Laptop onerilerinizi alayim

Bana kalırsa laptoba 1500 -2000 tl para verme derim. 300 -500 tl lik çift çekirdekli bir makine internet işini rahatlıkla görür .. sahibinden.com dan güvenebildiğin birisinden alabilirsin. Ama bende para çok sen karışma dersen o ayrı mesele =)

Bana kalırsa laptoba 1500 -2000 tl para verme derim. 300 -500 tl lik çift çekirdekli bir makine internet işini rahatlıkla görür .. sahibinden.com dan güvenebildiğin birisinden alabilirsin. Ama bende para çok sen karışma dersen o ayrı mesele =)

hocam ilgim çok fazla bu tarz elektronik eşyalara.
hem ihtiyacım var zaten çok parayla alakalı olsa düşünmeden monster, msi falan alırım :)

bizim bi arkadaşın daha düşük ekran kartı modeliyle en yüksek seviyede oynadım hocam kasmadı hiç bunda nasıl olacak ki öyle :)

imkansız.. asus gtx660 ile bile very high'da zor oynadım crysis 3'ü. 50-60 fps falan geliyordu yeter zaten. 50 fpsden düşük oynamayın tavsiyem.

öneriler için teşekkürler arkadaşlar. inceliyorum hepsini.
ram en az 8 ekran kartı en az 2 olacak şekilde arıyorum. İşlemci olarak i5-i7 arasında kararsızım önerileriniz hangi yönde olur acaba ?

gönlümde yatan aslan bu ama bu kadar para veremem bu aralar :)

bende msı aldım 6 y felln oldu daha almadıysan ve peşin paran varsa freedos olarak ucuza ge60/7o ayarlayabiliriz sanki
ben ge70 onc aldım bin 700 e şmdi olmuş 4 bin

---------- Mesaj saat 04:15:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:14:02 civarında gönderildi. ----------

MSI G Series GE60 0ND-459XTR Notebook En Ucuz Fiyat

bu nasıl peki hocam ?
gtx serisinden ekran kartı

iyi ki asus almamışım ge70 kullanıyorum :) tavsiye ;)

bende msı aldım 6 y felln oldu daha almadıysan ve peşin paran varsa freedos olarak ucuza ge60/7o ayarlayabiliriz sanki
ben ge70 onc aldım bin 700 e şmdi olmuş 4 bin

---------- Mesaj saat 04:15:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:14:02 civarında gönderildi. ----------

iyi ki asus almamışım ge70 kullanıyorum :) tavsiye ;)

ge70 1700 den 4000 e nasıl fırlayabilir ya.
neyin zammı o. hay öyle zama ben :D

Casper kullanıyorum. Casper'dan uzak dur arkadaşım. Benim kullandığım modelde acayip derecede kalitesiz malzeme kullanmışlar. Çevremdeki casper kullanıcılarında aynı türde şikayetleri var.

hocam aliexpress den al ya :D
önerilere baktım 2000 tl diyo :D :D
2000 tl ben ona verirsem karnım ağırır :D

hocam bu fiyata laptoplarda yüksek kalite ekran kartı bulamazsın. sebebi ise çok yer kaplıyor olması. bence git bir masaüstü topla, 2k tl ye 8gb ram, asus gtx 660, i5 4570 3.2 ghz falan aldım ben. (tabi bunların toplamı 1200-1300 arası, pc'nin diğer bileşenleriyle 2k oldu fiyat)

Masaustuyle isim yok. Ogrenciyim, sehir sehir masaustu gezer mi :)

----------------------------------
Bu mesaj telefondan gönderilmiştir.

msi al der geçerim. böyle istikrarlı marka görmedim. evde 8 yıllık laptop var.
3 sene önce yaklaşık olarak 2 yıl boyunca, yeri geldiğinde 1 hafta kapatmadığım olmuştu laptopu ( o zamanlar knight oynardık.) fanı bozuk olduğu halde bana mısın demedi laptop, sıcaklığından dolayı elimi kasanın üstünde tutamazdım sen düşün gerisini. ulan bu kadar kaliteli ürün mü yapılır.

msi al der geçerim. böyle istikrarlı marka görmedim. evde 8 yıllık laptop var.
3 sene önce yaklaşık olarak 2 yıl boyunca, yeri geldiğinde 1 hafta kapatmadığım olmuştu laptopu ( o zamanlar knight oynardık.) fanı bozuk olduğu halde bana mısın demedi laptop, sıcaklığından dolayı elimi kasanın üstünde tutamazdım sen düşün gerisini. ulan bu kadar kaliteli ürün mü yapılır.

MSI CX61 2OD-008XTR i7-4702MQ 2.2GHZ 8GB 750GB 2GB GT740M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com

bu da var listemde. Asustan üstün ve ucuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri