Laptop onerilerinizi alayim

malesef hocam veremiyorum o kadar. 2000 bile gereksiz geliyordu gözüme.
benim verdiğim linktekinin de işlemci olarak çok iyi. Ekran kartı da 128 bit her ne kadar gtx serisi kadar olmasa da iyi sayılabilecek bi fiyatta. Aynı özelliklerde ki asusa 2100 verecektim nerdeyse

dediğim gibi bütçen ona yeterse onu al derim. fazla işlemciye takılma ekran kartı ve rpm hızı işlemci farkını kapatır. ayrıca i5 ile i7 arasında bana kalırsa pek fark yok gibi geliyor.

dediğim gibi bütçen ona yeterse onu al derim. fazla işlemciye takılma ekran kartı ve rpm hızı işlemci farkını kapatır. ayrıca i5 ile i7 arasında bana kalırsa pek fark yok gibi geliyor.

bütçe olarak o kadar ayırmadım hocam. planlarım içinde laptop yoktu aniden ortaya çıktı.

bu iş görmez mi peki alsam ?

bütçe olarak o kadar ayırmadım hocam. planlarım içinde laptop yoktu aniden ortaya çıktı.

bu iş görmez mi peki alsam ?

iş görmez değil görür tabiki bu kullanım amacına bağlı. mesela sürekli video kesme biçme vs. ile uğraşıyorsan ssd li laptop yada benim verdiğim linkteki gibi 7200 rpm li laptop almanı öneririm.
yada ben ultra ayarlarda son çıkan oyunları oynamak istiyorum dersen yine dediğim laptop.
ama pek fazla oyun bağımlısı değilsen sony vegas fazla işin yoksa iş görür tabi ki.

iş görmez değil görür tabiki bu kullanım amacına bağlı. mesela sürekli video kesme biçme vs. ile uğraşıyorsan ssd li laptop yada benim verdiğim linkteki gibi 7200 rpm li laptop almanı öneririm.
yada ben ultra ayarlarda son çıkan oyunları oynamak istiyorum dersen yine dediğim laptop.
ama pek fazla oyun bağımlısı değilsen sony vegas fazla işin yoksa iş görür tabi ki.

hocam ben sony vegası avcumun içi gibi bilirim ve bunu benim eski emektarda öğrendim. Bunda hayli hayli istediğimi yaparım gibime geliyor. Ayrıca ssd alıp sonradan takacam makinaya zaten.
Oyun olarak ta en son seviyede oynamasam da olur ki pek oyunla aram yok. Arada açarım 2-3 bölüm geçer kapatırım o kadar oyun ne olursa olsun :)

hocam ben sony vegası avcumun içi gibi bilirim ve bunu benim eski emektarda öğrendim. Bunda hayli hayli istediğimi yaparım gibime geliyor. Ayrıca ssd alıp sonradan takacam makinaya zaten.
Oyun olarak ta en son seviyede oynamasam da olur ki pek oyunla aram yok. Arada açarım 2-3 bölüm geçer kapatırım o kadar oyun ne olursa olsun :)

o zaman bu fiyata alacağın en iyi pclerden birisi hem indirimde. bize de hayırlı olsun demek düşer :D

beyler MSI GE60 20E-295XTR aldım canavar gibi valla. Şu an win7 kurdum idareten win8 indiriyorum orijinal kuracam :)

Arkadaşlar banada şöyle bi 4bin TL yi geçmeyecek bir laptop önerebilir misiniz? Öyle yüksek mblı oyun falan oynamam.Benim için hız önemli.Birde lütfen macbook alın demeyin.
Şöyle güzel beni 6 7 yıl idare edecek bi laptop önerisi yaparsanız çok sevinirim.

o kadar paraya farklı marka üst model alabilirsiniz hocam. oyun için istiyorsanız ekran kartı gtx serisi olsun mutlaka
valla hocam hem oyun içi hem video dönüştürme için videolara logo basıyorum sürekli 3 4 saatimi alıyor siz gezerken aklınızda takılan bir model kaldımı bu fiyatlara

Konuyu sabitleyip bu başlıkta bilgisayar öneri ve isteklerinizi paylaşabilirsiniz mi desek ki :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri