Laptop onerilerinizi alayim

OzanErsin

Kayıtlı Üye
Benim 4 yillik emektar 2. Kez ekran karti çip set arizasi verince artik yeni bir aşka yelken açayim diye düşündum. Oyunda oynarim filmde izlerim kariyer de yapar im vs... ekmek teknemiz sonucta.

Velhasil kelam 2bin falan olacak. Daha fazlasni vermeyi düşünmüyorum. Marka model link falan atin hep beraber inceleyelim. Görüş bildiren herkese teşekkürler şimdiden.

novo9-Spark cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler konuyu mu gormediniz umursamadiniz mi ?

novo9-Spark cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://www.gold.com.tr/sony-vaio-sve1513y1e_u

hocam bunu kullanıyorum bende 1 yıl falan önce almıştım sanırım ve tavsiye ederim. gerçi ben teknosadan almıştım turuncu indirimden 1900e falan düşmüştü. eminim isteklerini tam olarak karşılayacaktır ki aynı işleri yapıyoruz sonuçta :) bundan öncede yine sony vaio netbook vardı ve tam 4 sene dayanabildi bana sonra iflas etti haliyle :D

özet olarak bütçenize en uygunu budur diye düşünüyorum :)

notebook en çok hangi alanda kullanacaksın ?

Film indirmek yasaklanıyomuş hocam dikkat edin.Gerçi hersene aynı haber ama yine de dikkatli olmakta fayda var.Vpn falan kullanın indirirken.

Hocam ekran kartı 64 bit.Bu kadar para verip hala 64bitlik ekran kartı kullanmak pek mantıklı gelmiyor.Özellikleri çok iyi mesela işlemcisi 4.nesil i7 ama dediğim gibi ekran kartı bu bilgisiyar için yetersiz.

hocam 2binlik laptopta daha fazla ekran kartı bekleme derim. masaüstü olsa başka tabi.

Eger laptopun varsa 2.000 tl ye çok güzel bi masaüstü toplarım yada 1300 tl lik bi masaüstü toplayıp yanına bi logitec g27 alırım değme ondan sonra keyfine :D

Hocam 1050 TL'ye aldığım 2.nesil i5,4 gb ramli laptop bile GT635m 128 bitli ekran kartına sahip.Yani diğer özellikleri çok iyi ama maalesef aynı şeyleri ekran kartı için söyleyemeyeceğim.

oyun oynamayacaksan 100tl lik ekran kartı her türlü işi görüyor zaten

oyun oynamayacaksan 100tl lik ekran kartı her türlü işi görüyor zaten

OzanErsin oyun da oynayacağını belirtmiş,o yüzden GT720'nin kendisine yetersiz geleceğini düşünüyorum.Şimdilik belki idare edebilir ama 2 sene sonra sıkıntı yaşayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri