorum düzeliyor düzelmeyenlerede etiket başlık vs alayı değiştiriyorum.

Dolar ışığı düzeldiği zaman, yandığı zaman videoya 1 etiket ekle kaydet yine sönüyor ışık. yani ışık yandıktan sonra videoda herhangi bir düzenleme yapınca ışık yine sönüyor

videoyu isim değiştirip ışıgı yaktıktan sonra tekrar isim degiştirince inceleniyor yazısı geliyor dikkat!

Bu sorun büyük bir sorun umarım eski haline döner bu şekilde video yüklememiz mümkün görünmüyor

Bu sorun büyük bir sorun umarım eski haline döner bu şekilde video yüklememiz mümkün görünmüyor

Az önce 10 tane video attım tık yok 1 tanesi bile yanmadı bilinen tüm yöntemler denenmistir hatta öleki bu sorun yenı yontemler bile ürettirdi bana :D
Yine yanmıyor

Az önce 10 tane video attım tık yok 1 tanesi bile yanmadı bilinen tüm yöntemler denenmistir hatta öleki bu sorun yenı yontemler bile ürettirdi bana :D
Yine yanmıyor

aynen ben de yeni yöntemler arayışına girdim, saçma sapan şeyler yapıyorum belki yeni bir taktik bulurum diye : )

sorun çok büyük. kazançlar tehlikede... :( yeni kanala geçişin sancılarıdır umarım. böyle kalırsa yandığımzıın resmidir.

yine mi aynı dert off bu sefer hiç yanmayacak gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri