Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maşallah. Başarılar hocam
Kamera sabit olsa işiniz daha kolay olabilirmiş hocam tabi çocuk sabit kalacakmı oda önemli![]()
Kardeş başarılar ama açıklama kısmına yazdığın alt alta kelimelere (bunları virgül ile ayırırsan da farketmiyor) Youtube spam gözüyle bakıyor. Videonun silinmesine ve kanalın kapanmasına sebep olabiliyor. (Reddedildi, uygunsuz içerik - Madde 4.H)
Bu kelimeleri bir iki cümle içinde kullanırsan, mesela bir kanal tanıtım yazısı tarzında o zaman spam olmaktan çıkar.
Allahtan nazardan saklasın
nazar değmesin.aman dikkat hocam bende de 1yaşında var ona kısaca elektrik süpürgesi diyorum.yakaladığını ağzına atıyor
sende gözünü ayırma o ufak oyuncakları yutmasın aman diyeyim...
Allah bağışlasın, öbür çocukda sizin mi hocam? Bende birkaç çocuk yapıp özgüne başlamayı düşünüyorum inşallah, her birine birer kanal açsak hem kendi masraflarını karşılarlar (mama,bez,biberon) hem de bize bir şeyler bırakır.
Hocam inşallah moralini bozmuş olmam ,sadece daha fazla masraf etmemen için yazmak istedim.. Boş yere daha fazla masraf etme.. İnan bu işler hiç göründüğü gibi değil...
Bende geçen sene bu işi yaptım,banada birisi yapma daha fazla masraf etme dese moralim bozulurdu ,Sen de benim gibi bu işe şu şekilde heves ettin , yotube da videolar izledin , adam sürpriz yumurta açmış milyonlarca izlenim almış ,eee bende video çeker yüklerim benim videolarımda izlenir , malesef öyle değil..Benim-senin çektiğin videoları 8-10 yaşında çocuklarda çekip yüklüyor...
İnşallah yanlış anlamazsın ,sadece sana iyilik olsun diye yazdım...
Biliyorum sen yinede beni dinlemeyip devam edeceksin ama,
En azından 2-3 ay video yükleme -masraf etme , 2-3 ay sonra videoların aldığı izlenim sayısından ,ortalama görüntü süresinden kanalın gidişatının nasıl olduğunu ve kanalın geleceğinin ne olacağını anlarsın..Yeni video eklemek veya daha fazla video eklemek bir şeyi değiştirmez
Allah bağışlasın, öbür çocukda sizin mi hocam? Bende birkaç çocuk yapıp özgüne başlamayı düşünüyorum inşallah, her birine birer kanal açsak hem kendi masraflarını karşılarlar (mama,bez,biberon) hem de bize bir şeyler bırakır.
hocam kanala çok emek harcaman lazım , küçük resimler berbat :/ kamerada neyle çekiyosun bilmiyorum ama çok soluk renkler. çocuğun tatlılığı olmasa maşallah gerisi olmamış henüz
Hocam inşallah moralini bozmuş olmam ,sadece daha fazla masraf etmemen için yazmak istedim.. Boş yere daha fazla masraf etme.. İnan bu işler hiç göründüğü gibi değil...
Bende geçen sene bu işi yaptım,banada birisi yapma daha fazla masraf etme dese moralim bozulurdu ,Sen de benim gibi bu işe şu şekilde heves ettin , yotube da videolar izledin , adam sürpriz yumurta açmış milyonlarca izlenim almış ,eee bende video çeker yüklerim benim videolarımda izlenir , malesef öyle değil..Benim-senin çektiğin videoları 8-10 yaşında çocuklarda çekip yüklüyor...
İnşallah yanlış anlamazsın ,sadece sana iyilik olsun diye yazdım...
Biliyorum sen yinede beni dinlemeyip devam edeceksin ama,
En azından 2-3 ay video yükleme -masraf etme , 2-3 ay sonra videoların aldığı izlenim sayısından ,ortalama görüntü süresinden kanalın gidişatının nasıl olduğunu ve kanalın geleceğinin ne olacağını anlarsın..Yeni video eklemek veya daha fazla video eklemek bir şeyi değiştirmez
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.