League of Legends kanalı satılık

G
  • Kullanıcı gumbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

Bu kanal satış işlerine bi çae bulmak lazım. Her 2 tarafta kendince haklı ama mod arkadaşta 50 TL lik kanalı alıp kaçıcak adam değil. Belki diğer satış konusunda günde kazanıyordur onu. Tartışma türünden mesaj atmayın artık arkadaşta satışına devam etsin.

ah ne mod değilmi ? kocaman oyun bizi tanırken sadece youtube üzerine kurulmuş bir sayfadaki mod evet çok mantıklı

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

ah ne mod değilmi ? kocaman oyun bizi tanırken sadece youtube üzerine kurulmuş bir sayfadaki mod evet çok mantıklı

Amacın satış yapmak değilse yaz konuyu kitleyelim bir daha Bende adama kefilim hadi alıp kacarsa paranı ben vericem bendemi kaçıcam ?

Sadece satışını yap konuyu daha fazla saptırma.

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

Bana boş laflar yapma. Konuşmalarına dikkat et. Aksi taktirde konun kilitlenecek

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

ben devam ediyorum arkadaşlar kitleneceğinden bahsediyorlar :D

Peki. Konuşmalarınızda düzeni bozmadıkça kimse konunuzu kilitlemeyecektir.

Kanalı önce para sonra satış şeklinde yapmayı istemek sizin hakkınızdır. Bu şarta uygun müşteri bulduğunuzda satışı gerçekleştirebilirsiniz.

Fakat dediğim gibi üslubunuzu bozmamanız gerekiyor.

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

Peki. Konuşmalarınızda düzeni bozmadıkça kimse konunuzu kilitlemeyecektir.

Kanalı önce para sonra satış şeklinde yapmayı istemek sizin hakkınızdır. Bu şarta uygun müşteri bulduğunuzda satışı gerçekleştirebilirsiniz.

Fakat dediğim gibi üslubunuzu bozmamanız gerekiyor.

pardon hocamda sen yenisin kimse sana güvenmez vs denilirken bu üslup nerdeydi ? 20k sayfamı 5 liraya kasarım denilirken nerdeydi ?
*aşşalanırken*

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: League of Legends kanalı satılık

pardon hocamda sen yenisin kimse sana güvenmez vs denilirken bu üslup nerdeydi ? 20k sayfamı 5 liraya kasarım denilirken nerdeydi ?
*aşşalanırken*

Bahsettiğim bu işte. Ben sana gayet sakin, istediğine satabilirsin diyorum sen bana ne söylüyorsun. Konu kilit.

Amma uzatmissiniz konuyu arkadas.Kim olursa olsun,gercekden yasi basi almis guvenilir saglam bir kiside olsa hayatinda sonucta burda yeni uye olan bir kisinin satisi oldugunda illaki oncelik olarak alici ise parasini odeyecek,satici ise hizmetini verecek satacak odemesini alacak.3Sayfa yaziyi bosa yazmissiniz,bosa yormussunuz kendinizi.Burasi Facebook sayfa satis yada facebookda bak bu sayfam var ben guvenilirim diye kanitlama yeri degil.Burasi youtube forumu burasininda buraya gore kurali var.Madem arkadas o kadar guvenilir facebook sayfasinda 20k kisi varmis satsin birisine burda niye satiyor.

Bu tur konulari butun yonetimdeki modlar egerki uye yeni ise once hizmeti kendisinin vermesi gerektigini sonra parasini almasini vs guzel bir dille uyarin.Kabul etmiyorsa konusunu kitleyin.

Alicilar yada saticilarda biraz daha dikkatli olsunlar lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri