lanet olsun !

Bi hesaplaması vardı bunun nekadar eksik çıkması gerektiğine dair. Normal diye biliyorum. Mesela benim 8 gm olan flashdisk 7,20 gb
1Tb taşınabilir disk 930 gb gözüküyor.

onun yerine gitseydin de aypon ayped mini alsaydın :D

Sabit Diskimin Kapasitesi Neden Üzerinde Yazdığından Az Görünüyor? enpedi-Anasayfa

B-iU-ZzIAAAO_5m.jpg

ah kardeşim ah sen benim derdimi bi bilsen ben ps3 e oyun atıcam ondan dolayı winrar olmaması lazım diye biliyorum klasörü algılıyor :(

PS3 hard diskine direk kopyalasana hocam. FTP ile oyunlari direk ps3 internale yollayabilirsin... Bilmiyorsan internetten arat, ben WinSCP programi ile yapiyordum eskiden ama diger FTP programlari da isini gorur buyuk ihtimalle...

Edit: Baska bir yontem ise (emin degilim) klasor icinde buyuk dosya varsa 1-2 gb falan, onu kopyalama usb ve boyut 13-14 gb a duser. O oyunu komple ps3 internalee kopyala... Daha sonra usb den oyunu sil ve USB ye kopyalamadigin dosya(lari) biraz once ps3 internale kopyaladigin oyunu bul ve dogru klasorun icine kopyala... Iki islemle tamamlarsin sanirim. Uzun zamandir ps3 u orjinale cevirdigim icin kullanmadim ama Multiman falan yapiyordu bu kopyalama isini...

Son düzenleme:
bişi sorcam ben şimdi bimden usbyi aldım geriverip paramı alabilirmiyim açmadan ?

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

yani bimden aldım şimdi bu 32gblık usbyi geri versem paramı verirlermi

:D bana biri bimden aldığım şeyi açmadım geri versem alırlarmı diye sorduğum sorunun cevabını verebilirmi acep :D fişi var paramı geri alcam

Söz konusu olan sürücüye sağ tıklama ile özelliklere baktığınızda byte kısmının neredeyse tam olduğunu görürsünüz.
Lakin yaptıkları pazarlama stratejisi tamamen yanlış, kutu ve ambalaj üzerinde kaç byte olduğu yazmıyor, bunun yerine GB olarak belirtilmiş. Üzerinde kaç GB yazıyorsa ona eşdeğer byte olmalı bence, yoksa maldan çalmak gibi oluyor çünkü :)
Bu nedenle ben FlashDisk alırken her zaman benim ihtiyacımın olanının bir üst modelini alırım :D
Fazlası göz çıkarmaz misali...

Lanet olsun...
https://www.youtube.com/watch?v=KhkLpOzCwIA

Son düzenleme:
Diski akşam dam hafif tuzlu suya yatır sabaha kapasitesinin x 2 olduğunu göreceksin.

Yeni mi öğrendin tüm depolamalar bu şekilde olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri