Levent Bebekle Özgün Video

Kamera sabit olsa işiniz daha kolay olabilirmiş hocam tabi çocuk sabit kalacakmı oda önemli :)

Kardeş başarılar ama açıklama kısmına yazdığın alt alta kelimelere (bunları virgül ile ayırırsan da farketmiyor) Youtube spam gözüyle bakıyor. Videonun silinmesine ve kanalın kapanmasına sebep olabiliyor. (Reddedildi, uygunsuz içerik - Madde 4.H)

Bu kelimeleri bir iki cümle içinde kullanırsan, mesela bir kanal tanıtım yazısı tarzında o zaman spam olmaktan çıkar.

nazar değmesin.aman dikkat hocam bende de 1yaşında var ona kısaca elektrik süpürgesi diyorum.yakaladığını ağzına atıyor :D

sende gözünü ayırma o ufak oyuncakları yutmasın aman diyeyim...

Kardeş başarılar ama açıklama kısmına yazdığın alt alta kelimelere (bunları virgül ile ayırırsan da farketmiyor) Youtube spam gözüyle bakıyor. Videonun silinmesine ve kanalın kapanmasına sebep olabiliyor. (Reddedildi, uygunsuz içerik - Madde 4.H)

Bu kelimeleri bir iki cümle içinde kullanırsan, mesela bir kanal tanıtım yazısı tarzında o zaman spam olmaktan çıkar.

Düzenledim teşekkür ederim ustam dikkat edeceğim :)

Allahtan nazardan saklasın

nazar değmesin.aman dikkat hocam bende de 1yaşında var ona kısaca elektrik süpürgesi diyorum.yakaladığını ağzına atıyor :D

sende gözünü ayırma o ufak oyuncakları yutmasın aman diyeyim...

yüce mevlam nazarlardan saklasın cümlemizin Amin

bebiş durmuyor video çekerken önüne küçük şişmemiş balonlar koydum bir baktım ağzına alıyor hemen , hemen ağzından aldım sonrada yanından uzaklaştırdım :D :D

dikkat etmek gerek bebeklerin yanında ufak şeyleri yiyecek sanıyorlar

Ufakligin saçları cok harikaymiş hocam, kesmeyin hic Başarılar dilerim.

maşallah. çok tatlı allah bağışlasın.
başlığı görünce ilçe olanlardan bahsediliyor sandım.
uyuma vaktim gelmiş sanırım.

Allah bağışlasın, öbür çocukda sizin mi hocam? Bende birkaç çocuk yapıp özgüne başlamayı düşünüyorum inşallah, her birine birer kanal açsak hem kendi masraflarını karşılarlar (mama,bez,biberon) hem de bize bir şeyler bırakır.

Allah bağışlasın, öbür çocukda sizin mi hocam? Bende birkaç çocuk yapıp özgüne başlamayı düşünüyorum inşallah, her birine birer kanal açsak hem kendi masraflarını karşılarlar (mama,bez,biberon) hem de bize bir şeyler bırakır.

Ciddi misin (:

Mobil

hocam kanala çok emek harcaman lazım , küçük resimler berbat :/ kamerada neyle çekiyosun bilmiyorum ama çok soluk renkler. çocuğun tatlılığı olmasa maşallah gerisi olmamış henüz

Hocam inşallah moralini bozmuş olmam ,sadece daha fazla masraf etmemen için yazmak istedim.. Boş yere daha fazla masraf etme.. İnan bu işler hiç göründüğü gibi değil...

Bende geçen sene bu işi yaptım,banada birisi yapma daha fazla masraf etme dese moralim bozulurdu ,Sen de benim gibi bu işe şu şekilde heves ettin , yotube da videolar izledin , adam sürpriz yumurta açmış milyonlarca izlenim almış ,eee bende video çeker yüklerim benim videolarımda izlenir , malesef öyle değil..Benim-senin çektiğin videoları 8-10 yaşında çocuklarda çekip yüklüyor...
İnşallah yanlış anlamazsın ,sadece sana iyilik olsun diye yazdım...

Biliyorum sen yinede beni dinlemeyip devam edeceksin ama,
En azından 2-3 ay video yükleme -masraf etme , 2-3 ay sonra videoların aldığı izlenim sayısından ,ortalama görüntü süresinden kanalın gidişatının nasıl olduğunu ve kanalın geleceğinin ne olacağını anlarsın..Yeni video eklemek veya daha fazla video eklemek bir şeyi değiştirmez

Son düzenleme:
Hocam inşallah moralini bozmuş olmam ,sadece daha fazla masraf etmemen için yazmak istedim.. Boş yere daha fazla masraf etme.. İnan bu işler hiç göründüğü gibi değil...

Bende geçen sene bu işi yaptım,banada birisi yapma daha fazla masraf etme dese moralim bozulurdu ,Sen de benim gibi bu işe şu şekilde heves ettin , yotube da videolar izledin , adam sürpriz yumurta açmış milyonlarca izlenim almış ,eee bende video çeker yüklerim benim videolarımda izlenir , malesef öyle değil..Benim-senin çektiğin videoları 8-10 yaşında çocuklarda çekip yüklüyor...

En azından 2-3 ay video yükleme -masraf etme , 2-3 ay sonra videoların aldığı izlenim sayısından ,ortalama görüntü süresinden kanalın gidişatının nasıl olduğunu ve kanalın geleceğinin ne olacağını anlarsın..Yeni video eklemek veya daha fazla video eklemek bir şeyi değiştirmez

hocam neden böyle bişy yazdınız neden karamsarsınız ben de anlamıyorum açıkçası ben de bu kategoride bir kanal açtım ve çok çok yeni ve tecrübesizm ama uğraştıkça videolar attıkça masraf yaptıkça kaliteli videolar yapınca neden izlenmesin neden kazandırmasın tutulan onlarca yüzlerce kanal var ve hepsi bu yoldan geçmiş uğraştıkça sabırla ve zamanla herşeyin oturacağına inanıyorum ben.siz yapamadınız diye kanalınız tutmadı diye herkesin sizinki gibi olacak değil ya çok negatifsiniz gıcık oldum iyice yazınıza

ahahaha :D bebek benim değil abicim yeğenim diyebilirim

ikiz yada üçüz yapmaya bak onlarda daha fazla para var hatta beşiz olsa $$$$ ilk dostun ben olurum yani :D

hocam kanala çok emek harcaman lazım , küçük resimler berbat :/ kamerada neyle çekiyosun bilmiyorum ama çok soluk renkler. çocuğun tatlılığı olmasa maşallah gerisi olmamış henüz

Evet hocam bazıları güzel bazıları soluk, tecrübesizlik hocam videodan alıyorum küçük resimleri o yüzden kalitesiz oluyr

Yeni jeton düştü hocam Fotoğrafa çekiyorum daha kaliteli oluyor ama photoshopu öğrensem daha iyi şeyler çıkacak

hocam aslında haklısınız kanala biraz daha video yükleyip bir süre ara vermeyi kanalı otutturmayı 2 3 ay sonra tekrar kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum

kanala pek hit gelmiyor tek tük gelip gelip gidiyorlar :D

bazı tutturan arkadaşlar var maşallah ama bizde zaman gerek galiba dediğiniz gibi zaman gerek atayım bir süre daha sonra ara vereceğim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri